تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868617309




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پلاسکو​ قالیباف، استعفا​و چند داستان​دیگر


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



پلاسکو​ قالیباف، استعفا​و چند داستان​دیگر
واقعه تلخ رخ داده در ساختمان پلاسکو که مردم ایران را داغدار کرد وجوه مختلفی دارد، از ناهماهنگی‌های رخ داده بین نهادهای مرتبط با چنین حوادثی تا نحوه اطلاع رسانی، از مشکل فرهنگی عمیق ما مردم که عاشق «سلفی» و «لایک» شده‌ایم تا آتش نشانانی که عاشقانه سوختند تا نجات بخش زندگی ما مردم شوند. غرض از آنچه در پی می‌آید هیچکدام از این موضوعات نیست. بهانه نوشتار پیش رو، مباحثی است که در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها در خصوص استعفای شهردار تهران در این مدت مطرح شده است.
روز نو : واقعه تلخ رخ داده در ساختمان پلاسکو که مردم ایران را داغدار کرد وجوه مختلفی دارد، از ناهماهنگی‌های رخ داده بین نهادهای مرتبط با چنین حوادثی تا نحوه اطلاع رسانی، از مشکل فرهنگی عمیق ما مردم که عاشق «سلفی» و «لایک» شده‌ایم تا آتش نشانانی که عاشقانه سوختند تا نجات بخش زندگی ما مردم شوند. غرض از آنچه در پی می‌آید هیچکدام از این موضوعات نیست. بهانه نوشتار پیش رو،  مباحثی است که در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها در خصوص استعفای شهردار تهران در این مدت مطرح شده است.
 
به گزارش روز نو؛ این که موضوع رخ داده در پلاسکو تا چه حد قابلیت آن را دارد که شهردار را به مرز استعفا و عذرخواهی بکشاند موضوعی است که باید پس از بررسی‌های بیشتر علل این حادثه درباره اش اظهار نظر کرد و این گونه اظهار نظرهای از سر احساسات گرایی و سیاست بازی در خصوص استعفای قالیباف چندان قابل قبول نیست اما  جناب شهردارِ امروز و سردارِ دیروز باید خیلی  زودتر از این‌ها برکنار (و نه استعفا) و محاکمه (ونه ابراز عذرخواهی) می‌شدند.  شهردار تهران در همان شبی که دادستان کل کشور در تلویزیون به صراحت اعلام کرد که بخشی از واگذاری‌های املاک در شهرداری تهران «تخلف قطعی از مقررات قانونی» بوده است می‌بایست برکنار و محاکمه می‌شدند.
 
 این که با گذشت مدت زمانی طولانی از آن نکته مطرح شده توسط مقام ارشد قضایی همچنان اعضای شورای شهر به وظیفه خود در سوال، استیضاح و برکناری شهردار تهران عمل نکردند محل سوال و ابهام جدی است. این ضعف مفرط شورای شهر در دوره‌های گذشته را شاید می‌شد با این بهانه که اعضا از نظر سیاسی همراه قالیباف هستند به اصطلاح توجیه کرد اما در این دوره از شهرداری که حدود نیمی از کرسی‌های شورا متعلق به جریان سیاسی مقابل شهردار است دیگر این مماشات برای چیست؟ آیا اعضای اصلاح طلب شورای شهر تهران اقدامی عملی برای استیضاح شهردار تهران را انجام داده اند؟ آیا وزارت کشورِ اصولگرای دولت اعتدال قدمی را برای برخورد با این تخلف قطعی از قانون و مقررات برداشته است؟ این‌ها پرسش هایی اساسی است.به نظر می‌رسد  فعالان فضای مجازی و عرصه رسانه می‌بایست به جای آنکه حادثه تلخ و ناگوار پلاسکو را به عنوان دلیلی برای استعفای شهردار مطرح کنند و به حق مورد اعتراض قرار بگیرند که «چرا ماجرا را سیاسی می‌کنید؟ » مسائل اصلی مانند آنچه در املاک واگذار شده شهرداری تهران رخ داد را پیگیری کنند.   


*بهار نيوز




تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن