تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه از حق دَم مى زند با سه ويژگى شناخته مى شود: ببينيد دوستانش چه كسانى هستند؟ نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817680787




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش قلمروی اینترنت اشیا با کمک وودافون


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت سایبربان: شرکت وودافون در حال ایجاد نوعی فناوری جدید برای اینترنت اشیا است که امکان ارسال و دریافت امواج رادیویی در عمیق‌ترین بخش هر ساختمان را نیز فراهم می‌کند.

 
افزایش قلمروی اینترنت اشیا با کمک وودافون



شرکت مخابراتی وودافون به تازگی اعلام کرد با همکاری نوکیا و تلیت1 (Telit)، از سامانه‌ای مجهز به شبکه‌ی «باند محدود اینترنت اشیا» (NB-IOT) در آزمایشگاه دسلدورف آلمان خود استفاده می‌کند. در این طرح از پروژه‌ی دسترسی رادیویی نوکیا بهره گرفته شده است.

تولیدکنندگان ابزارها و توسعه‌دهندگان برنامه‌ها از سامانه‌ی مذکور برای آزمایش محصولات و راه‌حل‌های جدید برای گسترش اکوسیستم اینترنت اشیا استفاده خواهند کرد. در این سامانه از نوعی تراشه‌ی تجمیع شده‌ی ساخت اینتل، در شبکه‌ی باند محدود اینترنت اشیا بهره گرفته شده است. در یکی از آزمایش های صورت گرفته، این تراشه در گاز سنج‌های فراصوتی شرکت ایتالیایی شیتک (Shitek) قرار گرفت و توانست اطلاعات جریان گاز را از طریق شبکه نسل چهارم اینترنت همراه مورد آزمایش وودافون، منتقل کند.

فناوری مذکور امکان ارسال سیگنال‌های رادیویی به داخل ساختمان‌ها و اتصال با حسگرهای را فراهم کرده و با مصرف انرژی پایین‌تر طول عمر باتری آن‌ها را تا حد زیادی -مثلاً 15 سال- افزایش خواهد داد.

دستیابی به شبکه‌ی باند محدود اینترنت یکی از اهداف «23GPP» است. 13 فناوری دسترسی رادیویی، در کنار شبکه‌های فعلی اپراتورها از امنیت تلفن هوشمند و خصوصیات حفظ حریم خصوصی بهره‌مند می‌شوند. این شبکه در مقایسه با نسل چهارم اینترنت همراه وسیع‌تر بوده و می‌تواند در مناطق شهری به عمیق‌ترین نقطه‌ی یک ساختمان نفوذ کرده و تمامی نقاط کور را پوشش دهد.

لوک ایبتسون (Luke Ibbetson)، مدیر بخش تحقیق و توسعه و راهبرد فناوری وودافون گفت: «شرکت‌های فعال در صنعت ارتباطات از شبکه‌ی باند محدود اینترنت اشیا پشتیبانی قدرتمندی به عمل‌آورده و این شبکه از اویل سال 2017 به‌صورت تجاری در دسترس قرار خواهد گرفت. این فناوری برای اتصال میلیون‌ها ابزار مجهز اینترنت اشیا به اینترنت به کار گرفته می‌شود.
 
درب آزمایشگاه‌های وودافون به روی شرکت‌هایی که می‌خواهند نظرات خود را در مورد شبکه‌ی مذکور بیان کرده و ابزارهای خود را در آن مورد آزمایش قرار بدهند باز بوده و از آن‌ها استقبال می‌کنند.»

یکی از مقامات شرکت نوکیا گفت: «نیاز به قدرت کم و اتصال به ابزارهای دور از دسترس شبکه‌ی موردبحث را تبدیل به فناوری ایده آلی برای اتصال اینترنت اشیا می‌کند. آزمایش انجام شده با همکاری تلیت به وضوح نشان داد این فناوری برای مدیریت شبکه‌های متشکل از دستگاه‌ها و حسگرهای تولید شده توسط چند شرکت مختلف کاملاً مناسب است.»

_________________________________________

1- تلیت، شرکتی انگلیسی است که خدمات ماشین به ماشین (M2M)، بستر به‌عنوان سرویس (Platform as a service) و خدمات ارزش‌افزوده ابری ارائه می‌دهد.

2- عبارت 3GPP یا نسل سوم پروژه‌های مشترک (3rd Generation Partnership Project) با همکاری بین گروه‌های ارتباطات (که به عنوان شرکای سازمانی نیز) شناخته می‌شوند. این همکاری بین 7 بخش فنی شرکت‌های مخابرات در سراسر جهان وجود دارد و نخستین هدف آن‌ها به رسمیت شناساندن، خصوصیات و استانداردهای نسل سوم اینترنت همراه و جی.اس.ام (GSM) بود.





۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن