تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گناه نکردن آسان تر از طلب توبه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870118190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توقف فعالیت چند واردکننده خودرو+اسامی | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: وزارت صنعت، معدن و تجارت فعالیت چند شرکت واردکننده خودرو از جمله واردکنندگان اوپل، هوندا، اشکودا، ب. ام. و، سئات و آئودی را متوقف کرد.

به گزارش تراز ،این شرکت‌ها به دلیل اینکه تاکنون نتوانسته‌اند نسبت به اخذ مجوز نمایندگی مستقیم از خودروسازان خارجی تولیدکننده این برندهای خودرویی اقدام کنند، از ادامه فعالیت‌ منع شدند.

سال‌های گذشته برخی شرکت‌های داخلی مجوز نمایندگی واردات خودروهای خارجی را نه از خودروساز خارجی صاحب برند بلکه از شرکت‌های واسطه اخذ کرده‌اند که سال گذشته با اجرایی شدن برجام، وزارت صنعت، معدن و تجارت از این شرکت‌ها خواست هر چه زودتر نسبت به مذاکره با خودروسازان خارجی صاحب برند و کسب نمایندگی مستقیم اقدام کنند، زیرا در غیر این صورت مجوز فعالیت آنها باطل خواهد شد.

به دنبال آن ۱۶ آبان ماه امسال رییس مرکز اصناف و بازرگانان ایران (از زیرمجموعه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت) در نامه‌ای به دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت نام شرکت‌هایی که با واسطه اقدام به اخذ نمایندگی واردات محصولات گروه خودرویی کرده‌اند را اعلام و ابلاغ کرد که از ۱۸ آذر ماه گواهی فعالیت صادره برای این شرکت‌ها ابطال خواهد شد، اما پس از آن رییس مرکز اصناف و بازرگانان ایران خبر داد که تا اطلاع ثانوی این مهلت تمدید شده است.

با این حال با دستورالعمل ابلاغی در زمینه ساماندهی واردات و بازار ارز از سوی معاون اول رییس‌جمهوری در هفته گذشته، فعالیت شرکت‌های واردکننده خودروی فاقد نمایندگی مستقیم از خودروسازان خارجی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت متوقف شده و این شرکت‌ها دیگر قادر به ثبت سفارش و واردات خودرو نخواهند بود.

در این زمینه نگاهی به سایت "ثبتارش" (سامانه سیستم مدیریت ثبت سفارش واردات/ تحت مدیریت وزارت صنعت، معدن و تجارت) که در آن لیست برندهای خودرویی مجاز وارداتی درج شده است، نشان می‌دهد که برخی برندهای خودرویی از جمله اوپل، هوندا، اشکودا، ب. ام. و، سئات و آئودی از لیست خودروهای مجاز وارداتی حذف شده و شرکت‌های واردکننده این خودروها دیگر قادر به ثبت سفارش و واردات این خودروها نخواهند بود.

البته نگاهی به سامانه "ایرانیان اصناف" (تحت مدیریت وزارت صنعت، معدن و تجارت) که در آن لیست نمایندگی‌ واردکننده برندهای خارجی ثبت شده است، نشان می‌دهد که گواهی فعالیت برخی از شرکت‌های واردکننده این برندها شامل شرکت‌های توان خودرو جی (واردکننده محصولات OPEL)، فامیلی موتور (HONDA)، ایده برنا گروه موتور (SKODA)، کیهان موتور آرین (SEAT و HONDA) و فن‌آوری پاسارگاد منطقه آزاد انزلی (AUDI) همچنان اعتبار دارد، اما آن طور که رییس مرکز اصناف و بازرگانان ایران خبر داده؛ این شرکت‌ها به دلیل اینکه تاکنون نتوانسته‌اند نسبت به اخذ مجوز نمایندگی مستقیم از خودروسازان خارجی مربوطه اقدام کنند، دیگر مجاز به فعالیت ثبت سفارش و واردات خودرو نخواهند بود و اگر چه اعتبار گواهی (مجوز) فعالیت برخی از این شرکت‌ها هنوز به پایان نرسیده است، اما به زودی با روشن شدن نتیجه مکاتبات صورت گرفته با خودروسازان خارجی مربوطه، گواهی فعالیت شرکت‌هایی که موفق به اخذ نمایندگی مستقیم نشده‌اند نیز باطل خواهد شد.

یدالله صادقی در این زمینه به ایسنا گفت: " براساس بند ۶ دستورالعمل جدید دولت در ۱۲ دی ماه امسال، شرط ثبت سفارش خودرو و دیگر کالاهای با دوام به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت داشتن نمایندگی مجاز آن برند وارداتی و شبکه خدمات پس از فروش خواهد بود".

وی با بیان اینکه در این زمینه با تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت‌های واردکننده خودرو که نمایندگی خود را با واسطه و به صورت غیر مستقیم اخذ کرده‌اند دیگر مجاز به واردات نخواهند بود، خاطرنشان کرد: " البته در گذشته نیز به این شرکت‌ها اخطار داده شده بود که نسبت به اخذ نمایندگی مستقیم از خودروساز خارجی صاحب برند اقدام کنند".

رییس مرکز اصناف و بازرگانان ایران در پاسخ به اینکه چرا با وجود حذف برندهای خودرویی مربوطه از لیست خودروهای مجاز وارداتی در سایت ثبت سفارش، در سایت ایرانیان اصناف گواهی فعالیت شرکت‌های واردکننده این برندها همچنان معتبر است؟ اظهار کرد: " شرکت‌های نمایندگی غیر مستقیم گواهی فعالیت‌شان باطل نشده، اما از این پس امکان ثبت سفارش و واردات خودرو نخواهند داشت. در زمینه اعتبار گواهی فعالیت این شرکت‌ها نیز تا زمان مشخص شدن نتیجه مکاتبات صورت گرفته با خودروسازان خارجی صاحب برند مربوطه، صبر می‌کنیم و در صورت منفی بودن نتیجه این مکاتبات در زمینه اعطای نمایندگی مستقیم، گواهی فعالیت این شرکت‌ها نیز باطل خواهد شد".


منبع: ایسنا

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 18 دى 1395 - 12:09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن