تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869350241




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

11 هزار واحد مسکن مهر بدون متقاضی در شهر جدید هشتگرد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: مدیرعامل شهر جدید هشتگرد گفت که در این شهر 11هزار واحد مسکن مهر بدون متقاضی وجود دارد، در حالی که برای این واحدها 250 میلیون ریال تسهیلات در بانک مسکن در نظر گرفته شده است.



به گزارش جام جم جم آنلاین و به نقل از ایرنا، سید شمس میریان در نشست بررسی مشکلات واحدهای مسکن مهر شهر جدید هشتگرد که با حضور معاون امور عمرانی استاندار البرز و فرماندار ساوجبلاغ برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه مسکن مهر به وسیله چند دستگاه دولتی ساخته شده، اگر دستگاه های خدمات رسان و متولی همکاری نکنند ما در رسالت خود دچار مشکل خواهیم شد. میریان افزود: 20 هزار واحد مسکن مهر این شهر 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما خدمات زیر بنایی ندارد. وی تصریح کرد: بنا بر برآورد هزینه اجرایی خدمات زیربنایی که در کار گروه دولت رسیدگی و به تصویب رسیده بود، 60 هزار میلیارد ریال اعتبار به مسکن مهر کل کشور تخصیص یافت تا وزارت نیرو خدمات زیربنایی آنرا انجام دهد، اما تنها 3 هزار میلیارد ریال به وزارت نیرو پرداخت شد و به تازگی 10 هزار میلیارد ریال دیگر تصویب شده که 8هزار میلیارد به وزارت نیرو و 2 هزار میلیارد ریال به وزارت راه و شهرسازی پرداخت شود تا خدمات زیربنایی را ارائه دهند. مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید هشتگرد گفت: به دلیل نبود خدمات زیربنایی 100 میلیارد ریال نیز انصرافی مسکن مهر در این شهر وجود دارد و باید ازطریق سامانه مسکن مهر این مبالغ بازگردانده شود. وی گفت: مسکن مهر شهر جدید هشتگرد نگاه ویژه دولت را می طلبد و باید توجه خاصی به این شهر گردد. میریان در ارتباط با تخصیص آب سد طالقان به این شهر نیز گفت: 1250 متر خط لوله گذاری برای انتقال آب سد طالقان نیاز است که یک سوم آن در اراضی شهر جدید هشتگرد و مابقی غیر مالکیت دولت بوده که امید است بدون اعمال ماده 9 تملک نموده و اصلی ترین نیاز مسکن مهر تامین شود. وی تصریح کرد: با رفع گره کاری ما و شهرداری کرج در محدوده پل حصارک مترو تا سه ماهه اوایل سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید که در این صورت با سیل اسکان متقاضیان مسکن مهر هم مواجه خواهیم شد.




دوشنبه 6 دی 1395 ساعت 17:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن