تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860301446




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قائدی‌فر: برای پیشرفت از سپاهان جدا شدم  :: ورزش سه


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: قائدی‌فر: برای پیشرفت از سپاهان جدا شدم 
سعید قائدی‌فر بازیکن یاسوجی تیم فوتبال سپاهان پس از کش‌وقوس‌های فراوان از جمع زردپوشان اصفهانی جدا شد و به تیم ماشین‌سازی تبریز رفت.

به گزارش "ورزش سه"، قائدی‌فر درباره اینکه چرا ماشین‌سازی را برای ادامه فوتبالش انتخاب کرده گفت: باوجود  پیشنهادات بسیاری که از لیگ‌برتر و لیگ دسته اول به دستم رسیده بود تصمیم گرفتم به تبریز بیایم و زیرنظر فرهاد کاظمی فوتبال را ادامه دهم. وقتی به تبریز آمدم شرایط را مناسب دیدم هم از نظر باشگاه، امکاناتی که در ماشین‌سازی وجود دارد و ... همه چیز در تبریز عالی بود. البته با بزرگان تیم سپاهان مثل محرم نویدکیا و هادی عقیلی هم مشورت کردم، آنها هم نظرشان این بود که اگر می‌خواهم در فوتبال پیشرفت کنم شاگردی آقای کاظمی می‌تواند در آینده‌ام تاثیرگذار باشد. 
او درباره فرهاد کاظمی و تاثیر حضورش در ماشین‌سازی گفت: تعریف‌هایی که درباره آقافرهاد شنیدم، اینکه ایشان آدم بی‌حاشیه‌ای هستند، او در دوران مربیگری‌اش به خارج کردن تیم‌های ضعیف از بحران معروف است. با حضورم در اینجا به آنچه که شنیده بودم رسیدم، ایشان با مدیریت‌ فنی‌شان در ماشین‌سازی توانستند شرایط را مساعد کنند. 
وی در خصوص نتایجی که مقابل حریفان در بازی‌های پیش رو انجام گرفته می‌گوید: شرایط ماشین‌سازی همانطور که گفتم با دانش فنی آقای کاظمی رو به بهبود است، ماشین‌سازی دیگر به فکر ماندن در لیگ‌برتر نیست بلکه برای رفتن به سمت بالای جدول تلاش می‌کند. مطمئن باشید در ادامه ما حرف‌های زیادی برای گفتن داریم. ما در مقابل فولاد و سایپا این را به سایر رقبا ثابت کردیم. فولاد تیم خوبی است و مقابل‌مان هم خیلی خوب بازی کردند اما ما به آنها اجازه گلزنی ندادیم و در نهایت با یک امتیاز از زمین بیرون آمدیم.
ماشین‌سازان معتقدند داور با اعلام نکردن خطای پنالتی روی امین قاسمی‌نژاد موقعیتی که می‌توانست آنها را پیروز میدان کند را از آنها گرفت، بازیکن این تیم در این مورد می‌گوید: من به آن صحنه خیلی نزدیک بودم و خطای روی امین پنالتی بود اما نمی‌دانم چرا داور پنالتی اعلام نکرد؟! اگرچه به نظر کادرفنی و بازیکنان تیم آن خطا پنالتی  بود اما باید منتظر ماند و دید نظر کارشناسان در این خصوص چیست.
قائدی‌فر از جدایی‌اش با ناراحتی یاد می‌کند اما می‌گوید هدفش پیشرفت در فوتبال است: من فوتبال را از رده‌های پایه سپاهان شروع کردم و بعد در تیم‌های امید و جوانان حضور پیدا کردم و در زمان آقای کرانچار و به درخواست ایشان در زمان مدیریت آقای رحیمی به تیم بزرگسالان آمدم. در 12 سال حضورم در اصفهان خاطرات خوبی دارم و برای این تیم همیشه آرزوی موفقیت دارم. قطعا هر بازیکنی بعد از حضور طولانی‌مدت در یک تیم از جدایی‌ ناراحت خواهد بود اما گاهی وقت‌ها باید برای پیشرفت از ناراحتی گذشت و هدف را در نظر گرفت.
هافبک ـ مدافع ماشین‌سازی توضیح درباره جدایی‌اش را به زمان دیگری موکول می‌کند: اینکه چه شد بعد از 12 سال تصمیم به جدایی از سپاهان گرفتم و توضیح در این خصوص را در زمان خودش بیان خواهم کرد، شاید هم فراموش کنم که برای چه از جمع زردپوشان اصفهانی جدا شدم و تنها به پیشرفت فوتبالم فکر کنم.

14:19  1395/10/26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن