تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):از ما نیست آن که دنیاى خود را براى دینش و دین خود را براى دنیایش ترک گوید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871525589




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از املاک‌نجومی و محمودصادقی تا کریمی‌قدوسی؛ انتشار کدام «محرمانه‌ها» جرم است؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: از املاک‌نجومی و محمودصادقی تا کریمی‌قدوسی؛ انتشار کدام «محرمانه‌ها» جرم است؟
افکار عمومی منتظر است تا ببیند در موضوعی که مشخصا از سوی سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشور رسما نقل قول «نادرست»‌، «خلاف اخلاق»‌، «خلاف مصالح کلی کشور و امنیت ملی» آن هم از «جلسات محرمانه» خوانده شده و شبیه همین اظهارات از سوی چند تن از نمایندگان مجلس نیز بیان شده، رفتار و واکنش دستگاه های نظارتی داخل و خارج مجلس با نماینده غایب که نقل قول کرده و مسئولان رسانه های منتشر کننده آن، چه خواهد بود؟ آن هم در موضوعی که نه فقط متناقض با منافع و مصالح یک فرد و یا یک نهاد شهری بلکه بر خلاف مصالح و امنیت کشور عنوان شده و محرمانه بودن آن محرز است!
آفتاب‌‌نیوز : انتشار مصاحبه آقای کریمی قدوسی با برخی خبرگزاری‌ها و توزیع متنی مخدوش میان رسانه‌های کشور و انتساب سخنانی به وزیر محترم امور خارجه در جلسه مشترک شورای معاونین وزارت امور خارجه با اعضای محترم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در شامگاه دوشنبه مورخ ۲۸ آذر ماه و واکنشهای متعاقب آن واجد چند نکته اساسی و در خور تذکر و تامل است:


یکم: سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن رد اظهارات کریمی قدوسی، اظهارات این نماینده را کاملا نادرست، مخدوش و گزینشی خواند که به منظور بهره برداری های خاص تحریر و تنظیم شده است.


بهرام قاسمی تاکید کرد: نقل قول های منتشره وارونه جلوه دادن واقعیات و اظهارات وزیر امور خارجه بوده و این ناراستی در بیان و نقل قول با راستی سخنان وزیر امور خارجه در تضاد کامل قرار دارد.


سخنگوی وزارت امور خارجه جناحی و سیاسی کردن مسائل ملی را خلاف مصالح کلی کشور و امنیت ملی برشمرد و گفت : نقل قول مطالب صحیح از جلسات محرمانه هم بر خلاف مصالح و امنیت ملی کشور است؛ حال آنکه نقل قول های نادرست ،صد درصد خلاف اخلاق و مصالح کشور و نظام تلقی می شود.



از املاک‌نجومی و محمودصادقی تا کریمی‌قدوسی؛ انتشار کدام «محرمانه‌ها» جرم است؟



عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز اقدام کریمی قدوسی در انتشار اظهارات منتسب به وزیر امور خارجه را غیر اخلاقی خواند و گفت: سخنان آقای کریمی قدوسی در مورد حرف‌هایی که آقای ظریف در نشست کمیسیون بیان کرده کذب محض است.


علیرضا رحیمی تاکید کرد: باوجود این‌که جلسه اخیر یکی از جلسات منظم کمیسیون امنیت ملی با وزیر خارجه بود اما کاملاً محرمانه بود و آقای ظریف هم تاکید داشتند که مطالبی که در جلسه مطرح می‌شود، صرفاً در جهت آگاهی‌بخشی اعضای کمیسیون امنیت است.


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین یادآور شد: نکته حائز اهمیت درباره جلسات محرمانه این است که گزارش این جلسات باید حتماً ازسوی سخنگوی کمیسیون ارائه شود و گزارش این جلسه نیز ازسوی آقای نقوی‌حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت و خلاصه این جلسه ازطریق بخش خبری تلویزیون به اطلاع مردم رسید.


او با تاکید بر عدم حضور کریمی‌قدوسی در نشست مورد بحث اعلام کرد: این‌که یکی از اعضای کمیسیون که ازقضا در جلسه مورد بحث نیز حضور نداشته، اقدام به اظهارنظری غیرمسئولانه کند، علاوه بر این‌که غیراخلاقی است، خلاف پروتکل جلسات کمیسیون امنیت و مجلس است.


یک نماینده دیگر مجلس شورای اسلامی نیز با انتقاد از اقدام جواد کریمی‌قدوسی در افشای آن چه اظهارات محرمانه محمدجواد ظریف در جلسه اخیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خوانده شده، اعلام کرد: سوال اینجا است که آیا انتساب دروغ به رییس دستگاه دیپلماسی کشور آن هم در شرایطی که نقش ایران در معادلات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای مورد تاکید دوست و دشمن قرار گرفته، بر اساس وظایف نمایندگی انجام می‌شود؟!


فاطمه سعیدی با بیان این که مگر منافع یک جریان سیاسی چقدر ارزش دارد که آن را با منافع ملت بزرگ ایران عوض می‌کنید؟ و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی باید نسبت به انتشار مخدوش و غلط سخنان وزیر امور خارجه در جلسه محرمانه واکنش نشان دهد، تصریح کرد: همچنین هیات نظارت بر رفتار نمایندگان اگر بالاخره بررسی موضوع توییت یک نماینده را به پایان برد، در این موارد نیز ورود کند تا نشان دهد به دنبال انجام وظایف ذاتی خویش است.


دوم: روزنامه‌های امروز واکنش‌های متفاوت و منتاقضی به این ماجرا نشان دادند. برخی محتوای جلسه را محرمانه خواندند و انتشار تحریف‌شده آن را نقد کردند و برحی با فونت درشت همان مطالب را - که صرفنظر از درست یا تحریف شده بوذن - از سوی سخنکوی وزارت خارجه و همچنین یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس محرمانه، خلاف امنیت ملی و پروتکل خوانده شده را تیتر اول کرده به چاپ رسانده‌اند.



از املاک‌نجومی و محمودصادقی تا کریمی‌قدوسی؛ انتشار کدام «محرمانه‌ها» جرم است؟



سوم: چندی پیش، در موضوع موسوم به «املاک نجومی»، مدیر مسئول یک سایت به اتهام انتشار مفاد یک نامه که از یک سو محرمانه خوانده و از سویی دیگر فاقد مهر و طبقه‌بندی محرمانه عنوان شد، احضار، جلب و برای مدتی زندانی و سپس با سپردن وثیقه آزاد شد که پرونده همچنان مفتوح است. موضوعی که در نهایت منافع و مصالح یک نهاد شهری و مسولان آن را مورد بررسی و احیانا خدشه قرار می داد.


چهارم: باز هم چندی پیش، برخی مواضع یک نماینده مجلس شورای اسلامی درباره موضوعات موسوم به «بورسیه‌های غیر قانونی» و «املاک نجومی» خارج از وظابف نمایندگی، عنوان و اقدام به جلب وی شد که نهایتا با صرفنظر از جلب، بررسی آن در گام نخست به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان واگذار شد تا اعلام نظر کند.


آخر: اینک افکار عمومی منتظر است تا ببیند در موضوعی که مشخصا از سوی سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشور رسما نقل قول «نادرست»، «خلاف اخلاق» ، «خلاف مصالح کلی کشور و امنیت ملی» آن هم از   «جلسات محرمانه» خوانده شده و شبیه همین اظهارات از سوی چند تن از نمایندگان مجلس نیز بیان شده، رفتار و واکنش دستگاه های نظارتی داخل و خارج مجلس با نماینده غایب که نقل‌قول کرده و مسئولان رسانه‌های منتشر کننده آن، چه خواهد بود؟ آن هم در موضوعی که نه فقط  متناقض با منافع و مصالح یک فرد و یا یک نهاد شهری بلکه بر خلاف مصالح و امنیت کشور عنوان شده و محرمانه بودن آن محرز است!


منبع: جماران




۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن