تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872068810




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خانواده ایرانی در خطر است/ ناکارآمدی مسئولان را پای نظام نگذارید - سایت خبری تحلیلی راوی نیوز


واضح آرشیو وب فارسی:راوی نیوز: امام جمعه جوادآباد با بیان اینکه خانواده ایرانی در خطر هجمه های گسترده غرب است، گفت: متأسفانه در کشور ما کم کاری مسئولان را به حساب نظام و ناکارآمدی نظام می گذارند.به گزارش راوی نیوز، حجت الاسلام رضاپور در خطبه های نماز جمعه ۸ بهمن ۹۵ جوادآباد با بیان اینکه دهها مؤسسه صهیونیستی به دنبال طرح و نقشه جهت نابودی خانواده در ایران هستند، اظهار داشت: امروز همه مستکبران و شیاطین با تمام توان تهاجم فرهنگی تمام عیار علیه کشور به راه انداختند. وی به بیان یکی از نمونه های بارز هجمه های گسترده غرب پرداخت و گفت: مُرداک ابر سرمایه دار صهیونیستی که از طراحان کودتاهای مخملی هم هست در سخنرانی خود می گوید کاری را انجام خواهم داد که در چهارسال آینده یعنی ۲۰۲۰ در ایران خانواده ای مادر نشناسد. حجت الاسلام رضاپور با بیان اینکه رژیم صهیونیستی معتقد است عراق را با حمله نظامی و ایران را با تهاجم فرهنگی و متلاشی کردن خانواده ها می توان از میان برداشت، اذعان کرد: امروز جهان استکبار به این نتیجه رسیده که توانایی مقابله با نظام اسلامی را از طریق نظامی و تحریم ندارند، تنها راه مقابله و نابودی نظام اسلامی تهاجم فرهنگی و از مشخصه های اصلی آن فروپاشی خانواده هاست. وی با اشاره به اینکه متأسفانه نشانه های نفوذ فرهنگ غرب در خانواده ها قابل مشاهده استف تصریح کرد: اگر بخواهیم دینمان و دنیایمان و کشورمان از دست جهانخواران در امان بماند باید بیش از گذشته خود و اطرافیانتان را از آتش حفظ کنید. امام جمعه جوادآباد ادامه داد: همه وظیفه دارند، پدرها و مادرها و خواهران و برادران، همسران که مواظب باشند هم خودشان و هم بستگانشان و خانواده هایشان را از آتش دنیا و آخرت که نمونه آن فضای مجازی است، نگه دارند. وی با بیان اینکه امروز دشمنان اسلام همچنان به دنبال مأیوس کردن مردم از انقلاب و نظامند، خاطرنشان کرد: تبلیغات سنگینی راه انداختند و ناکارآمدی نظام را تبلیغ می کنند درحالیکه در خود آمریکا و کشورهای اروپایی با آنهمه ثروت و سرمایه و تکنولوژی و تجربه بدون هیچ دشمنی و تحریمی گرفتار تبعیضی و بی عدالتی، نبود اخلاق، متلاشی بودن خانواده ها، خودکشی هاست. امام جمعه جوادآباد افزود: علی رغم همه مشکلات مستند غربی ها حاضر نمی شوند به ناکارآمدی نظام لیبرال خود اقرار کنند، اما همه هم و غمشان بدنبال ناکارآمد نشان دادن نظام جمهوری اسلامی ایران و مأیوس کردن مردم ایران از نظام است. وی با اشاره به اینکه کم و کاستی هایی در کشور وجود دارد، اذعان کرد: متأسفانه مسئولان به وظیفه شان به خوبی عمل نمی کنند و اختلاس، تورم، رکود، بیکاری و فقر وجود دارد. حجت الاسلام رضاپور با بیان اینکه کم و کاستی در همه دنیا و آمریکا و اروپا نیز وجود دارد، گفت: د کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا در مبارزات انتخاباتی به وجود این کاستی ها اعتراف کردند و نظریه پردازان و متفکران و دانشمندان غربی متوجه شده اند نظام لیبرال سرمایه داری به بن بست رسیده است اما حاضر نمی شوند رسما اعلام کنند. وی تأکید کرد: متأسفانه در کشور ما کم کاری مسئولان را به حساب نظام و ناکارآمدی نظام می گذارند.


جمعه ، ۸بهمن۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: راوی نیوز]
[مشاهده در: www.ravinews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن