تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حسـد ورزى به یکـدیگـر بپـرهیزیـد، زیـرا ریشه کفـر، حسـد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860413175




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رمزگشایی از محرومیت سنگین استقلال / مقصران: از مغازه صرافی تا افتخاری و افشارزاده


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: نخستین پیامدهای محرومیت استقلال از نقل و انتقالات منتفی شدن حضور آندرانیک تیموریان و سرور جباروف در ترکیب استقلال است.



به گزارش جام جم آنلاین، این دو بازیکن که در روزهای اخیر انتقالشان را به استقلال قطعی کردند حالا نمی توانند برای این تیم به میدان بروند چرا که فیفا استقلال را به دلیل بدهی به بازیکن خارجی و سابق خود یعنی عادل شیحی از نقل و انتقالات و جذب بازیکن جدید محروم کرده است. اما دردسرهای استقلال ادامه دارد. نه بازیکنی قرار است به این تیم بیاید و نه آندو و جباروف می توانند به میدان بروند. اما جباروف پولش را گرفته. امروز و فرداست که خبرهای جدیدتری به گوش برسد. در واقع همین بس که بدانید ضررهای مالی استقلال دوبله خواهد شد. اما چه کسی و چه کسانی استقلال را به این معضل بزرگ دچار کردند. مقصران این اتفاق را می توان به راحتی شناسایی کرد: 1- بهرام افشارزاده مدیرعامل سابق استقلالی ها کسی است که عادل شیحی را به استقلال آورد.لبخندهای او در عکس های یادگاری با شیحی در هنگام امضای قرارداد حاکی از این بود که او نسبت به این خرید اطمینان دارد. افشارزاده یکی از اصلی ترین مقصران این ماجرا است حتی اگر امروز مصاحبه ای تمام عیار انجام داده باشد و در این مصاحبه منصوریان و افتخاری را زیر سوال ببرد. او در این مصاحبه خود که با تسنیم انجام داده گفته: «زمانی که به استقلال رفتم، باشگاه بدهی‌های زیادی داشت، اما کسی را مقصر ندانستم. منصوریان بداند محکوم کردن دیگران در شأن و شخصیت او نیست.»

به هرحال او در هنگام جدایی از استقلال خوب می دانست که بدهی شیحی پرداخت نشده و خوب می دانست که فوتبال ایران پر از پرونده های این چنینی است که بابت یک بازیکن خارجی صدها هزار دلار ضرر وارد می شود. اما هرگز در اینباره شفاف سازی صریحی انجام نداد یا اینکه اصلا نمی دانست که شفاف سازی در اینباره ضرورت دارد. 2- رضا افتخاری مگر می شود فردی مدیریت باشگاه استقلال را در شرایطی بپذیرد که آینده نگری نداشته باشد و ترازهای مالی باشگاه را بررسی نکرده باشد؟ افتخاری مگر از بدهی ها خبر نداشت؟ البته او برای پرداخت بدهی شیحی اقدام کرد اما خیلی دیر.... اخبار غیر تایید شده حاکی از این است که بدهی شیحی از طریق صرافی او قرار بوده پرداخت شود.

3- صرافی (....) می گویند این صرافی متعلق به خود افتخاری است ، برخی دیگر چنین عقیده ای ندارند. خبر دیگری هم دراینباره به گوش می رسد و گفته می شود صرافی مزبور نه متعلق به افتخاری است و نه در ایران قرار دارد. گویا استقلالی ها برای واریز وجه مزبور به بازیکن طلبکارشان، پول را از طریق یک صرافی در امارات به واسطه آلمانی عادل شیحی می رسانند. اما زمان واریز این پول به صرافی و خروج آن و رسیدن به این واسطه فاصله زمانی قابل ملاحظه ای قرار دارد. فاصله زمانی که باعث دیر رسیدن این پول به دست صاحب اصلی اش و البته در نهایت نیز محرومیت استقلال را در بر داشت.

4- پندار توفیقی بر اساس گزارش منبع آگاه گفته می شود برخی از اعضای هیات مدیره استقلال نسبت به عواقب بدهی شیحی و نرسیدن طلب او به دستش آگاهی داشتند اما اقدام به موقع و لازم را انجام ندادند. حتی نامه نگاری های فیفا در اینباره را نیز جدی نگرفتند. از لابلای صحبت علیرضا منصوریان سرمربی عصبی استقلال می توان رمز گشایی کرد. هرچند سرمربی آبی ها در بخشی از سخنانش با صراحت از عاملین این فاجعه به زعم خودش نام می آورد. در همین رابطه شنیده می شود سید پندار توفیقی دبیر هیات مدیره استقلال فردی بوده که گویا از ابتدای فصل در جریان این هشدارها قرار داشته است. همچنین محسن بزرگی، مدیر حقوقی باشگاه استقلال هم گویا با اطلاع از این موضوع به زعم بسیاری از استقلالی ها دومین متهم این پرونده جنجالی است.




چهارشنبه 6 بهمن 1395 ساعت 12:16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن