تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836340873




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون سلامت وزارت بهداشت در گفتگو با فارس: طرح جامع كنترل عوامل اجتماعي سلامت امسال اجرا مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون سلامت وزارت بهداشت در گفتگو با فارس: طرح جامع كنترل عوامل اجتماعي سلامت امسال اجرا مي‌شود
خبرگزاري فارس: معاون سلامت وزارت بهداشت گفت: طرح جامع كنترل عوامل اجتماعي مؤثر بر سلامت در وزارت بهداشت نهايي شده، حدود 3 ماه آينده براي تصويب به كارگروه مربوطه در دولت مي‌رود و با تصويب آن در دولت امسال اجرايي مي‌شود.


حسن امامي رضوي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس، افزود:‌ ديدگاه ما در وزارت بهداشت اين است كه تامين سلامت مردم وظيفه وزارت بهداشت به تنهايي نيست و وظيفه كل نظام است كه سلامت مردم را تامين كند، اگر بتوانيم اين ديدگاه را در دولت بروز دهيم به طوري كه همه دستگاهها خودشان را موظف به تامين سلامت مردم بدانند و يكي از وظايف مشخص هر دستگاهي همكاري براي تامين سلامت مردم تعريف شود، مي‌توانيم در اين زمينه موفق شويم.
وي ادامه داد:‌ تاثيرگذاري بر سلامت مردم منحصر به يك يا 2 دستگاه اجرايي نيست، بلكه همه دستگاه‌هاي اجرايي، وزارتخانه‌ها و سازمان‌هاي دولتي به نوعي بر سلامت مردم تاثير گذارند، نمونه بارز و ملموس همكاري موثر بين بخشي در بهبود وضعيت سلامت مردم، كاهش حوادث جاده اي است كه با همكاري وزارت راه، هلال احمر و به خصوص نيروي انتظامي با وزارت بهداشت شاهد كاهش حوادث جاده‌اي در سال گذشته بوديم.
معاون سلامت وزارت بهداشت گفت: عوامل اجتماعي موثر بر سلامت بسيار متعدد هستند، وضعيت تغذيه، آب، راه، محيط زيست، محيط كار، فقر، سواد، مسكن و آموزش همه از جمله اين عوامل هستند كه در نظام زندگي و سلامت مردم تاثير گذارند.
امامي رضوي ادامه داد: برنامه ما اين است كه همه اين عوامل را در يك برنامه جامع ببينيم تا بر اساس آن، هر تصميمي كه در كشور گرفته مي‌شود، حتي ساخت يك كارخانه، راه يا توليد يك محصول غذايي و مانند آن، مسائل مرتبط به سلامت مردم در مورد آن در نظر گرفته شود و وظيفه و سهم در دستگاه اجرايي در تامين سلامت مردم در نظر گرفته شود.
وي گفت: اين برنامه اكنون مراحل تدوين نهايي را در وزارت بهداشت طي مي‌كند و ظرف 2 تا 3 ماه آينده به كارگروه مربوطه در دولت ارسال مي شود تا در آنجا با همفكري نمايندگان وزارتخانه‌ها و ساير دستگاه‌هاي اجرايي كامل شود و اميدواريم طي امسال اين برنامه در دولت تصويب و اجرايي شود.
كارشناسان حوزه سلامت معتقدند، 50 درصد عوامل موثر بر سلامت مردم به مسائل اجتماعي و اقتصادي از قبيل، ميزان سواد، وضعيت تحصيل، نوع شغل و ميزان درآمد، وضعيت مسكن، آموزش كلاسيك در مدرسه و دانشگاه، آموزش عمومي توسط رسانه‌ها، آموزش سلامت، تغذيه و سبك زندگي، نحوه استفاده از تكنولوژي‌هاي جديد، ‌آلودگي‌هاي زيست محيطي از جمله آلودگي آب، خاك، هوا، وضعيت پوشاك، فشارهاي رواني در خانه و محيط كار، استرس‌هاي روزمره شهري و خانگي،ارتباطات اجتماعي و نحوه تعامل با اطرافيان،‌ نحوه تعامل در خانواده و با دوستان، وضعيت آب و هوا و شرايط اقليمي، احتمال بروز و مديريت حوادث قابل پيش‌بيني در خانه، سفر، هنگام بازي و تفريح، حوادث غير مترقبه و آمادگي در مقابل آن، ايمني راه‌ها و فضاهاي عمومي، ميزان تحرك و ورزش همگاني مردم، امكان برخورداري از انواع بيمه‌ها و كيفيت خدمات بيمه، وضعيت راهها، تورم و توان مردم در تهيه مواد غذايي لازم، قوانين و مقررات اجتماعي از قبيل قوانين راهنمايي و رانندگي و ميزان اجراي، قوانين مدني، قوانين كيفري و تعريف جرم، دسترسي مردم به اطلاعات مورد نياز و ... بستگي دارد كه وزارت بهداشت در مديريت آنها تقريباً هيچ نقشي ندارد.
25 درصد عوامل موثر بر سلامت افراد نيز به مسائل ژنتيكي و مادرزادي مربوط است كه براي كنترل آنها بايد پيش‌بيني‌هاي لازم قبل از تولد انجام شود و البته بخش قابل توجهي از اين بعد سلامت مانند اندازه قد، وزن و ويژگي‌هاي فردي غير قابل تغيير است.
كارشناسان سلامت معتقدند، با اينكه قانون، وزارت بهداشت را متولي سلامت معرفي كرده است، اما حيطه اختيارات اين دستگاه اجرايي اگر همه شرايط از جمله اعتبار لازم با تعيين واقعي سرانه درمان و تعرفه‌هاي خدمات بهداشتي و درماني براي آن فراهم باشد، فقط 25 درصد از كل عوامل موثر بر سلامت است.
انتهاي پيام/
 دوشنبه 3 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 245]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن