تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817514081




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سالانه ۳۰ میلیارد ریال محصول در باغستان های قزوین تولید می شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قزوین:
سالانه ۳۰ میلیارد ریال محصول در باغستان های قزوین تولید می شود

باغستان سنتی قزوین


شناسهٔ خبر: 3868749 - چهارشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۴
استانها > قزوین

.jwplayer{ display: inline-block; } قزوین- معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: سالانه بیش از ۳۰ میلیارد تومان محصولات باغی در ۱۵۰۰ هکتار از باغستانهای سنتی قزوین تولید می شود. به گزارش خبرنگار مهر، مسعود ربانی در نشست هم اندیشی استاندار قزوین با تولیدکنندگان، بهره برداران بخش کشاورزی که روز چهارشنبه در سالن باغستان جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد اظهارداشت: وسعت باغستان اطراف شهر در گذشته بیش از ۳۸۰۰ هکتار بوده که در اثر عوامل متعددی درحال حاضر محدوده کلی آن به حدود ۲۶۰۰هکتار کاهش یافته و از این سطح نیز کمتر از ۱۵۰۰ هکتار آن پایدار است. وی بیان کرد: در حال حاضر در باغستانهای استان حدود ۴۵۰۰ خانوار مشغول کار هستند و ارزش تولیدات انواع محصول در باغستانهای سنتی استان بالغ بر ۳ میلیارد تومان است.

ربانی بیان کرد: چندین نسل از ساکنین قزوین در طی قرون گذشته با تداوم باغداری سنتی که بسیار سخت و طاقت فرسا بوده ارقامی از گونه های پسته، بادام، زردالو، گردو، انگور را که مقاوم به شرایط سخت اقلیمی و آب فصلی محدود بوده را به عنوان باغستان گزینش کرده اند.
 
وی در خصوص ویژگی‌های باغستان گفت: باغستانها از نظر الگوی پایدار کشاورزی طبیعی، تاریخی و فرهنگ باغداری و روش مدیریت ویژه سنتی آبخوانی بی نظیر است که با در خود نگهداشتن و جذب آب رودخانه‌های فصلی و سیلاب‌های سبب تقویت سفره‌های آب زیرزمینی می شده است. وی بیان کرد: حفاظت شهر و روستاهای پایین ‌دست از خطر سیل و خسارات محتمل از آن، پالایش هوای شهر و جذب امواج، زیبایی محیط و منظر شهر خصوصا در نظر تازه واردان به شهر و در ایجاد محیط فراغتی برای اهالی شهر در نزدیک ‌ترین فاصله از شهر و فرح ‌بخشی هوای شهر و تعدیل بادهای غالب منطقه بسیار موثر بوده است. معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بیان کرد: در سطح باغستان تعداد زیادی عمده مالک وجود دارد که مساحت باغ های تحت تملک آنها نسبت به سایر باغداران تفاوت زیادی دارد و این مالکین بیش از ۶۷ درصد از سطح کل باغستان را در تملک خویش دارند و مالک حداقل ۱۰۰ نفر یا ۵ هکتار باغ همجوار هستند.

وی اضافه کرد: در کنار آنها خرده مالکین قرار دارند که سطوح باغهایشان زیر ۱ هکتار می باشد که برنامه ریزی برای هریک متفاوت و ساز وکار مختص به خود را دارد. ربانی با اشاره به مشکلات باغستانهای سنتی قزوین اظهارداشت: نبود آب کافی، کاهش نزولات آسمانی، برداشت بالادستی از رودخانه ها، تخریب حوزه های آبریز و انهار، لایروبی نشدن انهار و دسترسی نامناسب و نبود راه مناسب بین قطعات باغی، دشواری تردد ادوات خاکورزی و حمل نقل،   وجود راه ها بر روی مرزهای مشترک از مشکلات باغستانهاست.

وی اضافه کرد: نداشتن امنیت و حفاظت باغات، نبود ارگان محافظ یا اکیپهای گشت، افزایش باغات رها شده، کاهش باغبانها، مالکین غیر فعال، تقسیم باغات بر اثر قانون ارث، فروش به علت نداشتن توجیه اقتصادی، تخریب به امید تغییر کاربری و افزایش قیمت اراضی و نبود توجیه اقتصادی و کاهش در آمد به علت کهولت درختان از مهمترین مشکلات این بخش است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن