تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بركت در مال كسى است كه زكات بپردازد، به مؤمنان مدد و يارى رساند و به خويشاوندان كمك نما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817017076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرار از زندان خود‌ساخته روزمرگي


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: فرار از زندان خود‌ساخته روزمرگي
در فلسفه وجودي طبيعت، از واژه روزمرگي«Everydayness»، روال هميشگي، جريان عادي، برنامه روزمره و... به عنوان يك نوع بيماري...
نویسنده : مترجم: بهنام صدقي 
در فلسفه وجودي طبيعت، از واژه روزمرگي«Everydayness»، روال هميشگي، جريان عادي، برنامه روزمره و... به عنوان يك نوع بيماري روانشناختي و به نوعي زندگي كردن به سختي ياد مي‌شود. روزمرگي بيماري‌اي رواني بوده و متأسفانه افراد زيادي در سطح جامعه بدون اينكه خودشان متوجه باشند به آن مبتلا و در دام اين بيماري مهيب گرفتار مي‌شوند.


از عوامل اساسي آن نيز مي‌توان به پايين بودن سطح درآمد سرپرست خانوار، نبود شادي و نشاط در بطن زندگي و اختلال در نوع ارتباطات و رفتار و گفتار اعضاي خانواده با يكديگر، نبود يا فقدان تفريح مناسب و گشت و گذار كافي و... اشاره كرد.


محققان و صاحبنظران اين حوزه كاربردي تاكنون تحقيقات و مطالعات بسياري در اين زمينه انجام داده و راهكارهاي متعددي را به منظور درمان اين بيماري روانشناختي پيشنهاد كرده‌اند كه در اين نوشتار ما به صورت مختصر و مفيد به برخي از آنها اشاره مي‌كنيم. راه‌هايي كه شما را از زندان روزمر‌‌گي رها مي‌كند:
 ‌‌‌    ‌‌  ‌   
خود درماني براي رفع بيماري روزمر‌‌گي


گزارش اخير «Everydayness.com» و نتيجه سال‌ها مطالعات و تحقيقات محققان، دانشمندان و صاحبنظران حوزه روانشناسي دانشگاه الزوير (Elsevier)  در آمستردام هلند به خوبي بيانگر اين مطلب است كه روزمرگي يك بيماري رواني - روانشناختي بوده، از فقدان يكسري عوامل عاطفي، ارتباطي و معنوي نشأت گرفته و نيازمند درمان است.


اگر از روزمرگي خسته و كلافه شده‌ايد، اندوهگين هستيد، شوق و ذوقي براي ادامه زندگي نداريد و شاد نيستيد، اكنون وقتش رسيده كه به منظور فراهم ساختن يكسري تغييرات لازم و ضروري در سبك زندگي و پيرامون و دنياي اطراف خود، در زندگي شخصي‌تان تلاش و كوشش كنيد تا خود را از دام اين معضل رواني و روانشناختي (روزمرگي) برهانيد. در مطالعاتي كه از سوي اين انديشمندان و دانشمندان هلندي انجام شده است، راهكارهايي به منظور استفاده و بهره‌گيري افراد مبتلا به روزمرگي ارائه شده كه خواندن آنها خالي از لطف نيست.


صرف وقت بيشتر با اعضاي خانواده


از آنجايي كه نياز انسان به زندگي اجتماعي بوده و از گذراندن زمان خود با ديگران لذت مي‌برد، بنابراين بايد وقت بيشتري با اعضاي خانواده خود صرف كند تا از زندان روزمرگي بيرون آيد و خود را از اين اسارت نجات دهد.


آرامش در سايه انس و نزديكي با طبيعت


هنگامي كه فرد شرايط و احساسات منفي را تجربه يا حس مي‌كند، با وجود اينكه حتي ممكن است برخي از آنها ناشي از گفت‌و‌گوي دروني فرد با خودش يا ذهنيتش باشد و در محيط بيرون به آن شدت حضور نداشته باشند يا در كل فقط ذهنيت فرد باشد نگرش فرد به دنياي اطرافش تغيير مي‌كند و كم‌كم احساس آرامش فرد از بين مي‌رود و دچار استرس و اضطراب مي‌شود. پس يكي از بهترين راه‌حل‌هاي مبارزه و مقابله با رويداد‌هايي كه شادي را در ذهن و دنياي اطراف ما و آرامش ما را از بين مي‌برند، پرورش دادن احساس محبتي است كه از ارتباط با سايرين يا از طبيعت بخشنده مي‌توانيم دريافت كنيم، است. در حقيقت شما مي‌توانيد ببينيد چه ويژگي‌هاي مشتركي با سايرين داريد؟ يا چگونه مي‌توانيد با طبيعت مأنوس شويد و از زيبايي‌هاي آن لذت ببريد؟


معنويت و طراوت روح و روان


معنويت، نياز اصلي و مبرم بشر است. به همان ترتيب كه آدمي به غذا، آب، هوا و... نياز دارد، به معنويت نيز نيازي اساسي دارد. داشتن معنويت اولين گام براي رسيدن به طراوت روح و روان است و اگر آثار آن در زندگي ديده نشود، انسان به روزمرگي مبتلا مي‌شود و هميشه در گير و دار بيماري‌هاي مشابه مختلف است.


منبع:
Www.link.springer.com



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن