تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه بر باطل سوار شود، مَركبش او را ذليل خواهد كرد. كسى كه از راه حق منحرف شود ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848567056




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا«فروشنده»با تحریم اسکار به جایزه می‌رسد؟ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: با توجه به دشمنی شدید هالیوود با دونالد ترامپ،اعتراض تیم ایرانی کاملا می تواند برایشان رای آور باشد. فقط یک لحظه خودتان را جای یکی از اعضای آکادمی بگذارید که تمام سعیش را کرده که هیلاری کلینتون انتخاب شود اما در نهایت دونالد ترامپ رئیس جمهور شده است.

به گزارش تراز ،سال گذشته، برای دومین دوره پیاپی و مجموعا سومین دوره از سال 1998 تاکنون، هیچ بازیگر سیاه پوستی نتوانست در بخش های مربوط به بازیگری نامزد جایزه اسکار شود. اتفاقی که تبدیل به یک جنگ بزرگ رسانه ای شد. چهره هایی مثل ویل اسمیت، تصمیم گرفتند مراسم اسکار را تحریم کنند و کریس راک، مجری مراسم، نبود سیاه پوستان در اسکار را بارها مورد نقد قرار داد.

همه این ها در حالی است که مراسم هشتاد و ششم در سال 2014، به معنای واقعی کلمه شب سیاه پوستان بود. الن دی جنرس، مجری سرشناس آمریکایی در آن سال با رای دهندگان آکادمی این طور شوخی کرد: «دو حالت وجود دارد: یا در پایان مراسم، «12 سال بردگی» اسکار بهترین فیلم سال را می برد یا همه شما نژاد پرست هستید!» در نهایت نه تنها جایزه بهترین فیلم به ساخته استیو مک کویین رسید، بلکه لوپیتا نیونگو هم توانست اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن را ببرد. برخاد عبدی در نخستین تجربه بازیگری‌اش، شانس بردن جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را داشت و چوویتل اجیوفور هم با متیو مک کانهی بر سر اسکار نقش اول مرد رقابت می‌کرد.

صبر سیاه پوستان برای نامزد نشدن در اسکار فقط یک دوره به طول انجامید و وقتی این اتفاق برای دومین سال پیاپی هم رخ داد، دیگر کار به اعتصاب و تحریم رسید. هشتگ #OscarsSoWhite در فضای مجازی به راه افتاد. جدا پینکت اسمیت، همسرش ویل اسمیت و اسپایک لی، کارگردان سرشناس و سیاه پوست آمریکایی حضور در مراسم را تحریم کردند و از بقیه سیاه پوستان هم خواستند که مراسم را از تلویزیون هم نگاه نکنند. تایریس گیبسون و فیفتی سنت هم با فشار بر روی کریس راک، از او خواستند که مجری گری برنامه را انجام ندهد. این حواشی آرام آرام توسط سفید پوستان هم دامن زده شده و خیلی از بازیگران و کارگردان های سرشناس غیر سیاه پوست هم با حمایت از رنگین پوستان خواستار تغییر در آکادمی علوم و هنرهای فیلمسازی آمریکا شدند.

جالب این که همه این اعتراضات در حالی است که همیشه ادعا شده آکادمی فقط با رای اعضایش و به صورت کاملا دموکراتیک نامزدها را انتخاب می کند و اعضا هم فقط به خاطر شایستگی، به فیلم یا هنرمندی خاص رای می دهند و هیچ سیاستی پشت اسکار نیست. با این حال سیاه پوستان با اعتراضاتشان این گزاره ها را رد کردند. آنها معتقد بودند حقشان خورده شده. شاید چون آکادمی هیچ وقت در مورد اعضایش شفاف عمل نمی کند و کسی دقیقا نمی داند همه آنها چه کسانی هستند. اما تحقیقات لس آنجلس تایمز نشان می دهد که تا سال 2012، 94 درصد از اعضای آکادمی سفید پوست بوده اند.

اما این اعتراضات نتیجه های قابل توجهی داد. اول از همه آکادمی تعداد قابل توجهی از هنرمندان اقلیت های نژادی را عضو آکادمی کرد تا بتوانند در رای گیری اسکار شرکت کنند. بعد هم در طول سال جاری فیلم های زیادی در رابطه با سیاه پوستان و مظلومیت های آنها ساخته شد. از این میان، سه فیلم «چهره های پنهان»، نمهتاب» و «نرده ها» توانستند نامزد اسکار بهترین فیلم شوند و شاید اگر آن رسوایی اخلاقی نیت پارکر، کارگردان «تولد یک ملت» هم رسانه ای نمی شد، او و فیلمش هم اکنون در میان نامزدها قرار داشتند. از میان سیاه پوستان بری جنکینز توانسته نامزد اسکار بهترین کارگردانی شود. دنزل واشینگتن باید بر سر اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد با کیسی افلک و ریان گوسلینگ مبارزه کند و روث نگا هم در میان نامزدهای نقش اول زن قرار دارد. حتی اگر از اکتاویا اسپنسر هم چشم پوشی کنیم باز وایولا دیویس هست که اسکار نقش مکمل زن را ببرد و ماهرشالا علی هم شانس اصلی بردن جایزه نقش مکمل مرد است. اعتراضات واقعا جواب داده. در حالی که کتاب رکوردها  می گوید فقط 33 سیاه پوست توانسته اند در تاریخ اسکار، جایزه ببرند، همین امسال به تنهایی می تواند چند مجسمه طلایی دیگر را به این آمار اضافه کند.

امسال اما در حالی که سیاه پوستان اسکار را تحریم نکرده اند، ترانه علیدوستی با بیانیه اخیرش خبرساز شده و مراسم هشتاد و نهم آکادمی را تحریم کرده است. بدون شک باید منتظر ماند و دید با عکس العمل سایر سازندگان «فروشنده» این حرکت تبدیل به یک موج جدی می شود یا خیر. بسته به این که بقیه چه حرکتی انجام می دهند، شاید بتوان تحریم اسکار را در چارچوب استراتژی تهیه کنندگان «فروشنده» برای بردن اسکار قرار داد.

از آنجایی که امسال ساخته اصغر فرهادی بر اساس نتایجی که تاکنون در جشن ها و جشنواره های پیش از اسکار به دست آمده شانس چندانی برای بردن جایزه ندارد، اما این تحریم می تواند تاکتیک خوبی برای امتیازگیری از آکادمی باشد. تا این لحظه طبق آخرین پیش بینی ها «فروشنده» پس از «تونی اردمن»، ساخته مارن آده از آلمان و «مردی به نام اوه» اثر هنس هولم از سوئد شانس سوم بردن اسکار است اما هنوز تا زمان رای گیری نهایی فاصله قابل توجهی داریم. روز 13 فوریه رای گیری نهایی اسکار آغاز می شود و تا 21 فوریه هم ادامه دارد.

با توجه به دشمنی شدید هالیوود با دونالد ترامپ، اعتراض تیم ایرانی کاملا می تواند برایشان رای آور باشد. فقط یک لحظه خودتان را جای یکی از اعضای آکادمی بگذارید که تمام سعیش را کرده که هیلاری کلینتون نامزد شود. اما در نهایت دونالد ترامپ رئیس جمهور شده. شما با تمام تبلیغاتی که علیه جمهوری خواهان کرده اید شکست خورده اید و حالا یا باید با واقعیت مواجه شوید و بسازید و یا باید به کانادا پناه ببرید.

در همین گیر و دار یک فیلم ایرانی هم هست که با وجود نامزدیِ سازندگانش نتوانسته در اسکار شرکت کنند یا احیانا می توانستند و هم صدا با شما، علیه دونالد ترامپ موضع گرفته اند. این استراتژی اگر با خودش اسکار هم به همراه نیاورد (که اصلا هم بعید نیست)، قطعا تیم «فروشنده» و در راس آن اصغر فرهادی را میان اعضای آکادمی بسیار محبوب می کند و این محبوبیت می تواند در سال های آتی، معجزه گر باشد. بدون شک اما همه چیز به خود فرهادی بر می گردد. آیا او می تواند با روغن ریخته، یک تیر و دو نشان کند؟


منبع: تسنیم

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 9 بهمن 1395 - 12:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن