تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا به تو پناه مى برم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868212156




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موضع آمریکا درقبال نشست سه جانبه مسکو


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جان کربی سخنگوی وزیرخارجه آمریکا در کنفرانس خبری روزسه شنبه به خبرنگاران گفت: گرچه جان کری در گفتگو های سه جانبه امروز در مسکو که با شرکت وزرای خارجه ایران، روسیه و ترکیه برگزار شد حضور نداشته است اما از هرنشستی که بتواند نتایج مثبت و امیدبخشی برای خاتمه درگیری ها در سوریه و آغاز مذاکرات صلح این کشور منجر شود استقبال می کند. 

به گزارش ایرنا، وی افزود: چنین تلاش هایی طبعا می تواند و باید به از سرگیری گفتگوهای دیپلماتیک میان طرفین منجر شود و این نکته ای است که جان کری در گفتگوهای تلفنی امروز خود با وزرای خارجه روسیه و ترکیه به آنها یادآور شده است.
 

سخنگوی وزیرخارجه آمریکا در رابطه با این که ایا بیانیه مشترکی که وزرای خارجه سه کشور ایران، روسیه و ترکیه در پی این نشست صادر کرده اند خواهد توانست راه را برای از سرگیری مذاکرات هموار کند یا نه؟ گفت که پیش بینی این نکته ممکن نیست.
 

کربی گفت: تا آنجا که او از مفاد این بیانیه مشترک اطلاع دارد در ان به احتمال بر قراری آتش بس در منطقه ای به مراتب گسترده تر از حلب اشاره شده که در صورت تحقق می تواند امکان این گفتگو ها را فراهم کند.
 

وی اضافه کرد: با این همه با توجه به وعده هایی که مبنی بر" نفوذ بجا بر رژیم اسد درجهت تحقق ترک مخاصمه " داده شده و همه آنها به گفته او با شکست مواجه شده اند واشنگتن ترجیح می دهد تا برای دیدن نتایج این نشست منتظر بماند.
 

خبرنگاری با اشاره به عدم دعوت از جان کری وزیرخارجه آمریکا برای شرکت در گفتگوهای سه جانبه امروز از او پرسید که آیا کری در این تلاش ها از بازی کنار گذاشته شده و او نیز تصمیم گرفته است که در کناری بایستاد ونظاره کند؟
 

کربی در پاسخ با بیان این که جان کری تا آخرین لحظه تصدی خود در این مقام هرگز از تلاش دست بر نخواهد داشت گفت در صورتی که چنین نشست هایی به نتایج مثبت مورد نظر، یعنی ترک مخاصمه و برقراری آتش بس، انجام عملیات کمک رسانی و از سر گیری مذاکرات منجر شوند جان کری ولو آن که در این نشست ها حضور نداشته باشد از این تلاش ها و نتایج آن ها استقبال می کند.
 

سخنگوی جان کری بار دیگر تکرار کرد که وزیر خارجه آمریکا همزمان با چنین تلاش هایی از سوی بازیگران دیگر به تلاش های خود از مسیر های مختلف موجود ادامه خواهد داد و اضافه کرد که از ابتدای این تلاش ها گفتگو های مختلفی از سوی گروه های مختلف صورت گرفته که آمریکا ضرورتا در همه آن ها شرکت نداشته است و در صورتی که هر یک از این نشست ها به نتایج مثبت و ملموسی منجر شوند کری از آن ها استقبال خواهد کرد.
 



۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن