تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فاطمه پاره وجود من است، هر که او را بیازارد مرا آزار داده و هر که او را خوشحا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816978971




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمادگی هند برای سرمایه‌گذاری در پتروشیمی مکران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



آمادگی هند برای سرمایه‌گذاری در پتروشیمی مکران
روز نو : مدیر عامل شرکت پتروشیمی مکران گفت: با رایزنی‌های فنی- اقتصادی به عمل آمده با مقامات هندی، آنها مشکلی در ارتباط با نرخ فعلی خوراک بیان نکردند.
 محمدرضا موثقی‌نیا در گفت و گو با " نفت ما " ، در ادامه به آمادگی طرف هندی برای سرمایه‌گذاری در واحد اوره آمونیاک اشاره نمود.
وی در خصوص آخرین اقدامات  انجام شده برای احداث شهرک پتروشیمی در چابهار طی یکسال گذشته اظهار کرد : اخذ مجوز از سازمان محیط زیست برای ساخت فاز اول شهرک پتروشیمی در سال جاری توانست روند پیشرفت پروژه را بهبود بخشد .
 وی اقدام بعدی را مذاکره با شرکت ملی گاز ایران در جهت ساخت خط لوله ایرانشهر به چابهار عنوان و ادامه داد: خط لوله گاز متان تا ایرانشهر احداث شده و قرار بر این بود تا این خط لوله طی سالهای گذشته به سایر نقاط استان از جمله چابهار نیز ادامه یابد که متاسفانه تاکنون این امر صورت با برگزاری 2 مرحله مناقصه و یک مرحله ترک تشریفات صورت نگرفته است.
وی احداث این خط لوله را برای  تسریع روند پروژه مکران حیاتی عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه بزرگترین بهره بردار از این خط لوله پتروشیمی است، برای تعیین تکلیف این خط لوله و برعهده گرفتن مسئولیت آن و به جهت اینکه نگرانی های در خصوص نرسیدن خوراک مورد نیاز در فاز اول وجود داشت جلسات متعددی را با شرکت ملی گاز برگزار کردیم که این تقاضا در سال گذشته به شرکت ملی گاز کتبا اعلام شد، بعد از بررسی های لازم و نظر مثبت جناب آقای زنگنه حدود 1 ماه پیش این اعلام آمادگی مورد موافقت قرار گرفت .
موثقی نیا گفت: پیش‌بینی ما بر این بود که شرکت ملی گاز با پیشنهادی که از جانب ما عنوان شده سریعا موافقت نمایند، اما روند موافقت مجموعه وزارت نفت به 8 ماه رسید که همین امر باعث عقب ماندن از  برنامه ریزی های انجام شده گردید، هرچند موافقت با احداث این خط توسط شرکت پتروشیمی مکران خبر خوبی برای سرمایه گذارن و مسئولین استانی بود.
 موثقی نیا با اشاره به اینکه از زمان ابلاغ رسمی وزارت نفت به این شرکت برای ساخت خط لوله ایرانشهر به چابهار 24 ماه زمان نیاز است گفت : امیدواریم همزمان با راه اندازی فاز 1 پتروشیمی مکران در سال 97 این خط لوله نیز به مرحله بهره برداری برسد.
 وی بخش اعظم چالش پیش روی ساخت شهرک پتروشیمی در چابهار را با سازمان محیط زیست عنوان و بیان کرد : بر طبق نظرات اولیه سازمان محیط زیست در برداشت آب مشکلی وجود نداشت و تنها برای برگشت آب  گفته شد که مجوز های لازم صادر نخواهد شد اما بعد از گذشت زمان سازمان محیط زیست اجاره برداشت آب را نیز صادر نکرد .
وی ادامه داد: اگرچه با بحث های کارشناسی به آن ها اثبات کردیم که هیچ مغایرتی با شاخص های محیط زیستی در برداشت و برگشت آب وجود ندارد و ما تمام استانداردهای زیست محیطی را پاس خواهیم کرد اما باز هم آن ها اصرار بر تغییر مسیر آب برداشتی و برگشتی داشتند .
وی با اشاره به اینکه مشکلی در برداشت آب وجود نخواهد داشت و به اذعان برخی کارشناسان در بحث برگشت آب نیز  کمک به گردش آب خلیج و در نتیجه بهبود زیستگاه های آبی خواهد بود گفت: اما آن ها بحث های کارشناسی و عمومی را نپذیرفتند و در نتیجه  نتوانستیم در مقابل دستور حاکمیتی مقاومت کنیم و مسیر را تغییر دادیم .
مدیر عامل پتروشیمی مکران تصریح کرد: شاخص حرارت و غلظت شوری آب برای سازمان محیط زیست ملاک بود که نباید از یک استانداردی تجاوز می کرد که ما این شاخص ها را با اعداد و ارقام به آن ها اثبات کردیم که از آن بالاتر نمی رود اما باز هم مجوز های لازم صادر نشد .
وی با بیان اینکه تغییر مسیر آب برای شرکت بار مالی 280 میلیارد تومانی را در پی داشت گفت : به دلیل اهمیت پروژه تصمیم بر آن شد تا این هزینه پرداخت شود تا روند پروژه دچار وقفه نشود و دستور حاکمیتی محیط زیست را در مجموعه شرکت حل و فصل کردیم.
  وی با بیان اینکه برخی از دغدغه های سازمان محیط زیست تا حدی طبیعی است چرا که پروژه بزرگی قرار است در چابهار شکل گیرد گفت:  اما متاسفانه برخی از دستگاه ها نگرانی های خود را به روش کارشناسی اعمال و پیگیری نمی کنند و به روش مدیریتی آن ها را دنبال می کنند که البته امیدواریم سطح و توان کارشناسی در این بخش افزایش یابد تا مشکلات بر اساس راه حل های کارشناسی مرتفع گردد.
موثقی‌نیا اظهار داشت: مراحل انتخاب سرمایه گذاران فاز اول پتروشیمی مکران که عمدتا ایرانی هستند نهایی شده و تلاش داریم تا سرمایه گذاران خارجی را نیز وارد این پروژه بکنیم تا اگر شرکت های ایرانی از برنامه های طراحی شده عقب ماندند با آن ها همکاری را آغاز کنیم.
 وی به تکنولوژی منحصر به فرد در شهرک پتروشیمی مکران اشاره و بیان داشت: در پتروشیمی مکران یک فرآیند که جدیدا مطرح است به نام MTO (تبدیل متانول به الفین) قرار است اجرایی شود ، تلاش داریم در این تکنولوژی واحدهای متانولی را در چابهار به واحدهای MTO و GTO تبدیل کنیم و این تکنولوژی جدید تاکنون به ایران ورود پیدا نکرده است و در چابهار این واحد ها برای اولین بار احداث و به بهره برداری خواهد رسید که این امر باعث افزایش راندمان، کیفیت و ارزش افزوده خواهد شد . 
مدیر عامل پتروشیمی مکران در خصوص ایمنی این شهرک نیز گفت: ایمنی ترکیبی از تخصص نیروی انسانی و تجهیزات است ، اگر تکنولوژی و تاسیسات مورد استفاده به روز باشد و لایسنس های خوبی دریافت شده باشد قطعا حوادث به حداقل خواهد رسید چرا که سیستم خودش را ایمن نگاه خواهد داشت و هشدارهای لازم را قبل از وقوع حوادث خواهد داد.
 وی ادامه داد: حوادثی که اخیرا در صنعت پتروشیمی اتفاق افتاد برای ما تجربه ای مفید بود چرا که باعث شد  مقررات ویژه تری را در حوزه ایمنی تهیه و تدوین نماییم و به سرمایه گذاران ابلاغ نماییم.
 موثقی نیا در خصوص فرمول گاز ارائه شده به مجتمع ها گفت: انتشار فرمول تعیین نرخ خوراک نقطه مثبتی بوده چرا که سرمایه گذاران را از بلاتکلیفی خارج کرد و سرمایه گذار می تواند برای آینده اش برنامه ریزی داشته باشد، پیشتر از این وزیر نفت هند با سفر به چابهار ابراز نگرانی کرده بود که راجع به قیمت گاز هیچ برنامه ریزی نمی توان کرد، ارائه این فرمول یک  قدم رو به جلو است اما اشکال اساسی و پایه آن اعلام 10 ساله بودن آن است ، چون در صنعت پتروشیمی معمولا دوره استهلاک 25 سال است و سرمایه گذار باید در این مدت تکلیف خوراک را بداند  چرا که سهم زیادی از بهای تمام شده محصولات به نرخ خوارک بستگی دارد لذا اشکالات که به فرمول وارد است 10 ساله بودن آن است که نه تنها ما بلکه انجمن صنفی کارفرمایان پتروشیمی نیز اعتبار بلندمدت‌فرمول تعیین نرخ خوراک را تقاضا کرده اند که امیدواریم بازنگری در این مورد صورت گیرد.




تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن