تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871608280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر ایرانیان دریابند که نبود روحانی یعنی میوه برجام از بین می رود، پیروزی «شیخ دیپلمات» تضمین می شود


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


تحلیل بلومبرگ از تاثیر حضور ترامپ در کاخ سفید بر انتخابات ایران؛
اگر ایرانیان دریابند که نبود روحانی یعنی میوه برجام از بین می رود، پیروزی «شیخ دیپلمات» تضمین می شود
در حالی که جمهوری اسلامی ایران خود را برای انتخابات ماه می امسال آماده می‌کند، تهدیدات ترامپ برای برچیدن توافق هسته‌ای با کمک کنگره ادامه دارد و همین امر برای مخالفان روحانی در تهران به دستاویزی تبدیل شده است.
روز نو :  
در حالی که جمهوری اسلامی ایران خود را برای انتخابات ماه می امسال آماده می‌کند، تهدیدات ترامپ برای برچیدن توافق هسته‌ای با کمک کنگره ادامه دارد و همین امر برای مخالفان روحانی در تهران به دستاویزی تبدیل شده است.

بلومبرگ نوشت: ترامپ هنوز پا به دفترش نگذاشته اما همین الان هم تاثیراتی بر انتخابات ایران گذاشته است.
 
به گزارش روز نو؛ در حالی که جمهوری اسلامی ایران خود را برای انتخابات ماه می امسال آماده می‌کند، تهدیدات ترامپ برای برچیدن توافق هسته‌ای با کمک کنگره ادامه دارد و همین امر برای مخالفان روحانی در تهران به دستاویزی تبدیل شده است.
 
حسن روحانی رئیس جمهور میانه روی ایران و دستیاران او لحن سرسختانه تری علیه واشنگتن اتخاذ کرده‌اند. عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران روز یکشنبه گفت اگر ترامپ توافق را پاره کند ما آن را آتش می‌زنیم.
 
محجوب زویری استاد دانشگاه در قطر و متخصص امور خاورمیانه در خصوص انتخابات آتی ریاست جمهوری ایران و تاثیر ترامپ به بلومبرگ گفته: این انتخابات با ورود دونالد ترامپ به دفتر ریاست جمهوری شکل خواهد گرفت. با این وضعیت یا یک تندرو به ریاست جمهوری ایران خواهد رسید و یا اینکه حسن روحانی خود رویکردی تندتری اتخاذ خواهد کرد.
 
مایک پمپئو گزینه ترامپ برای ریاست سیا منتقد جدی توافق هسته‌ای ایران است و همین درمورد جیمز متیس گزینه او برای وزارت دفاع نیز صدق می‌ کند. درگیری بین کاخ سفید با حضور ترامپ و ایران، خطر بازگشتن به تهدیدات نظامی و ادبیات خصمانه بین این دو کشور به دوره محمود احمدی نژاد را بالا خواهد برد. این امر برای دیگر امضا کنندگان توافق هسته ای نیزتهدید آمیز خواهد بود. فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه درباره یک سالگی توافق، با تاکید بر موثر بودن دیپلماسی توافق هسته ای، آن را ستود. اظهارات او تنها چند ساعت پس از توصیف ترامپ از توافق به عنوان "بدترین توافق تاریخ" در مصاحبه با روزنامه های تایمز و بیلد انجام شد.
 
روحانی به وعده های انتخاباتی سال 2013 خود برای پایان دادن به انزوای ایران عمل کرد اما عدم سرعت زیاد در بهبود اقتصاد ممکن است او را در برابر محافظه‌کارانی که مخالف توافق بودند آسیب پذیر کند به ویژه اگر تنشها با دشمن قدیمی ایران یعنی آمریکا تشدید شد.
 
از زمان پیروزی ترامپ، روحانی 68 ساله تاکید کرده است که آمریکای به تنهایی نمی‌تواند توافق را برهم بزند. او در سخنرانی ماه گذشته خود گفت که "طرف مقابل ما شش کشور هستند و برخی از آنها دوستان ما هستند. او گفت که آمریکا دشمن ما است و ما درباره این موضوع تردیدی نداریم.
 
این رسانه آمریکایی در ادامه به فشارهای کنگره آمریکا درباره تامین مالی فروش هواپیماهای بوئینگ به ایران و رای مجلس نمایندگان آمریکا و همچنین حمایت سنای آمریکا از تمدید تحریمهای ایران پرداخت و از تشدید نگرانی‌های سرمایه گذاران خارجی سخن گفت.
 
بلومبرگ نوشت: تحریمهای اعمال شده بر سر برنامه موشکی تهران و ارتباطات آن با گروه‌های تروریستی(!) مدنظر آمریکا که بر اساس توافق هسته‌ای سال 2015 برداشته نشدند، پیش از این هم سبب ممانعت حضور برخی شرکتها از قبیل بانک‌های بین‌المللی در ایران شده بود.
 
این رسانه آمریکایی در ادامه نوشته است: روحانی تا حد گسترده ای سال جدید ایرانی را با محبوبیت شروع خواهد کرد
 
سعید لیلاز اقتصاددان و مشاور پیشین ریاست جمهوری ایران گفته، ما شاهد قیمتهای نازل نفت هستیم و همچنان با موانعی برای سرمایه گذاری خارجی روبرو هستیم. عوامل اقتصادی خارجی زیادی وجود دارد که بدان معنا است که ایران احتمالا به این قضاوت برسد که اکنون زمان یک تغییر سیاسی نیست.
 
عدنان طباطبایی مدیر یک مرکز تحقیقاتی در آلمان درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری ایران گفته که در برابر روحانی «تاکنون، رقیبی جدی و قدرتمند» وجود نداشته است.
 
طباطبایی همچنین تاکید کرده که با اقناع ایرانیها به اینکه اگر روحانی نباشد میوه‌ها و نتایج توافق از بین خواهد رفت، این مرد تا حد زیادی انتخاب مجددش را تضمین کند.

منبع: انتخاب


تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن