تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860378563




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ملاک‌های انتخاب کاندیدای اصولگرایان برای ریاست‌جمهوری/ شاید اصولگرایان 2 کاندیدا معرفی کنند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: از بین اصولگرایان، کسانی که با درس از شکست گذشته خود، اینبار هر طور که شده می خواهند با یک کاندیدا وارد انتخابات شوند، نظر نهایی تصمیمات خود را به جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم سپرده اند. 


یک عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت و گو با خبرنگار «تابناک» گرچه عنوان می کند که از جزییات نشست های گروه های سیاسی اصولگرا خبر ندارد؛ اما نظرخواهی نهایی اصولگرایان از جامعتین را در تعیین نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم تایید می کند. 


«حجت الاسلام و المسلیمن محمدتقی رهبر» با اشاره به رایزنی ها، نشست ها و تصمیماتی که در بین احزاب اصولگرا در حال شکل گیری است، اظهار کرد: هنوز نیمی از راه را طی کرده ایم و به گزینه خاصی نرسیده ایم. 


وی البته از تصمیم اصولگرایان برای ورود به انتخابات با یک کاندیدا اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: نمی دانم در بین جریان اصولگرایی قرار بر ورود جمعی است یا حمایت از یک فرد خاص.


اگر وحدت نکنیم خسارت بزرگی می بینیم
این عضو جامعه روحانیت مبارز در ادامه به ضرورت وحدت اصولگرایان اشاره و تاکید کرد: اگر غیر از این باشد خسارت بزرگی به اصولگرایان وارد می شود. اگر هر گروهی راه خود را برود معلوم است که به نتیجه ای نخواهید رسید. تجربه گذشته هم این را نشان داده است.


رهبر ادامه داد: هر گاه در جریان اصولگرایی همدلی و همصدایی وجود داشته ما به اهداف خود نزدیک تر شده ایم پس می طلبد که با کسب تجربه از اتفاقات گذشته، فکر اساسی و واحدی برای ورود به انتخابات کنیم. 


نگاه جامعتین حضور تک کاندیدا است
وی با بیان اینکه ما امیدوار به رسیدن وحدت در جریان اصولگرایی هستیم، گفت: امیدواریم که اصولگرایان کمک کنند تا با عقلانیت و اخلاق راه امام و اندیشه های امام را در پیش بگیریم.


 امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه در جامعتین نگاه جمعی بر این است که بر سر کاندیداتوری یک فرد به توافق برسیم، تصریح کرد: البته هنوز روی مورد خاصی وارد بحث نشده ایم. 


شاید دو کاندیدا معرفی بشود
رهبر با بیان اینکه باید احتمالات موجود را هم پیش بینی کرد، یادآور شد: شاید دو نفر را برای ورود به انتخابات معرفی کردیم که تا قبل از رای گیری به عنوان کاندیدای اصولگرایان حضور داشته باشند. البته نظر اصولگرایان بر این است که در نهایت یک نفر به نفع دیگری کنار برود؛ چراکه در این صورت موفقیت اصولگرایان بیشتر خواهد بود. 


وی با برشمردن ملاک هایی همچون حرکت در خط امام و رهبری، ولایتمداری، سازش ناپذیر بودن در برابر استکبار و مدیر و مدبر بودن برای کاندیدای مورد نظر اصولگرایان، موارد دیگری را هم که مورد نظر جریان اصولگرایی است مطرح کرد.


عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: وجود پایگاه اجتماعی مناسب و تجربه مفید از گذشته که بتواند ثابت کند کاندیدای اصولگرایان توانایی بر دوش کشیدن بار سنگین مدیریت کشور را دارد، در گزینش نهایی کاندیدای اصلح نقش مهمی خواهد داشت.  


۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن