تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870032840




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم حل مشکلات در کشور ربطی به منابع مالی و اقتصادی ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نماینده دشتی و تنگستان در مجلس:
عدم حل مشکلات در کشور ربطی به منابع مالی و اقتصادی ندارد

سید کمال‌الدین شهریاری


شناسهٔ خبر: 3869791 - جمعه ۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵
استانها > بوشهر

.jwplayer{ display: inline-block; } بوشهر- نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: عدم حل مشکلات در کشور ربطی به منابع مالی و اقتصادی ندارد بلکه به مدیریت مملکت ربط دارد که باید بهتر انجام شود. به گزارش خبرنگار مهر، سید کمال الدین شهریاری شامگاه پنجشنبه در شورای برنامه ریزی و  اقتصاد مقاومتی استان بوشهر اظهار داشت: جامعه شناسان پدیده مهاجرت استان از روستا به شهر را علل مختلفی عنوان کردند که مهمترین آن جست و جوی شغل، تغییر شغل،خدمات  و جاذبه های شهری عنوان کرده اند. وی عنوان کرد: در کشور ما در ۶۰ سال گذشته نسبت جمعیت روستایی به شهری ۷۰ به ۳۰ بوده است که امروز شاهد نسبت معکوس هستیم و بالغ بر ۷۲ درصد از مردم در شهر ها سکونت دارند که عده ای فکر می کنند این اتفاق بسیار میمون است. نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این مهاجرت افراد در کشور ما از روستاها به شهر به دلیل الزامات شهری و مدرنیته نبوده بلکه به دلیل از دست رفتن اقتصاد و اشتغال در روستاهای کشور بوده است. وی با اشاره به اینکه در شهر ها نیز شغل های کاذب رواج داده شده است عنوان کرد: به همین دلیل در خیابان ها افرادی را می بینیم که مشغول فروش گل و یا چیز های از این قبیل هستند. شهریاری با بیان اینکه برخی مشکلات ما ربطی به کمبود بودجه، منابع مالی و اقتصادی دارد بیان کرد: این شیوه، شیوه مملکت داری نیست و باید بهتر اداره شود. نماینده مردم دشتی و تنگستان بیان کرد: بسیاری از مشکلات و کمبود های موجود در منابع با مدیریت صحیح می توان جبران کرد. وی بیان کرد: آمار تاثیر کم صنعت بر ایجاد اشتغال استان یعنی اشتغال نیروهای غیر بومی در صنعت فعال در استان بوشهر. وی با اشاره به اینکه اکنون در برخی از شرکت های مستقر در عسلویه حتی آبدارچی را هم از استان های دیگر استخدام می کنند بیان کرد: این معنی واقعی اتلاف منابع ملی است. شهریاری عنوان کرد: یکی از مزیت های استان بوشهر تولید صیفی جات در خارج از فصل است و در روزهایی که بیشتر استان های کشور در برف و یخبندان هستند تولیدات صیفی کشاورزان استان به ثمر نشسته است. نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اکنون این محصولات را از کشاورزان ۲۵۰تومان خریداری می شود اما در شهر ها کمتر از ۲۵۰۰ تومان نمی فروشند و این یعنی سوء استفاده دلالان  در خلل نبود تعاون روستایی در استان و کشور. وی  با عنوان اینکه با این قیمت فروش محصول کشاورزان حتی نصف هزینه تولید هم به کشاورزان باز نمی گردد عنوان کرد: کشاورزانی که به امید فروش خوب محصول برای اجرای مراحل کاشت و خرید مواد مورد نیاز چک داده اند در انتظار برگشت خوردن چک هایشان باشند. شهریاری گفت: در استان بوشهر هر ساله با دو بحران بزرگ روبرو هستیم که یکی سیل زدگی و دیگری بی آبی است. نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استان بوشهر به دلیل دارا بودن باران هایی شدید در فصل زمستان برخی از شهر های استان با سیل روبرو هستند در حالی که در دو ماه پس از عید با بحران بی آبی روبرو است که این نشانه نبود تدبیر مناسب در این بخش است. وی گفت: گشایش در این کارها مدیریت می خواهد که ما متاسفانه بد مدیریت می کنیم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن