واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
دومین کنفرانس فصلی سخنگاه اندیشه راهبر یا به اختصار "سار"با هدف گسترش ایدههای نوآورانه و خلاق، همچنین تجربههای موفق و تاثیرگذار به همت موزه علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران بعدازظهر روز جمعه در موزه ملی ایران برگزار شد. به گزارش ایسنا، حسین مدنی، مدیر پروژه سار و دبیر کنفرانس با بیان اینکه اولین کنفرانس سار با عنوان "سار بهار" درخردادماه برگزار شد، اظهار کرد: ایده اولیه سار از کنفرانسهای TED گرفته شده است و سعی میکند با توجه به شرایط کشور این کنفرانس را بومی کند. پروژه سار در سال جاری چهار کنفرانس فصلی و دو کنفرانس ویژه دارد و بعد از کنفرانسهای فصلی کنفرانسهایی با عنوان "سارکار" که به موضوع ویژه کارآفرینی و"سار سبز" که به محیطزیست اشاره میکنند، برگزار میشود. وی ادامه داد: موضوعی که باعث میشود سخنرانان در این کنفرانس انتخاب شوند، ایده قابل ملاحظه یا تجربه موفق این افراد است که تلاش میکنیم برای سال آینده اتاق فکری شکل دهیم تا انتخاب سخنرانان به صورت سیستماتیک انجام شود. دبیر دومین کنفرانس فصلی سار اضافه کرد: کنفرانس سار یک پروتکل و قواعد خاصی دارد که سعی کردیم برمبنای آن حرکت کنیم و امیدواریم اگر این کنفرانس در کشورها و شهرهای دیگر برگزار شود، بر اساس همین اصول حرکت کند. همچنین در این برنامه سعی میکنیم کمپینهای مردمی را از جمله کمپین"سلام به سلامتی" که برای آگاهی بخشی جامعه نسبت به اهمیت سلامت عمومی و کمپین "یوز ایرانی" که به منظور اعلام خطر انقراض یوز ایرانی است، معرفی کنیم. همچنین، دکتر فرشید چینی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران در این کنفرانس با بیان اینکه سخت کوشی لازمه موفقیت است، گفت: سختکوشی برای موفقیت لازم است، اما کافی نیست و فاکتورهای دیگر هم لازم است. تاکید ما بر این است که دانشجویان باید به سمت کارآفرینی بروند. نسل اول در دانشگاهها بر تدریس تاکید داشت، نسل دوم به تحقیق و پژوهش تبدیل شد و نسل سوم نیز تاکید بر کارآفرینی دارد. یعنی دانشگاه باید در جهت کارآفرینی گام بردارد و شغل ایجاد کند. امروزه در دنیا شاهد این هستیم که استارت آپهای زیادی از سوی دانشگاهها برپا میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران خوش بینی را فرمول اصلی در مواجهه با مشکلات دانست و افزود: همیشه میتوان جریان را با عوض کردن دید به سمت خوشبینی سوق داد.
دکتر مراد کریم پور، عضو هیات علمی دانشگاه تهران نیز در ادامه این کنفرانس در رابطه با استارت آپهای تجهیزات پزشکی در ایران، راههای ورود به آن و چالشهای پیش روی آن سخن گفت و افزود: در ابتدا باید بدنه دولتی و مراکزی که قانونگذاری میکنند، تخصصها و قوانین شناخته شوند و سپس با شناخت این قوانین و چارچوبها، فعالیتها آغاز شود.
وی ادامه داد: استارت آپها معمولا در ایران در فضای کامپیوتری برگزار میشود که ما میخواهیم بگوییم در تجهیزات پزشکی استارت آپهایی وجود دارند که فعالیتهای خوبی انجام میدهند. برپایی استارت آپهای تجهیزات پزشکی نیاز به راهنماهایی دارد که دانشجویان را مورد حمایت قرار داده و مسیر را به آنها نشان دهند تا آنها بتوانند روی پای خود بایستند.
کریمپور در پایان تصریح کرد: دانشجویان باید علاوه بر سازگاری با محیط و چارچوبها، به کارشان نیز علاقه داشته باشند و با علم اینکه ممکن است همه استارت آپها به نتیجه نرسد، پا به این عرصه بگذارند.
انتهای پیام
شنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۴۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]