تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816817951




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۸۵درصد اراضی کشاورزی فاقد سیستم آبیاری نوین/ضرورت تغییر الگوی کشت


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی مطرح کرد؛
۸۵درصد اراضی کشاورزی فاقد سیستم آبیاری نوین/ضرورت تغییر الگوی کشت

آمره ای


شناسهٔ خبر: 3871329 - یکشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۱
استانها > مرکزی

.jwplayer{ display: inline-block; } اراک- مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی گفت: ۸۵درصد اراضی کشاورزی استان مرکزی از روش های سنتی آبیاری بهره می برند که میزان هدررفت آب در آن بالا بوده و به بحران کم آبی در استان دامن می زند. عزت الله آمره ای در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به محدودیت منابع آبی در استان مرکزی و بحران آب، تغییر الگوی کشت را یکی از ضروری‌ترین برنامه‌ها در راستای حفظ منابع آبی برشمرد و اظهار داشت: ضرورت محدودسازی تولید برخی از محصولات کشاورزی که به آب فراوانی نیاز دارد، در مناطق کم آب یکی از راهکارهای اساسی برای جلوگیری از هدررفت و مدیریت صحیح منابع آب است. وی با بیان این که سیاست جلوگیری از کشت محصولات کشاورزی آب بر، برای سومین سال، امسال در استان مرکزی اجرا می‌شود، اظهار داشت: بحران آبی پیش روی کشور و استان مرکزی، توجه به الگوی کشت مصوب و ملی و پرهیز از کشت محصولاتی که همخوانی با شرایط اقلیمی منطقه ندارند را ضروری می سازد.

بی توجهی به الگوی کشت در مناطق مختلف استان مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی با انتقاد از بی توجهی به الگوی کشت محصولات کشاورزی در مناطق مختلف استان بیان کرد: بی توجهی به کشت برخی محصولات آب بر در مناطقی که بحران کم آبی در آنجا بیداد می‌کند متاسفانه سرعت کاهش منابع آب زیرزمینی را افزایش داده است. آمره ای با تاکید بر ممنوعیت کشت جالیزی در استان مرکزی به عنوان یکی از استان‌های بحرانی در حوزه آب اظهار داشت: با توجه به محدودیت منابع آبی، تأمین آب مورد نیاز برای مصارف شرب و کشت محصولات استراتژیک و باغ‌ها باید در اولویت قرار گیرد. وی تصریح کرد: الگوی کشت به معنی تعیین یک نظام کشاورزی با مزیت اقتصادی پایدار مطابق با سیاست‌های کلان کشور، دانش بومی کشاورزان و بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های طبیعی منطقه‌ای مانند شرایط اقلیمی، منابع آب و خاک با رعایت اصول اکولوژیکی تولید محصولات کشاورزی در راستای حفظ محیط زیست است. مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی گفت: در حال حاضر تنها ۱۵ درصد از اراضی کشاورزی استان مرکزی به سیستم آبیاری نوین مجهز شده اند و بخش عمده ای از اراضی همچنان از روش های سنتی بهره می برند که اتلاف و هدر رفت زیاد آب را به دنبال دارد.

ادامه روند فعلی مصرف آب کشاورزی منجر به بحران خواهد شد آمره ای خاطرنشان ساخت: با ادامه روند فعلی، میزان مصرف آب کشاورزی در استان، در آینده نه چندان دور به وضعیت بحران آب خواهیم رسید. مدیر عامل شرکت آب منطقه ای مرکزی تاکید کرد: اجرای برنامه های مرتبط با حفاظت منابع آبی و مقابله با بحران آب در استان با روند کُندی روبرو است که با این روند نمی توان در مقابل بحران منابع آبی اقدام موثری انجام داد چرا که بحران آب در استان بسیار جدی است و تا عمق فاجعه، زمان زیادی باقی نمانده است. آمره ای با اشاره به چاه های غیرمجاز در استان افزود: یک هزار و ۶۰۰ چاه آب غیرمجاز از سال ۸۵ به بعد در استان مرکزی حفر شده که بیشترین چاه های غیرمجاز این استان، مربوط به شهرستان های اراک، شازند و خنداب است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن