محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845215438
واکنش وزیر به انتخاب اجباری رشته تحصیلی دانش آموزان | پایگاه خبری تراز
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: وزیر آموزش و پرورش گفت: وقت زیادی برای روشن شدن تخلفات صندوق ذخیره فرهنگیان گذاشتم و در شفافسازی این تخلفات با احدی تعارف نداریم.
به گزارش تراز ،فخرالدین احمدی دانش آشتیانی در سلسله نشستهای قطبی با مدیران کل آموزش و پرورش استانهای سراسر کشور با اشاره به صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه در شفافسازی تخلفات این صندوق با احدی تعارف نداریم، اظهار داشت: در مدیریت این صندوق باید از افراد اقتصاددان و کسانی که بنگاهداری اقتصادی کردهاند، استفاده کرد.
وی از ارتباط وسیعتر صندوق ذخیره فرهنگیان با بدنه آموزش و پرورش به عنوان یکی از برنامههای این صندوق در آینده یاد کرد و با ابراز امیدواری از اطلاعرسانی شفاف درباره روند عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان خاطرنشان کرد: از ظرفیتهای آموزش و پرورش میتوان در بخش مسائل رفاهی معلمان بهره جست.
وزیر آموزش پرورش به بحث کوچکسازی و چابکسازی آموزش و پرورش و کاهش لایههای موجود در آن اشاره کرد و ادامه داد: با مطالعات تطبیقی باید به سمت بهرهگیری از ظرفیتهای برون سازمانی مانند شهرداریها در موضوع پشتیبانی از مدارس، فضاها، استانداردسازی، مبحث کاربری و برنامهریزی شهری که در همه جای دنیا روال است، حرکت کرد.
وی شفافسازی و جارزدن و هیاهو را دو امر متفاوت خواند و یادآور شد: جار زدن موجب آسیبهای جدی بر جامعه فرهنگیان کشور میشود.
احمدی دانش آشتیانی تصریح کرد: اینجانب وقت زیادی برای روشن شدن موضوع تخلف صندوق ذخیره فرهنگیان گذاشتهام، قوه قضائیه نیز پیگیر موضوع است تا انشاءالله بتوانیم اعتبارات را به صندوق بازگردانیم.
وی در خصوص سلسله نشستهای قطبی با مدیران کل آموزش و پرورش استانهای کشور، گفت: هدف از برگزاری این نشستها، این است تا از نزدیک به گفتوگو بنشینیم، برنامهها، طرحها، نظرها، پیشنهادها و در نهایت هر مشکلی که درباره تک تک استان ها وجود دارد را بررسی کنیم و با همفکری یکدیگر، گامی در راستای ارتقای تعلیم و تربیت برداریم و به بهرهوری برسیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تشکیل کارگروههای مختلف برای انجام برنامههای کوتاه مدت افزود: این کارگروهها موظفند با مشارکت افراد حوزه ستادی و صاحب نظران بیرونی با اخذ نقطه نظرات استانها ، یک برنامه عملیاتی ترسیم کنند.
وی عنوان اولین کارگروه را کارگروه اقتصاد آموزش و پرورش نامید که محور آن تأمین منابع مالی و بهینه هزینه کردن، مشارکت نهادهای غیردولتی در تأمین منابع مالی آموزش و پرورش و دیگر مباحث مالی است و ادامه داد: البته نتایج واقعی این کارگروه گرچه برای دستیابی برنامههای عملیاتی در دراز مدت مشخص خواهد شد اما برای عملیاتی کردن برنامه های کوتاه مدت تشکیل شده است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: اعتقاد دارم میتوانیم آموزش و پرورش را از این وضعیتی که هر سال گرفتار مسایل مالی باشد، نجات دهیم زیرا تا کنون بیشترین نگاه ما به بودجه، دولتی بوده است که این نگرش باید تغییر کند؛ این به آن معنا نیست که از حمایت دولت برخوردار نباشیم بلکه به این معناست که مانند اکثر نقاط دنیا باید از همه ظرفیتهای کشور برای آموزش و پرورش استفاده کنیم.
وی با اشاره به این نکته که آموزش و پرورش، تنها متولی آموزش نیست و نقش سیاستگذاری دارد، تصریح کرد: نهاد تأثیرگذار آموزش و پرورش حتی در اجرا نیز نقش چندانی ندارد و بیشتر، نهادهای مردمی و عمومی هستند که باید در اجرا نیز کمک کنند؛ اگر این حرکت یعنی تغییر نگرش در جامعه صورت گیرد، مسئله مالی این نهاد نیز حل می شود که البته کار دشواری نیست ، زیرا بسیاری از کشورها از این روند به نتایج خوبی دست یافتهاند.
وزیر آموزش و پرورش، بر تمرکز زدایی و عدم تصدیگری با هدف پرداختن به مسائل اصلیتر به عنوان یکی از سیاستهای اصلی وزارت آموزش و پرورش یاد کرد.
احمدی دانش آشتیانی ضمن اشاره به کارگروههای تشکیل شده برای انجام برنامههای کوتاه مدت و اشاره به کارگروه اقتصاد آموزش و پرورش به عنوان اولین کارگروه، افزود: عنوان دومین کارگروه تشکیل شده، کارگروه تفویض اختیار و ساماندهی فرآیندهاست که وظیفه دارد وضعیت اختیارات استانی را تا اسفند ماه سال جاری مشخص کند و این کار با مدیریت استانها ادامه می یابد، به عبارت دیگر اختیارات در قبال پاسخگویی به استانها و در سطح استان نیز به مناطق و مدارس تفویض خواهد شد تا بدین ترتیب بحث اصلی مدرسه محوری که در آن مدرسه دارای اختیارات است، شکل گیرد.
وی در ادامه از کارگروه سوم با عنوان کارگروه وضعیت معیشت معلمان نام برد که در صدد است تا با بررسی و برنامهریزی مشخص کند که با استفاده از ظرفیتهای موجود در سطح کشور چگونه میتوان به معلمان خدمات بیشتری ارائه داد.
وزیر آموزش و پرورش از کارگروه چهارم با نام کارگروه سند تحول یاد کرد که وظیفه دارد برنامهها و فعالیتهای استانی تا سطح منطقه و مدرسه را تعریف کند و برای زیرنظامهایی که اجرایی شدن سند تحول در آنها مصوب شده، برنامه عملیاتی مشخص کند.
وی از کارگروه نیروی انسانی به عنوان پنجمین کارگروه نام برد که بیشتر مربوط به دانشگاه فرهنگیان است و ادامه داد: با توجه به اینکه دانشگاه فرهنگیان به تنهایی قادر به تأمین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش نیست، این کارگروه وظیفه دارد با راهکارهای دیگری از جمله مشارکت با سایر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به تأمین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش با اولویت آموزش ابتدایی بپردازد.
احمدی دانش آشتیانی با اشاره به این نکته که در هر یک از این کارگروهها، مدیران کل استانی میتوانند بر اساس روال تعیین شده به ارائه نظر و پیشنهاد بپردازند تا غنای بیشتری در نتیجه حاصل شود، خاطر نشان کرد: ششمین کارگروه تشکیل شده، کارگروه هدایت تحصیلی است که البته زودتر از دیگر کارگروهها تشکیل شده و باید تعیین تکلیف شود.
وزیر آموزش و پرورش ضمن اشاره به این نکته که از منظر تعلیم و تربیت، نمی توان کسی را به انتخاب رشته تحصیلی اجبار کرد، افزود: این امر باید با توجه به ظرفیتها و امکانات موجود صورت گیرد، بنابراین شایسته است، کارگروه مورد نظر در این زمینه به یک راه حل اساسی دست یابد.
وی در ادامه به 2 کارگروه دیگر به نام کارگروه سازمان نظام معلمی با وظایفی چون توانمندسازی، حرفهای بودن، آموزشهای ضمن خدمت، رتبهبندی معلمان و .... که مرحله به مرحله باید با نظارت بیشتر و البته تصدیگری کمتر در حوزه ستادی و استانی اتفاق افتد، اشاره کرد و افزود: کارگروه بعدی، کارگروه ارزشیابی است که موظف است شاخصهای لازم برای ارزشیابی معلمان را منفک از ارزشیابی کارمندان به جهت عدم سنخیت کاری این دو قشر تهیه و تنظیم نماید .
وزیر آموزش و پرورش، سیاستگذاری درباره موضوع منزلت و تکریم فرهنگیان به ویژه معلمان را از موضوعات اصلی و یکی از اولویتهای ضروری توصیف کرد و گفت: مسئولان باید به نقدهای معلمان توجه کنند و فضا باید به گونهای باشد که آنها بتوانند به راحتی نقد کنند و از نتیجه نقد خود مطلع شوند.
وی با بیان اینکه اگر قرار است دانشآموزان نقاد تربیت شوند باید ابتدا به معلمان اجازه نقادی داده شود، گفت: محیط تربیتی باید سالم باشد، در چنین فضایی است که مشارکت و روحیه نقادی معنا پیدا میکند، یک وجه مشارکت معلمان همان نقد آنان درباره تصمیمات سازمانی است.
احمدی دانش آشتیانی خطاب به مدیران کل آموزش و پرورش استانها اظهار داشت: شما نیز می توانید و باید به راحتی نقد کنید و اینجانب از نقادی شما استقبال می کنم و در چنین فضایی بهتر از فضای تعارف و تشریفات میتوان آموزش وپرورش را اداره کرد.
وی، زیر پا گذاشتن حقوق مخالفان دولت را امری ناپسند توصیف و افزود: این کار در دین مبین اسلام و در نظام تعلیم و تربیت هیچ جایگاهی ندارد.
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر مدرسه محوری، مدیران مدارس را رهبران پرورشی و آموزشی توصیف کرد و گفت: مدیر با کارمند اداری متفاوت است و باید مدیران مدرسه با دقت انتخاب شوند.
وی داشتن طرح و ایده را از ویژگی های اصلی یک مدیر خواند و اظهار کرد : یک مدیر باید معلم بودن را تجربه کرده باشد.
احمدی دانش آشتیانی با اشاره به دیگر خصوصیات یک مدیر شایسته تصریح کرد: مدیر مدرسه باید رابطه صمیمی با دانشآموزان خود داشته باشد و شادابی و نشاط را در محیط مدرسه برقرار کند.
وی بر ضابطهمندی انتخاب مدیران تأکید کرد و اظهار داشت: نقش مدیر مدرسه از رئیس منطقه تأثیرگذارتر است و با کاربست ضابطهمندی در انتخاب مدیران، میتوان مدارس منضبط و پیشرو به سمت اهداف تعلیم و تربیت را ایجاد کرد.
وزیر آموزش و پرورش، تفکیک موضوع پرورش از آموزش را کاری ناصواب دانست و افزود: موضوع پرورش در دست معلم است؛ نحوه حرف زدن معلم بر دانشآموز تاثیرگذار است، پس باید این نگرش تصحیح شود.
وی با اشاره به شاخصهای سند تحول بنیادین در موضوع تربیت یادآور شد: در برنامهریزی کشورها، موضوعات تربیتی در برنامه درسی آورده می شود، آن هم نه به صورت محدود در قالب یک ماده درسی، بلکه مؤلفههای تربیتی توسط تمام معلمان اجرا میشود.
وزیر آموزش و پرورش تفکر در طرح درس معلمان را یک ضرورت خواند و بیان کرد: یکی از برنامههای معلمان باید این باشد که طرح درس خود را به گونهای تنظیم کنند تا روحیه اعتماد به نفس، مسئولیتپذیری و مشارکت جویی در دانش آموزان تقویت شود.
وی، از دوره ابتدایی به عنوان مهمترین دوره تحصیلی برای کسب مهارتآموزی نام برد و خطاب به مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشور گفت: مدرسه محوری را جزو برنامههای کاری خود قرار دهید و تلاش کنید تا انگیزه معلمان ارتقا یابد.
وی بر تعاملات آموزش و پرورش با نمایندگان مجلس تأکید و بیان کرد: باید با تعامل مناسب با نمایندگان در یک فضای صمیمی و با حفظ استقلال اجرایی و مدیریتی در جهت دستیابی به اهداف تعلیم وتربیت حرکت کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با اتکال به خداوند، نیت خالصانه، همدلی و همراهی در یک تیم قدرتمند صرف نظر از صف و ستاد، مصمم و قدرتمند به پیش برویم.
منبع: فارس
زمانبندی انتشار: 6 دى 1395 - 11:01
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]
صفحات پیشنهادی
واکنش وزیر به انتخاب اجباری رشته تحصیلی دانش آموزان
واکنش وزیر به انتخاب اجباری رشته تحصیلی دانش آموزان وزیر آموزش و پرورش گفت وقت زیادی برای روشن شدن تخلفات صندوق ذخیره فرهنگیان گذاشتم و در شفافسازی این تخلفات با احدی تعارف نداریم فخرالدین احمدی دانش آشتیانی در سلسله نشستهای قطبی با مدیران کل آموزش و پرورش استانهای سراسر کشواین رشتههای تحصیلی بازار کار ندارند | پایگاه خبری تراز
تراز قرار است رشتههای دانشگاهی فاقد جذابیت برای بازار کار از چرخه آموزش عالی حذف شوند وزارت علوم طرحی را در دستور کار خود قرار داده که بر اساس آن میخواهد ارزش افزوده مشاغل مختلف را در استانها تهیه کند تا سیاست ارائه مجوز در رشتههای دانشگاهی را متناسب با نیاز آن استان ارائهکدام رشته دانشگاهی بیشترین طرفدار را دارد؟ +جدول | پایگاه خبری تراز
تراز جدیدترین آمار آموزش عالی نشان می دهد از میزان بیش از ۴ میلیون دانشجو در کشور ۵۴ درصد در بخش دولتی تحصیلی می کنند و گروه علوم انسانی و مقطع کارشناسی بیشترین میزان دانشجو در کشور را دارند به گزارش تراز بر اساس این آمار که مربوط به سال ۹۴-۹۵ می شود از میان ۴ میلیون و ۳۴۸تغییر جدید در کارنامه دانشآموزان | پایگاه خبری تراز
تراز رئیس مرکز نیروی انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش از راهاندازی سامانه سرویسها و خدمات الکترونیکی این وزارتخانه خبر داد به گزارش تراز اسفندیار چهاربند رئیس مرکز نیروی انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در بازدید از غرفه این وزارتخانه در بیست و دومین نمدانشآموزان در مسیر مدرسه جان میدهند | پایگاه خبری تراز
تراز طی مسیر طولانی خانه تا مدرسه با پای پیاده یا سوار بر قسمت بار نیسان و وانت ماجرای تکراری هر سال دانشآموزان مناطق محروم است و در شرایطی که بودجه مربوط به تأمین سرویس دانشآموزان روستایی تأمین نمیشود ترک تحصیل یا تهدید جان در کمین آنهاست به گزارش تراز حوادث مربوط به سرویجشن عروسی «شپشها» در موی سر دانشآموزان | پایگاه خبری تراز
تراز در فصل زمستان شیوع شپش سر در بین دانشآموزان افزایش مییابد و عدم اطلاعات کافی در خصوص پیشگیری و درمان این بیماری در مدارس و بین خانوادهها باعث ایجاد مشکلاتی میشود که در یک مورد هم منجر به مرگ شد به گزارش تراز اسم «شپش یا پدیکولوز» که به میان میآید خااقدام آموزش و پرورش برای جلوگیری از حاشیهسازی در "هدایت تحصیلی"/ اجباری در انتخاب رشته وجود ندارد
معاون آموزش متوسطه در گفتوگو با ایلنا اقدام آموزش و پرورش برای جلوگیری از حاشیهسازی در "هدایت تحصیلی" اجباری در انتخاب رشته وجود ندارد معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اقدام این معاونت برای جلوگیری از حاشیهسازی در "هدایت تحصیلی" دانشآموزان را تشریحعکس:عادل الجبیر راننده شخصی وزیر بریتانیا شد | پایگاه خبری تراز
تراز بوریس جانسون وزیر خارجه بریتانیا سوار خودروی شخصی عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی در گشت ریاض شد منبع فردا زمانبندی انتشار 23 آذر 1395 - 11 00دانش آموزان نیاز به آموزش تفکر کارآفرینی و انتخاب رشته آگاهانه دارند
مدیرکل دفتر اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان نیاز به آموزش تفکر کارآفرینی و انتخاب رشته آگاهانه دارند کرج - ایرنا - مدیر کل دفتر اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت که دانش آموزان کشور نیاز به آموزش تفکر مهارت کارآفرینی و انتخاب آگاهانه و هدفمند رشته تحصیلی دارند که اینوزیر خارجه ترکیه روز جمعه ۱۳ بار با ظریف تماس تلفنی داشت | پایگاه خبری تراز
تراز وزیر خارجه ترکیه روز جمعه 13بار با همتای ایرانی خود درباره حلب گفتگو کرد به گزارش تراز به نقل از خبرگزاری فرانسه یک منبع دیپلماتیک ترکیه گفت مولود چاوش اوغلو وزیر خارجه ترکیه روز جمعه 13 بار با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود تماس گرفته است تا در-
گوناگون
پربازدیدترینها