واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: در کارهای فرهنگی ، جمعیت جوان و دانشجوی استان مورد توجه قرار گیرد
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: استان سمنان 110 هزار دانشجو دارد که شبکه تبلیغی باید در احرای برنامه های فرهنگی ، آن را مورد توجه قرار دهد.
حجت الاسلام علی شکری در نشست با رییس سازمان تبلیغات اسلامی به ظرفیت های بالای فرهنگی این استان اشاره کرد و گفت: استان سمنان نیروی جوان و مستعد فراوانی دارد که می توانند برای سرفرازی نظام جمهوری اسلامی تاثیر گذار باشند.
وی از شبکه تبلیغی خواست با برنامه ریزی مدون به سوی تبلیغ حکیمانه دین مبین اسلام، در بین این قشر تاثیرگذار اهتمام ویژه ای داشته باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بیکاری را یکی از مشکلات مهم جوانان خواند و گفت : این امر یکی از دغدغه های اصلی مسئولان و خانواده ها ست که گاهی می تواند پیامدهای ناگوار اجتماعی را به دنبال داشته باشد.
شکری همچنین خشکسالی و کمبود آب را از موانع اشتغال زایی در بخش های تولیدی مانند دامپروری و کشاورزی دانست و گفت: در کنار الطاف خداوندی ، برنامه ریزی مسئولان استان برای حل مشکلات و کاهش پیامدهای آن ضروری است.
وی ترویج سبک زندگی اسلامی در جامعه را یکی از رسالت های شبکه تبلیغی خواند و گفت: این امر می تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی، مدیریت داده های خدادادی مانند آب و همچنین صرفه جویی در بین خانواده های استان سمنان موثر باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی سمنان دوری و مسافت زیاد شهرها و روستاها و پراکندگی جمعیت را از مشکلات شبکه تبلیغی دانست و افزود: برخی روستاها در شاهرود 250کیلومتر با مرکز شهرستان فاصله دارند که اعزام مبلغ حتی به شکل پاره وقت به این روستاها نیازمند هزینه بسیار است.
شکری گفت: با این همه ، نیازهای تبلیغی این روستاها تا کنون در حد توان انجام شده است.
وی به خشکسالی و پیامدهای ناشی از آن مانند تخلیه روستاها هم اشاره کرد و گفت: مهاجرت به شهرها باعث شده تا جمعیت روستایی استان به 20 درصد کاهش یابد.
وی گفت: به جز روستاهای شمالی استان که وضعیت آب و هوایی مناسب تری دارند ، جمعیت روستاهای جنوبی و حاشیه کویر به شدت کاهش یافته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، در باره دیگر مزیت های این منطقه گفت: این استان سالانه میزبان میلیون ها زائر حرم رضوی است که می توان با کارهای ویژه برای افزایش ماندگاری این جمعیت ، به نفع اقتصاد و ارتقای وضعیت فرهنگی و همچنین انجام امور تبلیغی بهره برد.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان هم در این نشست گفت: یک هزار و ۴۳۰هیات مذهبی در استان فعالیت می کنند .
حجت الاسلام حسین روحانی نژاد افزود: در کنار این ، ۱۰۹ کانون فرهنگی و تبلیغی مساجد، ۳۹ انجمن اسلامی، هشت کانون مداحان و هشت شورای هیات های مذهبی هم در استان سمنان فعالیت می کنند.
وی در باره نام نویسی مداحان استان در سامانه طوبی، ابراز داشت: از یک هزار و ۸۰۰ مداح شناسایی شده در استان بیش از نیمی تا کنون در این سامانه ثبت نام کرده اند که پس از بررسی پرونده کاری، کد تبلیغ ملی دریافت خواهند کرد.
وی افزود: سامانه طوبی ویژه ساماندهی مداحان، هیات های مذهبی و مبلغان آنها با هدف ساماندهی فعالیت های تبلیغی سراسر کشور از سال گذشته کار خود را آغاز کرده است.
روحانی نژاد در باره ثبت نام و ساماندهی مبلغان مذهبی استان سمنان هم گفت: تا کنون یک هزار و ۴۴۰مبلغ شامل ۶۷۷ مبلغ خواهر و ۷۹۷مبلغ برادر در سامانه موسوم به سجام ویژه ساماندهی مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی سطح کشور ثبت نام کرده اند که بر اساس سیاست های سازمان، کد تبلیغی ملی دریافت خواهند کرد.
وی در باره اعزام مبلغ از سوی این اداره کل درسال جاری گفت: هدف گذاری انجام شده ۵۸ هزار نفر روز تبلیغ در سطح استان بود که تا پایان آذر اعزام ۳۴هزار نفر روز تبلیغ محقق شده است.
روحانی نژاد بیان داشت: هم اکون ۳۵روحانی مستقر، هشت روحانی مستقر پاره وقت، ۱۳روحانی خود استقرار و ۱۴روحانی استقرار به شکل هیات امنایی تحت پوشش اداره کل تبلیغات اسلامی استان هستند و به امور تبلیغی می پردازند.
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]