تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، شمشير بُرَّنده اى است بر ضد اهل باطل.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868883603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اسکان کسبه پلاسکو در پاساژی نوساز در جمهوری


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



اسکان کسبه پلاسکو در پاساژی نوساز در جمهوری
روز نو : ابراهیم درستی اظهار کرد: پس از حادثه تلخ پلاسکو و از بین رفتن سرقفلی کسبه این ساختمان جلسات متعددی بین اصناف، اتحادیه‌های بخش خصوصی و مسئولان دولتی دستگاه‌های مختلف زیرربط برگزار شد که از همان ابتدا مقرر کرده بودیم تا هر چه سریعتر کسبه خسارت دیده از این حادثه تلخ در فضایی به صورت موقت اسکان داده شوند تا سرقفلی‌شان احیاء شود.


وی افزود: چندین مکان در نظر گرفته شده و هم‌اکنون در حاشیه خیابان جمهوری پاساژی نوساز که پیش از این قرار بود به عنوان مرکز ارائه خدمات و کالا در زمینه صوت، تصویر و تلفن همراه در نظر گرفته شود، به آسیب‌دیدگان ساختمان پلاسکو اختصاص دادیم که در ماه جاری مغازه‌های این پاساژ در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.


نایب رئیس اتاق اصناف ادامه داد: این پاساژ پنج طبقه می‌تواند حدود ۴۵۰ واحد را در خود جای دهد و برای بقیه حدود ۱۰۰ واحد باقی‌مانده پلاسکو نیز دو نقطه دیگر را در محدوده جمهوری در نظر گرفته‌ایم که به زودی همه آنها به مدت حدود دو سال در این محل‌ها مستقر خواهند شد تا تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته در زمینه احیای سرقفلی آنها اجرایی شود.


درستی با بیان اینکه رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از بازسازی ساختمان آوارشده پلاسکو تا دو سال آینده خبر داده است و همه دستگاه‌های اجرایی متولی باید برای کمک به آسیب‌دیدگان این حادثه دست به دست هم دهند، گفت: در ساختمان پلاسکو حدود ۶۰۰ واحد صنفی وجود داشت که شامل ۴۰۲ واحد پیراهن‌دوز، ۱۵ واحد کشت بافت، حدود هشت واحد خیاط و حدود چندین واحد فروش ماهی زینتی بودند که تقریباً همه دارایی و سرمایه‌های آنها در این حادثه از بین رفت و برای حمایت از آنها باید از هیچ مساعدتی دریغ نکنیم.


وی از در نظر گرفتن وام ۳۰۰ میلیون تومانی برای کسبه آسیب‌دیده پلاسکو با بهره پایین و بخشودگی خبر داد و گفت: همه دستگاه‌های متولی از جمله سپاه پاسداران، شهرداری، بیمه و دیگر ارگان‌های ذی‌ربط دست به دست هم داده‌اند و دولت عزم خود را برای کمک به آسیب‌دیدگان پلاسکو جذب کرده است اما مردم باید در نظر داشته باشند که بهترین حمایت از این آسیب‌دیدگان این است که در آینده به ویژه طی ماه‌های پیش‌رو سعی کنند تا از کالای ایرانی استفاده کنند که از سوی دیگر نیز تولیدکنندگان داخلی باید بدانند که در تولید خود کیفیت بالا و سلیقه ایرانیان را در نظر داشته باشند.






تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن