تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869503982




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظرفیت شبکه برق از آغاز امسال 1640 مگاوات افزایش یافت


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ظرفیت شبکه برق از آغاز امسال 1640 مگاوات افزایش یافت
معاون برنامه ریزی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی از افزایش یک هزار و 640 مگاوات به ظرفیت شبکه برق کشور در پی راه اندازی هشت واحد گازی و دو واحد بخار سیکل ترکیبی همسو با اجرای پروژه های اولویت دار اقتصاد مقاومتی در سال 1395 خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایرنا، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای تحقق شعار امسال 17 طرح را به وزارت نیرو محول و ابلاغ کرد که چهار طرح آن بر عهده شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی است.

طبق حکم وزیر نیرو، شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی، مجری چهار پروژه «ساخت بخش بخار نیروگاه‌های گازی به‌ظرفیت هفت هزار مگاوات، تکمیل و بهره‌برداری از نیروگاه پرند، تکمیل و بهره‌برداری از 1800 مگاوات نیروگاه حرارتی جدید و ساخت 10 هزار مگاوات ظرفیت اسمی تولید برق توسط بخش خصوصی» شد.

به گزارش شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی، معاون برنامه ریزی این شرکت اعلام کرد: از هفته نخست اردیبهشت تا هفته سوم شهریورماه امسال بخش گاز نیروگاه های سیکل ترکیبی ماهشهر، بهبهان، سمنگان، گل گهر و بخش بخار نیروگاه های سیکل ترکیبی چادرملو و شوباد وارد مدار برق کشور شدند.

«حمیدرضا عظیمی» اضافه کرد: بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی ماهشهر با ظرفیت 162 مگاوات نیز بهمن ماه آینده به شبکه برق کشور سنکرون می شود و به این ترتیب تکمیل و بهره برداری از یک هزار و 800 مگاوات نیروگاه حرارتی در سال 1395 به طور کامل تحقق می یابد.
به گزارش ایرنا، سنکرون به معنی وصل دو شبکه مجزا به شیوه ای است که هیچ نوع شدت جریان ضربه ای قابل ملاحظه ایجاد نشود.

عظیمی درباره دیگر طرح های اولویت دار اقتصاد مقاومتی شرکت برق حرارتی گفت: در بخش ساخت بخش بخار نیروگاه های گازی به ظرفیت هفت هزار مگاوات، تاکنون عملیات اجرایی 9 نیروگاه شامل نیروگاه های جهرم، پرند، سبلان، کاشان، فردوسی، ارومیه، عسلویه، روشور و چابهار در مجموع به ظرفیت سه هزار و 514 مگاوات آغاز شده است که واحدهای نیروگاهی پرند و جهرم سال آینده به بهره برداری می رسد.

معاون برنامه ریزی شرکت برق حرارتی اضافه کرد: در بخش عملیات اجرایی ساخت 10 هزار مگاوات نیروگاه جدید، فعالیت در نیروگاه های ماکو، قشم، غرب مازندران، خرم آباد، دالاهو، لامرد، هریس و بندرعباس در مجموع به ظرفیت چهار هزار و 384 مگاوات آغاز شده است.
به گزارش ایرنا، جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از ظرفیت اسمی بیش از 75 هزار مگاواتی نیروگاهی در رتبه نخست منطقه و چهاردهم جهان قرار دارد.



۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن