تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872074967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی: تروریسم ویروس خطرناکی برای منطقه است /توسعه روابط با کشورهای اوراسیا با هدف تجارت آزاد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


استقبال ایران از توسعه روابط و همکاری با ارمنستان در حوزه انرژی، ترانزیت ریلی، فرهنگی و محیط زیست
روحانی: تروریسم ویروس خطرناکی برای منطقه است /توسعه روابط با کشورهای اوراسیا با هدف تجارت آزاد
رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های موجود در ایران و ارمنستان، بر تلاش مسوولان دو کشور برای استفاده از فرصت های متقابل در راستای توسعه، تقویت و تحکیم همه جانبه مناسبات و همکاری های فی مابین تاکید کرد.
روز نو : رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های موجود در ایران و ارمنستان، بر تلاش مسوولان دو کشور برای استفاده از فرصت های متقابل در راستای توسعه، تقویت و تحکیم همه جانبه مناسبات و همکاری های فی مابین تاکید کرد.
 
به گزارش روز نو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه و در نشست مشترک هیات های عالی رتبه ایران و ارمنستان در ایروان، دو کشور را دارای حوزه تمدنی بزرگ و مشترک و همراه با روابطی دوستانه و با سابقه طولانی عنوان کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا روابط و همکاری های خود را با ارمنستان در زمینه های گوناگون از جمله انرژی، ترانزیت، همکاری های فرهنگی، علمی و تحقیقاتی گسترش دهد.
 
رییس جمهوری خاطرنشان کرد: ایران و ارمنستان می توانند با همکاری یکدیگر در زمینه راه آهن، خط ریلی ایران را از خلیج فارس به دریای سیاه متصل کنند و در راستای کریدور شمال - جنوب همکاری های مثبت ترانزیتی با هم و به نفع کل منطقه داشته باشند.
 
دکتر روحانی همچنین برتوسعه روابط دو کشور در بخش انرژی، از جمله افزایش صادرات گاز از ایران به ارمنستان و احداث خط سوم انتقال برق بین دو کشور تاکید کرد.
 
رییس جمهوری با تاکید بر لزوم گسترش روابط اقتصادی و تجاری ایران و ارمنستان، گفت: برای توسعه مناسبات اقتصادی از جمله در زمینه همکاری های فنی- مهندسی باید در راستای تسهیل در روابط بانکی دو کشور تلاش کنیم.
 
روحانی با بیان اینکه منطقه آزاد ارس در مرز ایران و ارمنستان می تواند زمینه مناسبی برای توسعه همکاری های فی مابین باشد بر ضرورت تلاش در راستای حفاظت از شرایط زیست محیطی این منطقه تاکید کرد.
 
رییس جمهوری با اشاره به اینکه بخش خصوصی و سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی ایران و ارمنستان با استفاده از فرصت ها و توانمندی های بالای موجود در دو کشور می توانند همکاری های و فعالیت های مشترکی با هم داشته باشند، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال توسعه روابط و مناسبات با کشورهای عضو اوراسیا با هدفگیری تجارت آزاد است.
 
دکتر روحانی با تاکید بر توسعه روابط و همکاری های ایران و ارمنستان در عرصه های مختلف بین المللی به موضوع قره باغ اشاره کرد و گفت: علاقه مندیم ارمنستان و جمهوری آذربایجان در این زمینه به عنوان دو کشور دوست و همسایه ایران با حسن نیت در قالب برد- برد و از طریق مذاکره برای رسیدن به راه حلی منصفانه، ثبات آفرین و مفید برای مردم دو کشور تلاش کنند.
 
رییس جمهوری تروریسم را مشکلی بزرگ برای منطقه دانست و بر همکاری ایران و ارمنستان در راستای ریشه کنی این ویروس خطرناک در منطقه تاکید کرد.
 
"سرژ سرکیسیان" رییس جمهوری ارمنستان نیز در این نشست با اشاره به اینکه امروز شرایط مناسب و خوبی برای توسعه همه جانبه مناسبات تهران-ایروان فراهم است، گفت: هیچ مانعی در مسیر ارتقا سطح روابط و همکاری های دو کشور وجود ندارد و مصمم هستیم مناسبات تجاری، اقتصادی و فرهنگی موجود را بیش از پیش فعال کنیم.
 
رییس جمهوری ارمنستان توسعه همکاری ها در زمینه توسعه تجارت و ایجاد مسیرترانزیتی بین دوکشور، ادامه داد : ارمنستان علاقه مند به گسترش همه جانبه مناسبات در زمینه های گوناگون از جمله انرژی، آب، حمل و نقل و توسعه همکاری ها با ایران است و در زمینه مبادلات بانکی آماده همکاری هستیم.
 
سرکیسیان با تاکید بر ضرورت ادامه و گسترش همکاری های سازنده ایران و ارمنستان در سطوح مختلف منطقه ای و بین المللی افزود: امروز ایران در راستای افزایش ثبات در منطقه بویژه در سوریه و عراق نقش خود را به خوبی ایفا می کند و توسعه همکاری دو کشور، از جمله در زمینه مبارزه با تروریسم و نا امنی، خواسته ملت های ایران وارمنستان است.

منبع: خبرانلاین


تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن