تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871329135




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امیدوارم رحلت آیت الله هاشمی آغاز فصلی برای تضعیف آرمان های انقلاب نباشد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


شکوری راد:
امیدوارم رحلت آیت الله هاشمی آغاز فصلی برای تضعیف آرمان های انقلاب نباشد
دبیر کل حزب اتحاد ملت معتقد است انقلاب اسلامی با ارتحال آیت‌الله هاشمی شناسنامه خود را از دست‌داده است و می‌گوید امیدوار است که درگذشت ایشان برای کشور ما فصلی را ایجاد نکند که در آن آرمان‌های انقلاب تضعیف شود؛ بلکه این اتفاق باعث تثبیت خط و مشی عقلانی و اعتدالی ایشان شود.
روز نو :  
دبیر کل حزب اتحاد ملت معتقد است انقلاب اسلامی با ارتحال آیت‌الله هاشمی شناسنامه خود را از دست‌داده است و می‌گوید امیدوار است که درگذشت ایشان برای کشور ما فصلی را ایجاد نکند که در آن آرمان‌های انقلاب تضعیف شود؛ بلکه این اتفاق باعث تثبیت خط و مشی عقلانی و اعتدالی ایشان شود.  
 
به گزارش روز نو؛ دبیر کل حزب اتحاد ملت معتقد است انقلاب اسلامی با ارتحال آیت‌الله هاشمی شناسنامه خود را از دست‌داده است و می‌گوید امیدوار است که درگذشت ایشان برای کشور ما فصلی را ایجاد نکند که در آن آرمان‌های انقلاب تضعیف شود؛ بلکه این اتفاق باعث تثبیت خط و مشی عقلانی و اعتدالی ایشان شود.
 
علی شکور راد  در خصوص فقدان آیت‌الله هاشمی و آینده سیاسی جمهوری اسلامی بعد از ایشان بابیان این‌که آیت‌الله هاشمی شناسنامه انقلاب بود و با درگذشت ایشان انقلاب اسلامی شناسنامه خود را ازدست‌داده است، گفت: این مصیبت بزرگی برای ما است. آیت‌الله هاشمی ابعاد بسیار گسترده‌ای داشت که در طول بیش از 60 سال از مبارزه خود آن‌ها را در برهه‌های مختلف به منصه ظهور رساند.
 
وی ادامه داد: آیت‌الله هاشمی یک دیکته نوشته‌ای داشت که اگرچه برخی به آن غلط می‌گرفتند؛ اما هیچ‌کس به‌اندازه ایشان در تاریخ جمهوری اسلامی کنش سیاسی نداشته است. او هر بار که با جفایی مواجه شد و یا هر بار که عرصه را برایش تنگ کردند راهی را برای خدمت به مردم و کشور باز کرد.
 
شکوری راد با تأکید بر این‌که آیت‌الله هاشمی کسی است که در بیش از شش دهه از دوران فعالیت خود هیچ‌وقت از زیر بار مسئولیت شانه خالی نکرد و مردم را به حال خودشان وا‌ نگذاشت، اظهار کرد: او همیشه در کنار مردم بود و همیشه برای تحقق آرمان‌های متعالی کشور با واقع‌بینی فعال بود.
 
وی خاطرنشان کرد: از زمانی که کتاب امیرکبیر را نوشت به این اهداف بلند فکر می‌کرد تا زمانی که کتاب سرگذشت فلسطین را نوشت و تا زمانی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام تفکرش این بود که آنچه به مصلحت این کشور و مردم است را به تصویب برساند و برای این کشور و این مردم آینده‌ای را رقم بزند که در آرمان‌های انقلاب و آرمان‌های امام (س) بود.
 
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ابراز امیدواری کرد رحلت آیت‌الله هاشمی برای کشور ما فصلی را ایجاد نکند که در آن آرمان‌های انقلاب تضعیف شود و تأکید کرد: امیدوارم که همان‌گونه که ایشان در زمان حیات خود برای کشور و مردم تلاش کرد، درگذشت او نیز تأثیرش تثبیت همان خط و مشی اعتدالی که او بنا نهاد و جهت‌گیری درستی که در راستای آرمان‌های انقلاب و اداره امور کشور بر اساس رأی مردم داشت، باشد.
 
علی شکوری راد در پایان افزود: بنابراین من فکر می‌کنم و امیدوارم درگذشت آیت‌الله هاشمی باعث ترویج اندیشه و راه و رسم او باشد.

منبع: جماران


تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن