تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868280259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به فهرست خرید برانکو و منصوریان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه شرق: باخت به نفت تهران پایانی بر آرزوهای استقلال در جام حذفی بود. استقلال که در لیگ‌برتر هشت امتیاز از پرسپولیس عقب افتاده همه امیدش به قهرمانی در جام حذفی بود که به باد رفت. فصل هنوز برای علیرضا منصوریان به پایان نرسیده و آبی‌ها امید به جبران این نتایج در نیم‌فصل دوم و آسیا را دارند.

منصوریان به دنبال تقویت تیم در نیم‌فصل است اما دراین‌میان دو مشکل بزرگ روبه‌روی خود می‌بیند. سرمربی جدید آبی‌ها در ابتدای فصل گران‌ترین خریدها را انجام داد. هیچ تیمی به اندازه استقلال بازیکن‌ میلیاردی نخرید. در این شرایط اکثر خریدهای ‌گران‌قیمت استقلال از جمله بختیار رحمانی، وریا غفوری، محمدحسین کنعانی‌زادگان، فرشید باقری، آرش افشین و... اصلا عملکرد مطلوبی نداشتند. بعید است منصوریان دوباره دستش برای خریدهای آنچنانی باز باشد. در همان ابتدای فصل هم محمود گودرزی، وزیر وقت، انتقادهای زیادی از این خریدها انجام داد.

اما مشکل دوم استقلال مشکل مهم‌تری است. فهرست استقلال پر است. منصوریان ابتدا باید چند بازیکن را از فهرست تیم خارج کند. خارج‌کردن بازیکن از فهرست هم کار ساده‌ای نیست و منوط به توافق مالی با بازیکنانی است که با باشگاه قرارداد دارند.

آرش افشین، امین حاج‌محمدی، بهنام برزای، میثم مجیدی، فرشید باقری و یعقوب کریمی بازیکنانی‌اند که گفته می‌شود در فهرست خروج استقلال قرار دارند. خروج این بازیکنان از فهرست سه راه دارد؛ نخست اینکه کل قراردادشان پرداخت شود، دوم باشگاهی خواهان آنها شود، سوم استقلال بر سر فسخ قرارداد با آنها به توافق برسد.

به‌هرترتیب، استقلال حداقل دو، سه خرید در نیم‌فصل خواهد داشت. پژمان منتظری و سجاد شهباززاده، استقلالی‌های سابق، اولویت‌های این تیم در بازار خواهند بود. روزبه چشمی، هافبک دفاعی استقلال، هم با پایان دوران نقاهتش به فهرست اضافه می‌شود. شنیده شده استقلال بدش نمی‌آید مهاجمی مانند رحیم زهیوی، مهاجم گل‌زن استقلال خوزستان، را به خدمت بگيرد. از طرفی نبود هافبک بازی‌ساز هم در تیم به چشم می‌آید و از ایمان مبعلی (هافبک نفت) و داریوش شجاعیان (هافبک گسترش) به عنوان گزینه‌های مطلوب استقلال نام برده می‌شود. مبعلی، شجاعیان و زهیوی با باشگاه‌هایشان قرارداد دارند و بعید است باشگاه کنونی‌شان راضی به ازدست‌دادنشان شود. استقلال كه سه بازیکن خارجی هم دارد، دیگر نمی‌تواند به بازیکن خارجی‌گرفتن فکر کند و فقط می‌تواند یک بازیکن آسیایی بگیرد. درمجموع‌ آبی‌ها برای تقویت تیم‌شان کار بسیار سختی در نیم‌فصل دارند. آنها باید حداقل قرارداد چهار بازیکن را فسخ کنند و در آن‌سو به دنبال بازیکنانی باشند که عضو تیم‌های دیگر باشند.

جای خالی نوراللهی و عالیشاه

پرسپولیس نیاز مبرمی به گرفتن بازیکن در نیم‌فصل دارد. در همین نیم‌فصل اول مشخص شد برانکو ایوانکوویچ نیمکت بابضاعتی ندارد. از طرفی جدایی احمد نوراللهی و امید عالیشاه در نیم‌فصل دست برانکو را کمی خالی می‌کند. این دو بازیکن سرباز شده‌اند و احتمالا در دور برگشت برای تراکتورسازی بازی خواهند کرد. پرسپولیس قصد حضور موفق در آسیا و حفظ صدرنشینی دارد و برای رسیدن به این اهداف مجبور به خرید چند بازیکن باکیفیت است. برخلاف استقلال، پرسپولیس از بابت جای خالی در فهرست بازیکنان مشکلی ندارد. آنتونی گولچ استرالیایی که چندی پیش جدا شد، نوراللهی و عالیشاه هم که رفتنی‌اند. محمد آرام‌طبع هم قصد جدایی دارد. این به معنای چهار جای خالی است.

پرسپولیس در خط دفاعی به یک دفاع وسط باکیفیت نیاز دارد. در نیم‌فصل اول برانکو مجبور شد از حسین ماهینی در این پست استفاده کند. پلی یانسکی اوکرایني اصلا انتظارات را برآورده نکرده، گولچ هم خیلی زود به خانه‌اش برگردانده شد. قرمزها بدشان نمی‌آید قرارداد مدافع اوکراینی را فسخ کنند. از پراهیچ (مدافع کروات نفت) و مساریچ (مدافع کروات فصل قبل فولاد) به عنوان گزینه‌های خارجی پرسپولیس یاد می‌شود. در بین بازیکنان داخلی هم عزت پورقاز، مدافع ملی‌پوش استقلال خوزستان و سیاوش یزدانی، مدافع جوان پیکان، گزینه‌های مطلوب پرسپولیس‌ هستند. پرسپولیس با جدایی نوراللهی برای پست هافبک دفاعی هم کمبود خواهد داشت، كه با توجه به توانایی بازی پورقاز در دو پست دفاع وسط و هافبک دفاعی، جذب او یکی از اهداف اصلی برانکو است. همچنین با رفتن عالیشاه قرمزها به یک بازیکن کناری هم نیاز دارند که گفته می‌شود سیامک نعمتی، بازیکن پیکان، نظر مثبت برانکو را جلب کرده است.

در خط حمله هم كمبود یک گل‌زن به چشم آمد. شایعات در این پست زیاد است، از رحیم زهیوی و گادوین منشأ (مهاجم پیکان) تا مهاجمان خارجی، همه شانس پرسپولیسی‌شدن دارند.

در این شرایط شاه‌مهره بازار نیم‌فصل می‌تواند سروش رفیعی باشد. سربازی این بازیکن تکنیکی در نیم‌فصل به پایان می‌رسد و او می‌تواند تراکتورسازی را ترک کند. تبریزی‌ها خواهان حفظ این بازیکن‌اند، استقلال و پرسپولیس هم برای جذبش سرودست می‌شکنند و خودش گفته می‌خواهد به اروپا برود. هر تیمی که رفیعی را بگیرد، برنده بازار نقل‌وانتقالات نیم‌فصل خواهد بود.

طبق اطلاعیه سازمان لیگ، مهلت نقل‌وانتقالات نیم‌فصل از ۱۶ دی آغاز می‌شود و تا ۱۴ بهمن‌ ادامه دارد. نکته اصلی این است که بازیکن‌گرفتن در نیم‌فصل کار ساده‌ای نیست. همین الان استقلال و پرسپولیس به دنبال چند ستاره استقلال خوزستان‌ هستند، اگر این باشگاه اهوازی به بازیکنانش رضایت‌نامه ندهد، جذب آنها منتفی خواهد شد. دیروز خبر رسید استقلال خوزستان که یکی از نمایندگان ایران در آسیاست بخشی از مشکلات خود را برطرف کرده و بعید است با جدایی بازیکنانی مثل زهیوی، بیت‌سعید، پورقاز و طیبی موافقت کند. در نیم‌فصل گذشته پرسپولیس به آب و آتش زد که علیرضا بیرانوند را بگیرد و درنهایت نتوانست.

سایر  تیم‌ها

به غیر از استقلال و پرسپولیس ١٤ تیم دیگر لیگ‌برتری هم بدشان نمی‌آید در نیم‌فصل بازیکن بخرند اما گرفتن بازیکن باکیفیت کار ساده‌ای نیست. تراکتورسازی با جذب نوراللهی و عالیشاه ساده‌ترین کار را خواهد داشت؛ دو خرید عالی و البته رایگان. گسترش فولاد و دیگر تیم‌هایی که در نیم‌فصل به اهدافشان نرسیدند هم مذاکرات را شروع کرده‌اند. فرهاد کاظمی قطعا در ماشین‌سازی خانه‌تکانی خواهد کرد. سیاه‌جامگان و صبا هم چاره‌ای به غیر از تقویت تیم ندارند. سپاهان هم در ابتداي فصل چند خرید ناموفق داشته که می‌خواهد جبران کند.





۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن