تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم گنج بزرگی است که با خرج کردن تمام نمی شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869474302




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حبس به خاطر چای ندادن به اردوغان نشانه خفقان در ترکیه


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: این خبر شگفت انگیز است اما واقعیت دارد، ترکیه همچنان درگیر بگیر و ببند درونی است و البته روشن نیست کی پایان می یابد.



به گزارش جام جم آنلاین از میزان، شرایط سیاسی ترکیه پس از کودتای نافرجام در این کشور بسیار وخیم و پیچیده شد. دولت اردوغان پس از این که توانست کودتا را خنثی کند، شروع به تسویه حساب، دستگیری و اخراج کارکنان ادارات و سازمان های دولتی کرد. این اقدام هنوز هم ادامه دارد و حتی به احزاب سیاسی که در پارلمان ترکیه نماینده دارند هم رسیده است. از سوی دیگر بحران سوریه و نقش منفی ترکیه در این بحران، وضعیت نامناسبی را برای مقامات آنکارا ایجاد کرده است. انفجارهای متعددی که در ترکیه رخ می دهد، نشان از نا امنی های عمیق در این کشور است، ضمن این که ترور چند روز پیش سفیر روسیه در آنکارا اوضاع را برای دولت اردوغان وخیم تر کرد. اما رفتاری که دولت اردوغان نسبت به مخالفان منتقدان خود نشان می دهد آن هم با این شدت، اوضاع را برای او بدتر می کند. در تازه ترین اقدامی که علیه مخالفان ترکیه انجام شده مدیر کافه روزنامه جمهوریت ترکیه به اتهام اهانت به رجب طیب اردوغان محاکمه می‌شود. سنول بوران گفته است که حاضر نیست به رئیس‌ جمهور ترکیه حتی یک فنجان چای بدهد. این سخن او به منزله اهانت به اردوغان تلقی شده و بازداشت وی را به همراه داشته است. ماجرای چای ندادن بوران مدیر کافه روزنامه جمهوریت به اردوغان از این قرار است که، او چند روز پیش راهی محل کارش بود و پلیس خیابان را به خاطر تدابیر امنیتی در نزدیکی محل سخنرانی اردوغان بسته بود. بوران به یک مأمور پلیس می‌گوید: ‌ من به این مرد یک فنجان چایی هم نمی‌دهم. وی اکنون به خاطر این سخن در بازداشت به سر می برد و قرار است به اتهام اهانت به رئیس جمهور دادگاهی شود. اگر سخن او اهانت به اردوغان تلقی شود، 4 سال زندان در انتظار او است. سرکوبی که دولت اردوغان آن را آغاز کرده و به نظر نمی رسد پایانی هم برای آن باشد، مخالفین و منتقدین دولت را در شرایط بسیار سختی قرار داده است. بسیاری از منتقدین و مخالفین اردوغان، از سیاست های منطقه ای او به ویژه در سوریه و عراق انتقاد دارند. مخالفان دولت کنونی ترکیه می گویند دخالت های اردوغان در امور داخلی سوریه و عراق باعث به وجود آمدن شرایط کنونی در این کشورها شده است و تبعات آن نیز دامن ترکیه را گرفته است. برخوردهای تند و خشن ارتش ترکیه با کردهای این کشور، واکنش آنها را به همراه داشته تا جایی که اقدام به بمب گزاری می کنند.

ورود ارتش ترکیه به خاک سوریه برای جنگ با داعش در کنار گروه های معارض سوری، ترکیه را وارد درگیری کرده که عاقبت آن برای مردم این کشور روشن نیست. تاکنون ده ها سرباز ترکیه در سوریه کشته شده اند و یکی از فجیع ترین صحنه هایی که از سوی داعش در قالب فیلم در شبکه های اجتماعی منتشر شد آتش زدن دو سرباز ارتش ترکیه بود. در فیلمی که در همین زمینه منتشر شده دو سرباز ارتش ترکیه زنده در مقابل دوربین به آتش کشیده می شوند و فریاد آنها عمق درد و رنج این دو سرباز را نشان می دهد. اکنون مردم این کشور به خاطر حضور فرزندان خود در سوریه و عراق مخالفند اما در شرایط خفقانی که در ترکیه حاکم است، نمی توانند اعتراض خود را بیان کنند چون می دانند برخوردی سخت تر از برخوردی که با مسئول کافه روزنامه جمهوریت شده با آنها خواهد شد.




سه شنبه 7 دی 1395 ساعت 12:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن