تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ریشه های کفر سه چیز است:حرص و بزرگ منشی نمودن و حسد ورزیدن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868473179




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قسم های جلاله وزیر ارشاد در دفاع از دولت


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
قسم های جلاله وزیر ارشاد در دفاع از دولت

وزیر ارشاد


شناسهٔ خبر: 3875021 - پنجشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷
استانها > فارس

.jwplayer{ display: inline-block; } شیراز- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دفاع از عملکردهای دولت در بخش های دیپلماسی خارجی و رفع مشکلات داخلی به قسم های جلاله متوسل شد. رضا صالحی امیری ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان فارس با بیان اینکه اتفاقات بعد از فوت آیت الله هاشمی رفسنجانی باید به عنوان یک الگو مد نظر قرارداده شود گفت: اینکه وحدت و همدلی به عنوان یک اولویت برای تمامی بخش های نظام مطرح باشد از سفارش های آیت الله هاشمی رفسنجانی بود که از این به بعد باید الگویی برای همه ما باشد. وی تاکید کرد: بارها شنیده ام که آیت الله هاشمی رفسنجانی می گفت هیچ کس از لحاظ فکری به من نزدیکتر از آقای روحانی نیست و یقین داشته باشید که راه آیت الله هاشمی رفسنجانی ادامه پیدا خواهد کرد. وی با بیان اینکه هاشمی رفسنجانی صداقت را اولویت خود قرار داده بود، تصریح کرد: آنچه که به عنوان یک اولویت برای هاشمی رفسنجانی مطرح بود صداقت در گفتار و پایبندی به عمل بود که در این راستا همواره به عنوان یک الگو مطرح بوده است. صالحی امیری با بیان اینکه اولویت حفظ نظام و پایبندی به ارزشها همواره مد نظر هاشمی رفسنجانی بود گفت: او کلان نگر و بلندنگر بود و همواره حفظ نظام را به عنوان یک اولویت قرار داده بود و تمام دارایی، آبرو و هویت خود را به پای نظام گذاشت. وی یادآور شد: آیت الله هاشمی رفسنجانی محور شفقت انقلاب و میانجی گر مردم و حاکمیت بود و همچنین او زبان مردم و مدافع تمام عیار حاکمیت بود. صالحی امیری با اشاره به اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی اهل گفتگو بود، اظهار داشت: تئوری وحدت گرایی و اجماع سازی از جمله مباحثی بود که آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان راه تداوم انقلاب می دانست و در این میان با تمامی گروه ها و جریانها گفتگو می کرد و به گونه ای تربیت کننده نسل جدید انقلاب بود. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با قسم خوردن جلاله در خصوص عملکرد دولت گفت: امروز کشور ما در شرایط بسیار عالی قرار دارد، هر چند که فروش نفت و درآمدهای کشور با سال ۹۰ قابل مقایسه نیست. وی یادآور شد: امروز منطقه را خون و آتش گرفته اما به لطف حضور دستگاه های نظامی و امنیتی و در کنار آنها دیپلماسی دولت، کشور ما در امنیت کامل قرار دارد. صالحی امیری گفت: آنچه که دولت به خوبی انجام داد جلوگیری از جنگ بود چرا که دیگر کشورهای دنیا خود را آماده جنگ با ایران کرده بودند که این کار از طریق دیپلماسی انجام شد اما جای تعجب است که چرا برخی می خواهند این خدمات را نادیده بگیرند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: هیچ کس نمی تواند خود را کل نظام و انقلاب بداند اما دلیل تخریب دولت از جانب برخی ها را نمی فهمم. وی با اشاره به سخنان صالحی نیز گفت: شخص رئیس سازمان انرژی اتمی برای من قسم خورد که امروز نظام در بهترین شرایط بعد از انقلاب قرار دارد و کمترین مشکل را داریم. صالحی امیری تاکید کرد: بین نظام و دولت نمی شود شکاف انداخت باید همگان بدانند که سپاه بخشی از پیکره نظام است و بقای آن به بقای سرزمین مربوط است، ارتش و دولت نیز بخشی از جامعه و نظام است. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: اگر به فکر نظام هستیم باید اختلافات را کنار بگذاریم بخصوص بعد از فوت آیت الله هاشمی رفسنجانی تنها راه نجات انقلاب وفاق، وحدت، برادری و همدلی است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن