تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869508954




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقدامات جنجالی ترامپ در اولین روز ریاست‌جمهوری


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: اندکی پس از برگزاری مراسم تحلیفِ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، تمام سفرای ایالات‌متحده در کشورهای خارجی، بدون آنکه جایگزینی برای آن‌ها معرفی شود، از کار برکنار شدند.



به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرس تی وی، ترامپ پیش‌تر اعلام کرده بود تمامی سفرای امریکا در سراسر جهان که باراک اوباما، رئیس‌جمهور پیشین امریکا، آن‌ها را منصوب کرده بود، تا 20 ژانویه (اول بهمن) فرصت دارند دفتر کار خود را ترک کنند. وی تأکید کرده بود این مهلت تمدید نمی‌شود. کناره‌گیری سفرای خارجی از سمت خود در دوران ریاست‌جمهور فردی جدید، امری عادی به شمار می‌رود اما اینکه تاکنون جایگزینی برای آن‌ها اعلام نشده، عجیب است. به گزارش روزنامۀ ایندیپندنت، حدود 80 سفیر و نمایندۀ امریکا در کشورهای مختلف از کار برکنار شدند.. این اقدام ترامپ نگرانی‌هایی را به دنبال داشته است. تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که ممکن است امریکا تا چند ماه در بسیاری از کشورهای جهان سفیری نداشته باشد و به همین دلیل عملاً ارتباط مستقیم دولت امریکا با آن کشورها قطع شود. این کشورها شامل آلمان، انگلیس، کانادا و چند هم‌پیمان مهم امریکا است. همچنین کشورهایی همچون چین، هند، ژاپن و عربستان باید منتظر تعیین سفیر جدید امریکا باشند. تعیین سفرای جدید امریکا در کشورهای جهان روندی طولانی است که توسط کنگره انجام می‌شود. تاکنون چند سفیر جدید امریکا منصوب شده‌اند که از آن جمله می‌توان به نیکی هیلی، فرماندار کارولینای جنوبی، به‌عنوان سفیر امریکا در سازمان ملل اشاره کرد. وی جایگزین سامانتا پاور خواهد شد. لغو قانون اوباماکِر نخستین دستور اجرایی ترامپ پس از عهده‌دار شدن منصب ریاست‌جمهوری در راستای تسهیل لغو قانون اوباماکِر (طرح همگانی شدن بیمه خدمات درمانی در امریکا) بود. بر اساس دستور ترامپ ادارات دولتی موظف می‌شوند تا «اجرای مقرراتی را که به ایالات، شرکت‌ها و افراد بار مالی تحمیل می‌کند» به تعویق بیندازند و یا از آن‌ها چشم‌پوشی کنند. ترامپ همچنین خواستار انجام اقداماتی شد تا انعطاف‌پذیری بیشتری به ایالات برای اجرای برنامه‌های بهداشت و درمان داده شود و در همان حال، فضایی آزاد در حوزۀ تجارت بین ایالتی برای ارائۀ خدمات بهداشت و درمان و بیمۀ سلامت ایجاد شود. ترامپ در دوران تبلیغات انتخاباتی خود وعده داده بود تا به محض روی کار آمدن، طرح خدمات درمانی اوباما موسوم به اوباماکر را لغو کند. جمهوری‌خواهان منتقد طرح اوباماکر هستند. آن‌ها معتقدند این طرح هزینۀ حق بیمه را افزایش داده است. کنگره پیش‌تر اعلام کرده بود پس از لغو قانون اوباماکِر، سیستم بیمۀ درمانی جدیدی را جایگزین آن خواهد کرد. حذف «برنامۀ اقدام آب‌وهوایی» باراک اوباما در بیانیه‌ای که پس از مراسم تحلیف در پایگاه اینترنتی کاخ سفید منتشر شد، آمده است که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جدید امریکا، متعهد به حذف برنامۀ اقدام آب و هوایی باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق امریکا، و دیگر ابتکارهای زیست‌محیطی وی است. در این بیانیه آمده است: «رئیس‌جمهور ترامپ متعهد به حذف سیاست‌های غیرضروری و مضر ازجمله برنامۀ اقدام آب‌وهوایی است. لغو این محدودیت‌ها کمک قابل‌توجهی به کارگران امریکایی خواهد بود و باعث می‌شود دستمزدهای آن‌ها طی هفت سال آینده بیش از 30 میلیارد دلار افزایش یابد.» در بیانیۀ کاخ سفید آمده است تلاش‌های ترامپ برای تقویت بخش نفت و گاز امریکا به افزایش درآمدهای دولت می‌انجامد که به بازسازی جاده‌ها، مدارس، پل‌ها و زیرساخت‌های عمومی کمک خواهد کرد.




شنبه 2 بهمن 1395 ساعت 19:35





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن