واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در کمیسیون فرهنگی شورای شهر گرگان مطرح شد؛
نقش کارآفرینی در بهبود وضعیت اشتغال/بیکاری منشا آسیب های اجتماعی
شناسهٔ خبر: 3867220 - سهشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰
استانها > گلستان
.jwplayer{ display: inline-block; } گرگان- آشنایی با خدمات پارک علم و فناوری گلستان، توجه شورا و شهرداری به این پارک و نقش کارآفرینی در بهبود وضعیت بیکاری از مباحث مطرح شده در کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر گرگان بود. به گزارش خبرنگار مهر، جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر گرگان با حضور رئیس پارک علم و فناوری گلستان شامگاه دوشنبه با ارایه گزارشی در خصوص کارهای انجام شده در این پارک برگزار شد. رئیس پارک علم و فناوری گلستان گفت: پارک های علم و فناوری مدل موفق جهانی به منظور تبدیل علم، دانش و دستاوردهای تحقیقاتی به فناوری های پیشرفته و اولید دانش فنی و محصولات با ارزش افزوده بالا است. موسی حسام ادامه داد: پارک های علم و فناوری با حدود ۴۶ نوع حمایت و خدمات از نوآوران و فناوران، زمینه تجاری سازی و بازاریابی محصولات را فراهم می سازد. وی افزود: نزدیکی به مراکز شهری مهم، دانشگاه ها و مناطق اقتصادی، داشتن توان تدارک امکانات و خدمات با ارزش افزوده بالا، داشتن زیرساخت های تاسیساتی و شهری مناسب، داشتن دسترسی مناسب از قبیل اتوبان، فرودگاه و راه آهن، داشتن جاذبه های طبیعی و زیرساختی و معماری نوین ساختمانی و محیط آرام و دلپذیر از ویژگی های پارک های علم و فناوری است. حسام در خصوص فرآیند تاسیس پارک علم وفناوری گلستان گفت: یکی از مصوبات سفر هیات محترم دولت نهم در اسفندماه سال ۸۴ بررسی و مطالعه ایجاد پارک علم و فناوری در گلستان بود.
رئیس پارک علم و فناوری گلستان تصریح کرد: طراحی فضای کالبدی و تاسیس پارک گلستان از مصوبات سفر دوم هیات دولت نهم به استان در سال ۸۷ بود که دانشگاه گلستان به مدت ۵ سال متولی این امر بود. وی افزود: مشکلاتی مثل نبودن زمین با مساحت بالا جهت احداث باعث شد که روند تشکیل پارک سرعت پایینی داشته باشد. حسام ادامه داد: از مهرماه سال ۹۱ روند شکل گیری پارک گلستان سرعت بیشتری به خود گرفت و در دی ماه سال ۹۱ موفق به گرفتن موافقتنامه اصولی شد. وی از تجاری سازی و یا تبدیل ایده به محصول به تعداد بیش از ۵۰ محصول، فروش دانش فنی دو واحد فناور عضو، بازاریابی محصولات شرکت های دانش بنیان استان در نمایشگاه ها، همکاری در اخذ تاییدیه دانش بنیان از کارگروه ارزیابی موسسات دانش بنیان، کسب مقام اول کارآفرینان رشد یافته توسط شرکت پویندگان پزشکی پردیس در یازدهمین جشنواره شبخ بهایی، راه اندازی ساختمان دوم مرکز رشد جامع با همکاری دانشگاه پیام نور گلستان به عنوان دستاوردهای پارک علم و فناوری گلستان و هسته و واحدهای فناور عضو نام برد. حسام با اشاره به اینکه شهرداری مشهد نیم درصد از درآمدهای خود را برا پارک علم و فناوری استان خودش در نظر گرفته است، افزود: شهرداری ها در تمام حوزه های کاری می توانند از توانمندی های شرکت های دانش بنیان استفاده کنند. وی تاکید کرد که اگر شخصی کسب و کارش را از پارک علم و فناوری شروع کند ۸۰درصداحتمال موفق شدن دارد.
کارآفرینی در جامعه امروز اهمیت زیادی دارد در ادامه این جلسه، رئیس کمسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر گرگان اظهار کرد: کارآفرینی یکی از موارد لزومی عصر حاضر در کشور ما است و این کار باید در جامعه اتفاق بیافتد. علیرضا پزشکپور با تاکید بر لزوم حرکت به سمت «نو آفرینی» ادامه داد: اگر به طرف نو آفرینی حرکت کنیم می توانیم کارهای بیشتر و کاربردی تری داشته باشیم. وی تصریح کرد: می توانیم به شهرداری اعلام کنیم از ظرفیت ها و پتانسیل این جوانان در گرگان استفاده شود و مقرر شود شهرداری با پارک علم و فناوری گلستان همکاری داشته باشد. پزشکپور با تاکید بر این که مادر بخش تئوری نظریه های خوبی می دهیم، گفت: در بخش عملیاتی کردن این نظریه ها خیلی موفق نیستیم. رئیس کمسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر گرگان به بیکاری به عنوان یک معضل در کشور اشاره کرد و افزود: یک جوان ابتدا به کار نیاز دارد و سر رشته بسیاری از معضلات اجتماعی از بیکاری است. در ادامه این جلسه، حامد غنی زاده در خصوص اپلیکیشن اسپات، مهرداد عظیما در خصوص سامانه مستقل هشدار زود هنگام زلزله از طریق تلفن های هوشمند و محمد طاشی در خصوص سامانه هوشمند بازریابی توضیحاتی دادند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]