تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندان خود را به كسب سه خصلت تربيت كنيد: دوستى پيامبرتان و دوستى خاندانش و قرائت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828997383




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طلاق مي‌گيريم چون زندگي مشترك را بلد نيستيم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: طلاق مي‌گيريم چون زندگي مشترك را بلد نيستيم
پژوهشگران لجبازي و يكدندگي را از عوامل دوري عاطفي زوج‌ها از هم مي‌دانند. همچنين از عوامل ديگر طلاق عاطفي در زندگي مشترك مي‌توانيم...
نویسنده : سجاد علمرداني 
پژوهشگران لجبازي و يكدندگي را از عوامل دوري عاطفي زوج‌ها از هم مي‌دانند. همچنين از عوامل ديگر طلاق عاطفي در زندگي مشترك مي‌توانيم به بي‌اعتنايي به پيمان زندگي، خودخواهي‌ها، تنگ‌نظري‌ها، بي‌حوصلگي و بي‌توجهي به سرنوشت يكديگر، اختلاف در سليقه‌ها، فزون‌طلبي‌ها، تنوع‌جويي‌ها، عدم رعايت وظايف فرد، تفاوت شخصيتي، ناتواني در مهارت‌هاي زندگي، نداشتن مهارت‌هاي ارتباطي و نبود مهارت گفت‌و‌گو، شناخت نادرست از جنس مقابل، بود يا نبود بچه، فشارهاي خانوادگي، اختلاف در ميزان هوش، خواسته‌ها، سليقه‌ها، علايق، ديدگاه‌ها، ابعاد معنوي، محدوديت‌هاي اجتماعي و فرهنگي، مشكلات اقتصادي، ترس و فرار از تنها ماندن، چشم و همچشمي با دوستان و فاميل، خشونت و عصبانيت، ماديات، تجمل‌گرايي و تشريفات بيش از حد، خود‌بزرگ‌بيني، دو‌رويي، پنهانكاري، لجاجت و مسائلي از اين دست، اشاره كنيم.

كمك به هم يا دعوا با هم؟


زوجين بايد براي پيشگيري از بروز چالش‌ها در زندگي مشترك، از هم شناخت نسبي به دست بياورند و بدين طريق ضعف‌ها و قوت‌هاي خود و يكديگر را شناسايي كنند و آگاهي خود را بالا برند تا با استفاده از اين آگاهي‌ها بتوانند بسياري از اختلافاتشان را از ميان بردارند.  اين تفكر بايد در هر يك از زوجين نهادينه شود كه زندگي هميشه در آرامش مطلق يا در تلاطم مطلق نخواهد بود بلكه هر دو اينها در كنار هم به زندگي معنا و مفهوم مي‌بخشد. زوجين بايد سعي در پذيرش و پوشش و تكميل نواقصات يكديگر داشته باشند و تلاش كنند هميشه در حل ساده و منطقي مشكلات صبور باشند و عجولانه عمل نكنند، عجولانه تصميم نگيرند، عجولانه حرف نزنند، چون آب رفته به جوي ديگر باز‌نمي‌گردد!


اعتيادي كه ناخواسته خانواده را مي‌سوزاند


اعتياد مرد يا در صورت نادر، اعتياد زن از جمله مهم‌ترين عوامل سوق دادن يك زندگي مشترك به سمت نابودي و جدايي است. فرد معتاد بدون اينكه بخواهد شرايط زندگي‌اش را به سمتي مي‌برد كه انتهاي آن طلاق و از هم گسيختگي خانواده است. اعتياد و وابستگي به مواد، اثرات بازدارنده بر رشد و شكوفايي فرد و جامعه دارد، تهديدي جدي و نگران‌كننده بوده و يكي از مهم‌ترين مشكلات سلامت عمومي در سراسر جهان به شمار مي‌آيد. افراد وابسته به مواد مخدر بيشتر مواقع خودشان به تحليلي كه جسم و روانشان مي‌رود، آگاه و واقف هستند، اما شرايط وابستگي فيزيولوژيكي و روانشناختي به گونه‌اي است كه نمي‌توانند به شرايط ابتدايي و قبل از شروع رجوع كنند.


به خاطر تحريف‌هاي شناختي در اكثر موارد بيماري افراد پيشرونده و رو به جلو است و اگر با پيشگيري ثانويه اعمال و زندگي فلاكت بار افراد را كات نكنيم، ممكن است عواقبي داشته باشد كه امكان جبران آن براي فرد وجود نداشته باشد. اين وضعيت روي خانواده تأثير منفي و بازدارنده دارد و فرد را به سمت نقطه نهايي بين زن و شوهر كه طلاق است سوق مي‌دهد.  از جمله علل اعتياد، وجود همكاران و دوستان ناسالم و كام‌طلبي در عالم خيال است. دوستان و آشنايان نزديك در تمامي سطوح نقش مهمي در شكل‌گيري اين معضل دارند و شرايطي را به وجود مي‌آورند كه شايد تا سال‌ها فرد از عواقب آن رنج ببرد. مشكلات و مصائب زندگي و بيشتر سهل‌انگاري‌ها و بي‌دقتي‌ها در انتخاب دوستان موجب مي‌شود كه افرادي به حريم خانواده‌ها و منازل راه يابند كه هيچ نوع شايستگي دوستي و آشنايي در آنها وجود ندارد.  اينها همان افرادي هستند كه معاشران خود را به راه‌هاي انحرافي همچون اعتياد و آلودگي‌ها سوق مي‌دهند. همچنين افرادي كه به اين سمت كشيده يا كشانده مي‌شوند بيشتر توصيف‌هاي خيالي و غيرواقعي از زندگي دارند و فكر مي‌كنند در زندگي همه چيز بايد درست پيش برود و هميشه همه چيز به كام آنها باشد.


همچنين بيكاري و عدم اشتغال مناسب و عدم درك درست مسئله و شيوه‌هاي حل آن از علل ديگري است كه افراد را به سمت اعتياد و در نهايت متلاشي شدن خانواده سوق مي‌دهد. روزمرگي، تجربه‌هاي نو و فقدان معنويت نيز از علل ديگر اعتياد به حساب مي‌آيد.


مهارت‌هاي زندگي، مهم‌ترين گام


در رابطه با اينكه چه استراتژي‌ها و راهكارهايي براي پيشگيري از اعتياد و طلاق وجود دارد بايد گفت مهم‌ترين مسئله‌اي كه بايد رعايت شود اين است كه در ابتدا افراد در مورد خطرات و مضرات مواد مخدر آگاه شوند و بدون شك بهترين فرايند براي آگاه‌سازي، آموزش مهارت‌هاي زندگي همچون مهارت تصميم‌گيري، حل مسئله و ارتباطات اجتماعي‌شان است. بدون شك آموزش مهارت‌هاي زندگي نبايد مختص مقاطع خاصي همچون وضعيت بحران باشد بلكه ما از دوران كودكي تا بزرگسالي نيازمند آموزش مهارت‌هاي زندگي هستيم. در واقع اگر اصول زندگي مشترك را ياد گرفته باشيم هيچ گاه به طلاق فكر نمي‌كنيم.


اجازه دخالت به اطرافيان ندهيم


دخالت‌هاي خانواده (هر دو طرف) از جمله عوامل مهم طلاق است. بسياري از زوج‌‌ها اين مجال و اجازه را به خانواده‌هايشان مي‌‌دهند كه از همان روزهاي اول ازدواج در زندگي‌‌شان مداخله كنند. علت اين دخالت نيز به وابستگي فرد به خانواده نخستينش باز مي‌گردد. دختر و پسر وقتي درصدد تشكيل زندگي مشترك هستند بايد وابستگي خود را از خانواده قطع كنند و هر كدام از آنها براي پايداري زندگي‌شان به مديريت خانواده خود بپردازند.  يكي از موارد حائز اهميتي كه زن و شوهر بايد در خود احساس كرده و از آن به عنوان يك رسالت ياد كنند، جسارت و جرئت ورزي مثبت همراه با صداقت و رك‌گويي است كه مي‌تواند روابط سالم بين زن و شوهر و خانواده‌هاي آنها را حفظ كند.  اين مهم از جمله راهكارهاي مؤثر مديريت ارتباط به شيوه‌اي درست است. گفت‌و‌گوهاي سالم بين زن و شوهر و مثال نزدن و عدم تخريب خانواده‌ها در مواقعي كه بين زن و شوهر نزاع وجود دارد نيز از ديگر مسائلي است كه زوجين را به سمت طلاق سوق مي‌دهد. گفت‌و‌گوي ساده بين زن با خانواده يا شوهر با خانواده از ديگر راهكارهايي است كه به حل و فصل شدن مشكلات كمك مي‌كند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن