تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829428430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ به چرایی انتخاب «معین‌ها» برای مناطق هشتگانه استان - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
استاندار کرمان
شناسایی پتانسیل‌های هر منطقه و سرمایه گذاری در آن زمینه ها، تنها راهکار ایجاد اشتغال و ریشه کن کردن مشکل بیکاری در شهرستان هاست. بطوریکه ریشه فسادهای اجتماعی نیز در بیکاری پنهان شده که توسعه کارافرینی و اشتغال می تواند راهگشای حل این مشکلات باشد. به گزارش ایسنا، استاندار کرمان از ابتدای سال جاری به منظور پیاده سازی اقتصاد مقاومتی و توسعه و پیشرفت منطقه، از واژه‌ای جدید در ادبیات اقتصادی و مدیریتی به نام «معین» برای برخی افراد و نهادها استفاده کرده است اما به منظور شفاف سازی و اینکه هنوز تعریف مشخصی برای «معین» ارایه نشده است و معلوم نیست معین یک فرد و نهاد حاکمیتی است یا خصوصی لازم است، قدری در مورد جایگاه و نقش «معین» توضیح داده شود.

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین المللی استانداری کرمان با بیان این مطلب که باید ایده فرهنگ کار را تغییر داد تا مشکل بیکاری استان حل گردد، گفت: معین نقش حمایتی و خدمت رسانی را ندارد. بلکه بسترسازی های سرمایه گذاری را انجام می دهد و راهبر و راهنمای سرمایه گذاران می باشد.

"رضا سنجری" در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تقسیم بندی استان کرمان به هشت منطقه، توضیح داد: مناطق هشتگانه براساس آمایش سرزمین تقسیم بندی شده اند.

وی ادامه داد: این تقسیم بندی به گونه ای است که شهرستان های نزدیک یکدیگر که دارای پتانسیل های طبیعی، قابلیت های اقتصادی مشابه و همگن دارند، به صورت پازل در منطقه تجمیع شده اند. به عنوان مثال شهرستان های راور، کوهبنان و زرند، بیشترین معادن ذغال سنگ در این محدوده می باشد، صنعتی که در این منطقه شکل می گیرد قطعا از پتانسیل های طبیعی پیروی می کند.

ملاک انتخاب معین

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین‌المللی استانداری کرمان با بیان ملاک های انتخاب معین در هر منطقه، اظهار کرد: برای هر منطقه یک معین از بخش غیر دولتی در نظر گرفته شده است، که باید مدنظر داشت که این معین ها، شرکت های بزرگ و موفق کشور هستند که دارای تجربه کافی و موفق در بخش اقتصادی کشور می باشند.

وی مهمترین ویژگی معین ها را بومی بودن این شرکت ها در منطقه عنوان کرد تصریح کرد: نکته قابل توجه این است که مناطقی که به معین ها پیشنهاد می گردید، آنها با علاقه استقبال و موافقتنامه ها را امضاء نمودند و هیچگونه اجباری در این باره وجود نداشته است.

وظایف معین

سنجری با اشاره به وظایف اولیه معین ها در منطقه، اعلام کرد: یکسری از پتانسیل های مناطق براساس آمایش سرزمین از قبل شناسایی شده بودند که این دوستان باید آنها را ساماندهی کنند، ضمن آنکه این معین ها باید مطالعات دیگری برای شناسایی پتانسیل های کسب و کار در منطقه انجام دهند. مثلا ممکن است در گذشته کسب و کار و پیشه ای در گذشته وجود داشته که اکنون منسوح و یا از بین رفته است که باید آنها را احیا کنند، این اقدام با فرهنگ منطقه هماهنگی دارد، حال می تواند در قالب صنایع دستی و یا طرح های کوچک صنعتی، معدنی، کشاورزی، گردشگری و ... احیا شود.

وی افزود: مقرر شده که این معین ها از مراکز مشاوره کارآفرین در سطح استان، استفاده کرده تا در مرحله اول کار مطالعاتی داشته و بر اساس آن اقداماتی که در منطقه صورت می گیرد با خصوصیات، فرهنگ، کسب و کار، صنایع موجود، بازار و ... سازگار باشد.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین‌المللی استانداری کرمان با اشاره به اینکه، معین ها نقش حمایتی بازی نمی کنند، اضافه کرد: معین ها به عنوان پیشگام و الگو برای سایر سرمایه گذاران می باشند، بطوریکه معین ها پتانسیل های هر منطقه را شناسایی نموده و سایر سرمایه گذاران با توجه به این مطالعات نسبت به سرمایه گذاری اقدام می کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه دولت در این بین، تامین زیرساخت هایی از جمله تامین آب، برق، گاز و سایر زیر ساخت ها مخابراتی و دیتا است، اذعان کرد: در هر منطقه فرمانداران به دنبال حل مشکلات اجرایی؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دنبال حل مشکلات قانونی؛ ائمه جمعه نقش اطلاع رسانی و فرهنگسازی و کارهای مطالعاتی برعهده معین منطقه خواهد بود تا کارها را بطور مطلوب راهبری کنند.

سنجری با بیان این مطلب که سایر کشورهای پیشرفته نیز چنین الگویی دارند، اظهار کرد: یک گروه متنوع از تمام فعالیت ها در هر منطقه شکل می گیرد که اگر به بهترین نحو اجرا گردد، در وضعیت اشتغال، سرمایه گذاری و ارزش افزوده استان تحرک مطلوبی شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه انتخاب معین، مدل جدید مدیریت در کشور می باشد، تصریح کرد: برای اولین بار استان کرمان حدود 2 سال پیش در قلعه گنج این الگو را پیاده سازی نمود که بسیار موفق بود بطوریکه در در ستاد فرماندهی کل کشور معاون اول رییس جمهور این الگو را مصوب کردند و پیشنهاد دادند که به سایر استان ها تعمیم داده شود.

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین المللی استانداری کرمان با تاکید بر اینکه معین نقش حمایتی و خدمت رسانی را ندارد، بلکه بسترسازی های سرمایه گذاری را انجام می دهد، عنوان کرد: این تصور که مشکلات یک شهرستان یک شبه حل می گردد، امکان پذیر نیست، با توجه به اینکه معین های هر منطقه دارای شرکت های بزرگ در کشور می باشند و در داخل و خارج کشور حرف برای گفتن دارند.

معین ها هدایت گرند

وی بار دیگر با تاکید بر اینکه، معین های مناطق نقش راهبر و راهنمای سرمایه گذاران را دارند به ایسنا گفت: باید مدنظر داشت که مشکلی کنونی که گریبانگیر کشور شده، عدم فروش محصولات تولید است و با توجه به اینکه معین ها بازارهای کشورهای منطقه و جهان را می شناسند و آشنایی دارند، می توانیم از این ظرفیت معین ها برای بازار سازی و بازار رسانی استفاده کرده و تولید داخل را مطابق با سلیقه بازار هدف برنامه ریزی کنیم.

سنجری با اشاره به نیازهای شرکت های داخلی و اینکه می توانند معین ها این نیازها را به جای اینکه از سایر نقاط تامین کنند، از پتانسیل های داخل استان استفاده نمایند، ابراز کرد: این حرکت محاسن بسیاری از جمله، اشتغال جدید، تولید جدید، ارزش افزود بالا، کاهش قیمت تمام شده و ... دارد. ضمن آنکه، همگامی ائمه جمعه، فرمانداران با معین ها می تواند در تسریع کار معین ها موثر باشد.

وی با اشاره به اینکه اکنون مدل تشریح شده است و این طرح حداقل به 5 سال زمان نیاز دارد، افزود: معین ایده و فکر درست می کند؛ راه و نقشه راه را آماده می کند اما ابزارهای کمکی او فرمانداران، ائمه جمعه و نمایندگان مجلس می باشند.

ریشه همه مشکلات در چیست؟

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین المللی استانداری کرمان ریشه همه مشکلات کشور و استان کرمان را بیکاری دانست و به خبرگزاری ایسنا گفت: چگونه از سایر استان ها، زمین های ما را اجاره و با استفاده از منابع ما از جمله زمین، آب و ... کشاورزی می کنند، این اقدام برای آنها توجیه اقتصادی دارد که محصولی را تولید و بفروشند؟ اما برای بومی آن منطقه توجیه اقتصادی ندارد؟، بنابراین ریشه این مشکل، فرهنگی است.

وی با بیان این مطلب که باید ایده فرهنگ کار را تغییر داد تا مشکل بیکاری استان حل گردد، تصریح کرد: بطور نمونه قلعه گنج صنایع دستی خوبی دارد که در حال فراموشی بود، اما اکنون در حال احیا می باشد، بطوریکه از استان های دیگر سفارش تولید صنایع دستی قلعه گنج را می دهند، حال سوال اینجاست، چگونه است که برای قلعه گنج و مردم استان این امر توجیه اقتصادی ندارد؟!!!

سنجری با بیان اینکه ائمه جمعه فرهنگ سازی را باید انجام دهند که در حال فرهنگسازی می باشند، ادامه داد: چرا باید جوانان منتظر اعلام آگهی استخدام باشند در صورتی که می توانند با استفاده از پتانسیل های استان و نیازهای بازار داخلی و خارجی کسب و کاری را برای خود راه اندازی کنند.

وی یادآوری کرد: مراکز مشاوره کارآفرینی که در سطح استان دارای مجوز می باشند، این مراکز نیازهای منطقه را مطالعه و بر اساس نیاز منطقه کسب و کاری را آموزش می دهند، همچنین آموزش فنی و حرفه ای در کل استان زیر ساخت دارند.

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین المللی در پایان خاطر نشان کرد: مشکل دیگری که وجود دارد، آموزش کاربردی داده نشده است که باید بر اساس کسب و کار آموزش کاربردی به افراد داده شود. به گونه ای که اکثر افراد مدرک تحصیلی و کار آنها هیچ سنخیتی با یکدیگر ندارند. قابل ذکر است که اکنون به شدت در استان کرمان نیازمند تکنسین هستیم.

گزارش از «سارا سلطانی» خبرنگار ایسنای منطقه کویر
 




انتهای پیام


شنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۰:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن