تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845522889




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آقای کوپر! این چه کاری بود دست ما دادی؟! | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: امروزه در میهمانی‌ها و مجالس خانوادگی، افراد به جای برقراری ارتباط با خویشاوندان خود و تبادل احساسات زمان زیادی را صرف استفاده از موبایل و فضای مجازی می‌کنند؛ این در حالی است که خودشان فکر می‌کنند در حال برقراری ارتباط با دیگران هستند.

به گزارش تراز ، آقای کوپر! این چه کاری بود دست ما دادی؟!آقای مارتین کوپر کجایی که ببینی با تلفن همراه چه هیاهویی در میان مردم کشورم به پا کرده‌اید. این تلفن همراهی که شما اختراع کردی همه جا و همیشه همراه همه‌ ماست. باورتان نمی‌شود اگر بگویم - گلاب به رویتان- ما حاضر نیستیم این وسیله همراه را حتی در سرویس بهداشتی از خودمان جدا کنیم.


مارتین کوپر عزیز به خودت ببال از اینکه ما حتی هنگام مرگ عزیزانمان به جای اینکه فاتحه‌ای بفرستیم و چند آیه قرآن بخوانیم که توشه راه عزیز از دست رفته باشد، در حال تنظیم زاویه مناسب برای عکاسی سلفی هستیم که در شبکه‌های اجتماعی هنر‌نمایی خود را در معرض دیدگان دیگران قرار دهیم.  آقای مارتین کوپر راستی با چه انگیزه‌ای این وسیله را اختراع کردی؟ بهتر نبود همراه آن شیوه‌نامه استفاده و بهره‌گیری از آن را نیز می‌نوشتی؟! از نظر هر اهل منطقی فرهنگ استفاده از این تلفن همراه نیازمند بازنگری است. باید بدانیم که چطور و چگونه از آن بهره ببریم و کاربری آن را یاد بگیریم.  چه بخواهیم و چه نخواهیم تلفن همراه بخش لاینفک زندگی ما شده است. اما باید بپذیریم که فرهنگ استفاده از آن را نمی‌دانیم و به عبارتی دیگر کاربری این وسیله برای ما هنوز ناآشناست و نیازمند آن هستیم که اطلاعات خود را در خصوص استفاده درست از این وسیله بالا ببریم.

اول فکر کردم که دعوا شده، سرم را به هر طرف که چرخاندم خبری از کتک‌کاری و دعوای فیزیکی نبود اما همچنان صدای فحش و ناسزا بود که فضای خیابان را پر کرده بود. چند متری طی نکرده بودم که به کوچه‌ای رسیدم که دیدم منشأ صدا آنجاست. با کمال تعجب دیدم که یک نفر با تلفن همراه با کسی که آن طرف خط هست نقل و نبات به هم نثار می‌کنند و از خجالت هم در‌می‌آیند.


به نظر شما کاربرد تلفن از هر نوع آن و مخصوصاً تلفن همراه برای چیست؟ واقعاً این ابزار ارتباطی برای چه نوع از گفت‌وگوهای روزانه مناسب است؟ خیلی از ما با تلفن همراه ساعت‌ها صحبت می‌کنیم ولی باز در آخر مشکلات پابرجاست. فقط این وسط هم وقتمان را هدر دادیم و هم پولمان صرف هزینه‌های گزاف این ارتباط نامناسب شده است.

بد نیست بدانیم ذاتاً تلفن وسیله ارتباطی مناسبی نیست. اگر دقت کنیم گاهی برای هر کدام از ما پیش آمده است که ساعت‌ها بر سر موضوعی تلفنی صحبت کردیم اما در نهایت بررسی و حل مشکل موکول به دیدار حضوری شده است، زیرا این وسیله در انتقال مفاهیم مورد نظر ما به دیگران ناقص است و اصلاً توانایی این کار را ندارد.


درست است که تلفن همراه فضای ارتباطی را گسترش می‌دهد و شما می‌توانید در یک لحظه با تعداد افراد بیشماری تعامل داشته باشید ولی آیا این تعامل به معنای ارتباط صحیح و انتقال مفاهیم است؟ مسلماً آنچه مشخص و روشن می‌باشد این است که میزان ارتباطات شما به معنای برقراری ارتباط درست نیست.

برطرف نمودن یک چالش نیازمند ارتباط دیداری و رودر‌رو است که در آن هم ارتباط کلامی و هم غیر‌کلامی قابل مشاهد است و انتقال معنی بهتر و صحیح‌تر اتفاق می‌افتد.  بنابراین بد نیست به یاد قدیم‌های نه چندان دور، گفتمان‌های اساسی و تأثیرگذارمان را رودررو و با یک نشست صمیمی برگزار کنیم تا نتیجه بهتری حاصل شود نه اینکه ساعت‌ها بدون اینکه حسی را به هم منتقل کنیم به گفت‌وگوی تلفنی بپردازیم که نتیجه هم ندارد. این ارتباط مجازی فرصت یادگیری آداب زندگی را به طور عملی و از طریق ارتباط مؤثر با اقشار مختلف اجتماعی از فرد سلب و او را در محیطی بسته و محدود محصور می‌کند. این آسیب در حوزه روانشناسی نسل‌ها به ویژه نوجوانان قابل بحث و بررسی است و نتایجی نظیر شکاف نسل‌ها، نداشتن درک متقابل، ناتوانی در برقراری ارتباط سالم در میان جمع را در پی دارد.


فردگرایی ارمغان تلفن همراه


این جمله را بارها شنیدیم که «انسان موجودی اجتماعی است» و دقیقاً به دلیل همین خصلت از انسان انتظار می‌رود تعاملات اجتماعی خوبی داشته باشد و در اجتماع زندگی کند. اما چند سالی است که این تعریف کاربرد خود را از دست داده است. کافی است نگاهی به اطراف خود داشته باشید می‌بینید اکثر افرادی که در گستره دید شما قرار دارند به نوعی سرشان توی گوشی است و ارتباطات میان فردی آنها تعطیل شده است.

‌یک بررسی نشان می‌‌دهد متوسط زمانی که یک کاربر از تلفن همراه هوشمندش استفاده می‌‌کند حدود دو ساعت در شبانه‌روز است که در این مدت زمان، وقت خود را صرف گشت‌و‌گذار در اینترنت، سرزدن به شبکه‌های اجتماعی و انجام بازی‌‌های رایانه‌‌ای اختصاص داده و موسیقی گوش می‌‌دهد. این درحالی است زمانی که کاربران برای برقراری تماس تلفنی اختصاص می‌‌دهند حدود یک پنجم کل زمانی است که از یک تلفن همراه هوشمند در طول شبانه‌روز استفاده می‌‌کنند.

بنابراین می‌توان به‌راحتی نتیجه گرفت که ابزارها و برنامه‌های این وسیله ارتباطی باعث شده است افراد کمتر به ارتباط و تعامل اجتماعی مشغول باشند و همین نوع تفکر و استفاده جانبی از این وسیله گسترش دایره فردگرایی را به همراه داشته است.


شبکه‌های اجتماعی، اینترنت، بازی‌ها و سرگرمی‌های متعدد افراد را از روابط بین فردی دور کرده و آنها را در انزوا و گوشه‌گیری محض فرو برده است. دیگر کسی به فکر دوستان خود نمی‌افتد. حتی دیگر خبری از آن دورهمی‌های شبانه خانوادگی نیست. امروزه همه به دنبال این هستند که یک چارچوبی دور خود بکشند و همدم و مونسشان تلفن همراهشان باشد. به عبارتی دیگر امروزه حتی در میهمانی‌ها و مجالس خانوادگی، افراد به جای برقراری ارتباط با خویشاوندان خود و تبادل احساسات زمان زیادی را صرف استفاده از موبایل و فضای مجازی می‌کنند؛ این در حالی است که خودشان فکر می‌کنند در حال برقراری ارتباط با دیگران هستند.

جالب اینجاست که این فردگرایی حتی به حیطه محیط کار هم وارد شده است. ارباب رجوع وقتی به کارمند مراجعه می‌کند کسی را می‌بیند که شبیه کارمند نیست و مشغول چت یا بازی با گوشی تلفن خود است و آن کارمند حتی از مراجعه‌کنندگان هم ناراحت می‌شود و به نوعی طلبکار است.


بنابراین نگرانی کاهش ارتباطات و تعاملات انسانی بر اثر استفاده از وسایل الکترونیکی امروزه بسیار جدی بوده و نیاز به توجه ویژه دارد.


منبع: جوان

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 22 دى 1395 - 13:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن