تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817483694




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران سی و ششمین فعال بازی‌های رایانه‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
ایران سی و ششمین فعال بازی‌های رایانه‌ای
ایران سی و ششمین فعال بازی‌های رایانه‌ای برنامه‌ها و بازی‌های تلفن همراه بیش از گذشته محبوب شده‌اند و افراد حاضرند برای رسیدن به راه‌های جدید مدیریت زندگی‌شان با گوشی‌های همراه و یا سرگرم شدن بعد از گذراندن یک روز سخت کاری، پول چشمگیری را خرج کنند.


به گزارش فرهنگ نیوز، اگر اهل بازی‌های رایانه‌ای باشید حتماً اسم سوپر ماریو یا همان قارچ‌خور را شنیده‌اید و شاید بعضاً با این بازی و مراحل سخت و طاقت فرسای آن خاطره نیز داشته باشید. سوپر ماریو یا قارچ خور در بین همه کودکان و نوجوان نسل قبل محبوب بود .
 
هرچند که در گذشته فضای گرافیکی اغلب بازی‌های رایانه‌ای ویژگی برجسته‌ای نداشت و تئوری بازی‌ها از پیش تعیین شده بود، اما روح جاری در این بازی و بازی‌هایی از این قبیل باعث جذابیت چند برابر و لذت مضاعف برای ما می‌شد. جذابیتی که با گذشت زمان همچنان به قوت قبل باقی است و هنوز هستند افرادی که در گرافیک،  بازی قارچ خور را به بسیاری از بازی‌های نوین امروزی ترجیح می‌دهند.
 
اخیراً شرکت «نینتندو» بازی محبوب قارچ خور را برای اولین بار برای پلتفرم موبایل طراحی و به بازار عرضه کرده و این عرضه توانسته است در طی 24 ساعت 5 میلیون بار دانلود را با خود به همراه داشته و بازی «پوکمون‌گو» را پشت سر بگذارد. درآمد روز عرضه این بازی محبوب نیز 5 میلیون دلار تخمین زده شده؛ «سوپر ماریو ران» رایگان در اپ استور قرار گرفته، اما کاربران برای آزادسازی همه مراحل می‌بایست 10 دلار پرداخت کنند.
 
اگر کمی تأمل کنیم در می‌یابیم که تکنولوژی و گرافیک یک بازی می‌تواند تحت الشعاع یک فکر و یا یک ایده خوب برای تولید و عرضه یک بازی و یا یک نرم افزار باشد و در صورت داشتن یک طرح خوب می‌توان به یک درآمد قابل توجهی نیز رسید . شاید زمان دقیق ورود اولین بازی رایانه‌ای به کشور را ندانیم اما از حدود بیست سال قبل بازی‌های رایانه‌ای در کشور حضوری فعال داشته است. امروزه بازی رایانه‌ای به یکی از فراگیرترین تفریحات افراد جامعه تبدیل شده است که تقریباً در همه سنین و همه سلایق، مخاطبان و کاربران بسیاری دارد .
 
با گذشت هشت سال از تأسیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با هدف ساماندهی و حمایت از تولیدات داخلی و تولید حدود 600 بازی داخلی با حمایت مستقیم و یا غیر مستقیم این نهاد،‌ متأسفانه بازار عرضه و مصرف بازی‌های رایانه‌ای  در داخل هنوز هم عمدتاً از طریق بازی‌های خارجی تأمین می‌شود و به‌رغم برخورداری از دانش فنی، فرهنگ غنی و ادبیات تعلیمی و حماسی و مهیج در تاریخ گذشته و معاصر که سوژه‌های متنوع و جذابی در اختیار طراحان و سناریونویسان بازی‌های رایانه‌ای قرار می‌دهد، هنوز بازار فروش در تسخیر بازی‌های خارجی است و ما هنوز در این عرصه مصرف کننده‌ایم.
 
این در حالی است که بازی‌های رایانه‌ای سومین صنعت پول‌ساز و پردرآمد دنیاست و با توجه به جنبه‌های اشتغال‌زایی و تولید ارز و کمک به رونق صادرات،‌ توجه به گسترش تولید بازی‌های رایانه‌ای اهمیت بسزایی در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی نیز خواهد داشت. در ایران حدود 50 میلیون نفر کاربر اینترنت هستند که از این جمعیت بیست میلیون نفر را بازی کنان فعال چه با رایانه، تبلت و یا گوشی همراه تشکیل می‌دهند. هر ماه چند میلیارد تومان از سوی ایرانی‌ها صرف خرید بازی رایانه‌ای و موبایلی می‌شود که این رقم چشمگیر می‌تواند هشداری برای مسوولان ما در عرصه تولیدات رایانه‌ای باشد. طبق آمار مراکز رسمی هر ایرانی به طور متوسط 5/ 1 ساعت در روز برای بازی‌های رایانه‌ای و موبایلی وقت صرف می‌کند.
 
صنعت بازی سازی رایانه‌ای در کشور به‌رغم نوپا بودن، گرچه پیشرفت‌های زیادی از جمله راه یافتن بازی‌های ایرانی به نمایشگاه‌های بین المللی بازی و اضافه شدن به لیست بازی‌های شبکهSteam داشته، اما با موانع بسیار زیادی نیز مواجه است که روند تبدیل شدن آن به یک صنعت قوی و ریشه‌دار در ایران را با کندی مواجه کرده است .
 
این در حالی است که 95 درصد از بازی‌های ویدئویی در بازار غیر بومی هستند. با توجه به این تعداد آمار و استفاده از بازی‌های ویدئویی، نیاز مبرمی به ایجاد مرکز داده بازی‌های ملی نیز احساس می‌شود. در سالیان گذشته از طریق بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای حدود 600 بازی در سطح‌های گوناگون تولید شده که برخی از آن‌ها در جشنواره‌های متعدد خارجی نیز جوایزی گرفته‌اند.
 
براساس آمارهای ارائه شده از مؤسسه تحلیلی newzoo درآمد این صنعت تا آخر سال 2015 حدود 91 میلیارد دلار است و چین با درآمد 22 میلیارد دلاری، در صدر لیست کشورهای تولیدکننده بازی‌های رایانه‌ای قرار دارد.
 
طی پنج سال گذشته بازی‌های تلفن همراه رشد خوبی از خود نشان داده‌اند و در حال حاضر بازی‌های گوشی‌های هوشمند سالانه
 حدود 34.8 میلیارد دلار درآمد عاید سازندگان خود می‌کنند. بازی‌های آنلاین نیز در چند سال گذشته مخاطبان زیادی را جذب خود کرده‌اند و انتظار می‌رود این بخش به‌زودی افسار صنعت گیم دنیا را در دست بگیرد. شرکت سوپرسل توانسته با بازی
Clash of Clans تا پایان سال 2014، رقمی برابر با 1.8میلیارد دلار(یعنی روزانه 5 میلیون دلار) کسب کند.
 
همچنین طبق اعلام این مؤسسه، ایران توانسته است جایگاه 36 را از بین کشورهای فعال در زمینه تولید بازی‌های رایانه‌ای به خود اختصاص دهد و درآمد صنعت گیم کشور در پایان سال 2015، از مرز 194 میلیون دلار عبور کرده است.
 
برنامه‌ها و بازی‌های تلفن همراه بیش از گذشته محبوب شده‌اند و افراد حاضرند برای رسیدن به راه‌های جدید مدیریت زندگی‌شان با گوشی‌های همراه و یا سرگرم شدن بعد از گذراندن یک روز سخت کاری، پول چشمگیری را خرج کنند. امروزه افراد ترجیح می‌دهند در فضای مجازی کارهای خود را انجام داده و از حضور فیزیکی خود برای انجام خدمات دوری می‌کنند زیرا موجب صرفه‌جویی در وقت و هزینه می‌شود.
 
 


منبع: صبح نو


95/10/5 - 17:15 - 2016-12-25 17:15:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن