تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868274421




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هنر بهترین راه انتقال فلسفه عاشوراست


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون هنری ارشاد زنجان:
هنر بهترین راه انتقال فلسفه عاشوراست

کراپ‌شده - اختتامیه سوگواره عکس عاشورایی در ابهر


شناسهٔ خبر: 3875481 - جمعه ۲۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳
استانها > زنجان

.jwplayer{ display: inline-block; } زنجان-معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با انتقاد از اینکه کمتر به مفهوم زیباشناختی عاشورا پرداخته شده، گفت: هنر بهترین راه برای انتقال فسلفه عاشورا است. به گزارش خبرنگار مهر، جعفر محمدی شامگاه پنج شنبه در مراسم اختتامیه سوگواره عکس عاشورایی در ابهر با اشاره به رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی، افزود: ایشان با فداکاری و ایثار، تمام مسئولیت های سنگین را به دوش کشیده و در تمام بزنگاه های تاریخ انقلاب حضور داشتند. محمدی در ادامه  نگاه به عاشورا را از ۲ دیدگاه مورد بررسی قرار داد و افزود: دیدگاه اول که نگاه سطحی به حادثه عاشورا داشته و تمام آنچه که از تشنگی ها و مظلومیت های امام حسین(ع) گفته می شود در این دیدگاه قرار دارد. وی با اعلام اینکه همیشه میدان دار کسانی بوده اند که، در سطح کار کرده اند، تصریح کرد: این گروه کسانی بوده اند که فقط مردم را گریانده اند و به باور خودشان احساس کرده اند که به عاشورا خدمت کرده اند. محمدی با طرح این سوال که  چرا نتوانسته ایم عمق حادثه عاشورا را به میان مباحث عمومی و مجالس عزاداری بیاوریم؟، گفت: بر اساس برداشت های ما از فرمایش حضرت زینب(س)، عاشورا یک جنبه عمیق زیباشناختی هم دارد که خیلی کمتر به این موضوع پرداخته شده است. وی تعداد افرادی که توانسته اند این جنبه از عاشورا را درک کرده اند را بسیار اندک عنوان کرد و افزود: یکی از دلایل انتقال نیافتن جنبه زیباشناختی عاشورا، محدودیت های زبانی است. چرا که عاشورا را در قالب کلام نمی توان بیان کرد. معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، هنرمندان را جزء معدود افرادی دانست که توانسته اند از طریق هنر فلسفه عاشورا منتقل کنند، اظهار داشت:برخی آثار هنری مانند، تابلوی عصر عاشورا و فیلم سینمایی  روز واقعه  از جمله آن هستند و سال ها پس از تولید  روز واقعه نتواسته ایم مانند آن را تولید کنیم که بتواند با دیالوگ های درخشانش، فلسفه عاشورا را به خوبی منتقل کند. محمدی با اشاره به مظلومیت های آیت الله هاشمی رفسنجانی و مقایسه آن با برخی هنرمندان، گفت: اگر می توانیم سوگواره و جشنواره برگزار کنیم، اگر هنوز هنر نفس می کشد و اجازه داده می شود که درب فرهنگسراها باز بماند، بخاطر نفس گرم کسانی است که با مشی اعتدال و میانه روی، در مقابل تندروی ها ایستادند و باید قدردان کسانی باشیم که موجودیت هنر ما مدیون آنهاست. در این سوگواره ضمن اهدای جوایزی به نفرات برتر، نمایشگاه عکس سوگواره عاشورای شهرستان ابهر با حضور برخی از مسئولین و هنرمندان افتتاح گردید.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن