تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مؤمن! به تحقيق اين دانش و ادب بهاى جان توست پس در آموختن آن دو بكوش كه هر چه بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797653040




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا در مدارس آمریکا دانش‌آموزان اجازۀ دعا کردن را دارند؟ | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: آیا معلمان می‌توانند بگویند «کریسمس مبارک»؟ آیا در مدارس دولتی پخش آهنگ‌های مذهبی مجاز است؟

به گزارش تراز ،دربارۀ آزادی‌‌های مذهبی در مدارس دولتی امریکا سوءتفاهم‌های بسیاری وجود دارد. منشأ بسیاری از این برداشت‌های غلط به سال 1962 بازمی‌گردد که دیوان عالی امریکا برگزاری مراسم دعا و نیایش توسّط مدارس را ممنوع اعلام کرد.



در سال 1995 رئیس‌جمهور وقت، بیل کلینتون اطّلاعیه‌ای تحت عنوان «آزادی بیان مذهبی در مدارس دولتی» منتشر کرد که ضمن آن عنوان شده بود که مندرجات «متمّم اول قانون اساسی» به معنای آن نیست که مدارس باید کاملاً عاری از دین و دیانت باشند، یا حقّ هیچ‌گونه آزادی بیان مذهبی در مدارس وجود ندارد. دولت اجازه ندارد از مدارس برای تحت اجبار قرار دادن شعور و ضمیر دانش‌آموزان، یا برای مهرتأیید زدن بر دین استفاده کند، اما مدارس دولتی نیز اجازه ندارند جلوی آزادی بیان مذهبی را بگیرند.



مدارس اجازه ندارند که فعالیت‌های مذهبی از جمله مراسم دعا و نیایش را برگزار کنند یا بانی آن شوند، اما در عین حال گروه‌های مذهبی مجازند پس از ساعات درس در محل مدرسه حضور به هم رسانند و برنامه‌های مذهبی و عبادی خود را داشته باشند، مشروط به این که سعی نکنند دیگران را وادار به انجام آن کنند. دین می‌تواند (و باید) یکی از موضوعات درسی باشد، اما نباید مورد تبلیغ قرار بگیرد. مدارس اجازه ندارند معلّمان و دانش‌آموزان را از گفتن جملۀ «کریسمس مبارک» منع کنند.



اگر به مدارس دولتی امریکا سری بزنید، می‌بینید که بچه‌ها در اطراف میلۀ پرچم دعا می‌کنند، دربارۀ مسائل دینی با همکلاسی‌هایشان به گفتگو می‌پردازند، در اوقات فراغت کتب آسمانی را می‌خوانند، باشگاه‌های مذهبی تشکیل می‌دهند و غیره. در حقیقت میزان آزادی بیان و فعالیت مذهبی در مدارس دولتی نسبت به صد سال گذشته بیشتر شده است.



البته درست است که هنوز بعضی از مدارس دولتی «متمّم اول قانون اساسی» را غلط فهمیده یا نسبت به آن بی‌توجّهی می‌کنند و هیچ‌گونه حقّ آزادی مذهبی برای دانش‌آموزان قائل نیستند، اما این عمل آنها خلاف قانون است و اگر کارشان به دادگاه کشیده شود، حکم دادگاه علیه آنها خواهد بود. دیوان عالی ایالات متّحده هیچ‌گاه حکمی صادر نکرده که دعا کردن در مدارس ممنوع است. بلکه دیوان عالی برگزاری مراسم نیایش و فعالیت‌های عبادی از جانب مدارس دولتی را خلاف آزادی‌های مذهبی می‌داند و لذا با آن مخالفت به عمل می‌آورد. لذا مسئولان مدارس اجازه ندارند برای برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های مذهبی، سالن اجتماعات مدرسه را به کلیسا تبدیل کنند.



بنا به تفسیر دیوان عالی از «متمّم اول قانون اساسی»، مدارس دولتی حقّ تبلیغ اعتقادات دینی یا ضدّدینی را ندارند، اما معلّمان می‌توانند به دو شرط به تدریس موضوعات دینی بپردازند:


1. محتوای درس مرتبط با اهداف آموزشی باشد؛
2. سعی نکنند یک باور دینی یا ضدّدینی را به دانش‌آموزان القا کنند.



پرسیده می‌شود آیا آوردن نمادهای مذهبی به کلاس‌درس بلامانع است؟ استفاده از این نمادها نیز مادامی که در راستای اهداف آموزشی باشد بلااشکال است، اما نمایش دائمی آنها در کلاس‌درس، یا استفادۀ تزئینی از آنها موردتأیید نیست.


منبع: دین آنلاین

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 14 دى 1395 - 10:54





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن