تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860945932




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برجام ایران هراسی را شکست/ انسداد سیاسی مانع توسعه گردشگری


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: برجام ایران هراسی را شکست/ انسداد سیاسی مانع توسعه گردشگری
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری معتقد است برجام پروژه ایران هراسی را شکسته است و با رفع انسداد سیاسی تعامل ایران و جهان به ویژه در زمینه گردشگری رو به گسترش است.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش عصر سه شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از تالار فجر سازمان میراث فرهنگی ، زهرا احمدی پور در اولین نشست رسانه ای خود پس از انتصاب با خبرنگاران داخلی و خارجی اظهار کرد: بیشترین ثمره برجام در سازمان میراث فرهنگی جلوه گر است.

وی افزود: نشریات معتبر دنیا در سال 2016 ایران را به عنوان یکی از برترین مقاصد دنیا معرفی کردند و از تمدن کهن و تنوع سرزمینی ایران تمجید کردند.
احمدی پور تاکید کرد: استفاده از ظرفیت ژئوپلتیکی ایران بزرگ می تواند به پر رنگ کردن جایگاه ایران در بین کشورهای منطقه و جهان بیانجامد و منزلت فروکاسته ایران در منطقه جنوب غربی آسیا را بازگرداند.

وی ادامه داد: وقتی دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم توانست با تدبیر و مدیریت مهم ترین پرونده حقوقی و هسته ای دنیا را به نتیجه برسانند نظام تعاملات ما با دنیا از یک سیستم میرا به پویایی رسید و در مناسبات بین المللی بازتعریف اساسی صورت گرفت.

رییس سازمان میراث فرهنگی عنوان کرد: عمده سرمایه گذاری هایی که بعد از برجام در امور سازمان میراث فرهنگی اتفاق افتاده مربوط به 20 هیات خارجی است که برای سرمایه گذاری در زمینه هتل سازی به ایران آمدند و در این مورد کشورفرانسه پیشتاز بوده است.
احمدی پور گفت: برخی از سرمایه گذاران کشور ترکیه نیز پیشنهاد ساخت 10 هتل را در ایران داده اند که از زمان تفاهم در اردیبهشت ماه سال گذشته تا کنون این مساله در دستور کار دولت و در مراحل بررسی قرار دارد.

وی تاکید کرد: بعد از برجام وارد یک فضای تعاملی شده ایم به این شکل که کشورهایی که در مقابل ما قرار داشتند اکنون در پرونده های مشترک برای ثبت اثر در یونسکو یا سرمایه گذاری در پروژه های ما اقدام می کنند و این از دستاوردهای روشن برجام است.
معاون رییس جمهوری خاطرنشان کرد: هیچ سرمایه گذاری بدون رفع دغدغه هایی چون رفع مشکل نقل و انتقال مالی ، بازگشت سرمایه و موارد دیگر حاضر به سرمایه گذاری نیست و اگر قدری حوصله کنیم نتیجه پربار مذاکرات مان با سرمایه گذاران خارجی که از آثار بارز برجام است را به زودی مشاهده خواهید کرد.

احمدی پور ادامه داد: بعد از برجام با 37 کشور دنیا به منظور توسعه گردشگری لغو روادید انجام دادیم و به جز 10 کشور دنیا با تمام کشورهای جهان در زمینه انجام ویزای فرودگاه تفاهم نظر داریم.



۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن