تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816889465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه می توان جام جهانی را جذاب تر کرد؟ :: ورزش سه


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: چگونه می توان جام جهانی را جذاب تر کرد؟
به نظر می رسد در آینده ای نزدیک، فلسفه برگزاری بازی های جام جهانی مورد طمع بازی های سیاسی و تصمیمات غیرقابل اجرا قرار بگیرد.

به گزارش "ورزش سه"، ممکن است جام جهانی با شرکت 40 تیم برگزار شده یا حتی به 48 تیم هم افزایش پیدا کند. در این شرایط، احتمال مرحله گروهی جام جهانی در 8 گروه 5 تیمی یا 10 گروه 4 تیمی برگزار خواهد شد. همچنین راهکارهایی مانند برگزاری مسابقات یک سی و دوم نهایی یا 16 گروه 3 تیمی نیز مطرح شده است.   به هر ترتیب، نامزد انتخاب شده به عنوان ریاست فیفا، در تبلیغات انتخاباتی خود بارها از افزایش تعداد تیم های جام جهانی سخن گفت که در این صورت، مسابقات جام جهانی از حالت فعلی نیز طولانی تر و وسیع تر خواهد شد. قرار است در صورت تصویب، این  تغییرات در جام جهانی 2026 اجرا شود بنابراین شانس قابل توجهی برای انتخابات سیاسی جهانی و به حقیقت پیوستن پیش بینی جرج اورول مبنی بر به وجود آمدن سه تیم اقیانوسیه، اوراسیا و آسیای غربی  وجود دارد.    

    پیشنهاد فعلی جانی اینفانتینو، تقسیم گروه بندی مسابقات به 16 گروه سه تیمی و صعود دو تیم از هر گروه به جمع 32 تیم برتر است. همچنین در این مرحله، مسابقات به صورت حذفی برگزار شده و 16 تیم به مرحله بعدی صعود کنند. با این پیشنهاد، تعداد مسابقات از 64 بازی با 80 مسابقه افزایش پیدا می کند و مسابقات حدودا پنج هفته طول خواهد کشید و مهم ترین نکته، پذیرش این پیشنهاد توسط باشگاه هایی است که مبالغ هنگفتی به بازیکنان می پردازند.   البته این پیشنهاد، مشکلات دیگری نیز به همراه دارد؛ در حالت فعلی و با 32 تیم، انجام حداقل 3 بازی برای تیم های صعود کننده تضمین شده است که این تعداد ممکن است به 2 بازی کاهش پیدا کند. همچنین با اجرای این روش، فاصله بازی ها از حالت فعلی نیز بیشتر خواهد شد.    

    مسئله مهم بعدی این است که چه سرنوشتی در انتظار تیمی که هر دو بازی اول خود را باخته است خواهد بود؟ گرچه می توان با تغییر در برنامه ریزی بازی های گروهی، شرایط را منطقی تر کرد اما میزبانی و مدیریت این مسابقات تنها نصیب کشورهایی خواهد شد که شهرهای زیادی با قابلیت میزبانی داشته باشند.   گرچه احتمالا تصمیم بر آن است که تیم های اول هر گروه با تیم دوم گروه بعدی بازی کنند، اما قرعه کشی مرحله بعدی همانند لیگ قهرمانان به صورت تصادفی نخواهد بود و اگر حتی تیمی در گروه خود دوم شود، احتمال زیادی دارد تا با رویارویی با قرعه ای ساده، به راحتی به مرحله بعدی صعود کند.   اگر فرمت فعلی مسابقات جام جهانی حفظ شود، به عنوان مثال صدرنشین گروه F، می داند که قرار است با تیم دوم گروه E روبرو شود. پس اگر مسابقات گروه E زودتر به پایان برسد، تیم های گروه F می توانند به راحتی بازی بعدی خود را پیش بینی کنند و با توجه به نام حریف، حتی شاید علاقمند به شکست و قرار گرفتن در رتبه دوم باشند. این شرایط، بازی سوم گروهی که مسابقات آن دیرتر برگزار می شود را غیرمعمول خواهد کرد.    

    یا تصور کنیم که هر دو بازی یک گروه با تساوی بدون گل به پایان برسد. اگر بازی سوم تا دقیقه 60 با تساوی 1-1 دنبال شود، احتمال تبانی حتی به صورت ناخواسته بسیار زیاد می شود و این دو تیم دیگر تلاشی برای زدن گل پیروزی نخواهند کرد. یا اگر هر 3 بازی گروه با تساوی 1-1 به پایان برسد، هیچگونه شاخصی برای تشخیص تیم های صعود کننده وجود ندارد زیرا هر 3 تیم در همه چیز برابر هستند.   اما سوال بنیادی تر این است که اصلا فلسفه برگزاری مسابقات جام جهانی چیست؟ این مسابقات، همین حالا نیز کمی طولانی و پر از دیدارهای خسته کننده و یکنواخت به نظر می رسد که بر خلاف بازی های باشگاهی، فاقد جذابیت های لازم است که شاید دلیل آن، فرصت کم بازیکنان برای تمرین کردن و درک متقابل از بازی یکدیگر است.   تیم ملی آلمان در فاتح جام جهانی 2014 شد، در چند بازی نمایشی در حد قهرمان داشت و با اسپانیای 2010، آیا بیش از 3 یا 4 بازی خیلی خوب از خود ارائه داد؟    

    مسابقات گروهی در جام جهانی را می توان پیش بازی هایی برای رویداد اصلی تصور کرد. اگر فلسفه جام جهانی، قرار گرفتن بهترین تیم ها در مقابل یکدیگر است، باید بهترین راه بازگشت به فرمت 16 تیم در 4 گروه که از جام 1958 تا 1970 اجرا شد باشد.   اما شاید فلسفه برگزاری جام جهانی، گسترش فوتبال در همه نقاط جهان باشد. پس با روشی که برای شما شرح خواهیم داد، می توان تعادلی مناسب در راستای دو هدف گسترش فوتبال و قرار گرفتن بهترین تیم ها در مقابل یکدیگر دانست.   تصور کنید تعداد تیم های مرحله نهایی به 16 تیم تقلیل یاید. در این صورت، تعداد تیم هایی که قابلیت میزبانی جام جهانی را خواهند داشت افزایش خواهد یافت و تیم میزبان نیز قطعا در مسابقات حاضر خواهد بود. پس 15 تیم دیگر باید از بین 60 تیم از تیم های مدعی در سراسر جهان به این مسابقات راه پبدا کنند.   این 60 تیم، تقریبا با دو برابر شدن شرایط فعلی باید بین قاره ها تقسیم شوند. بدین معنا که 22 تیم از اروپا، 14 تیم از آمریکا، 12 تیم از آفریقا و 12 تیم از آسیا و اقیانوسیه در 15 گروه 4 تیمی به مصاف هم بروند و دو تیم بالای جدول به مرحله حذفی راه پیدا کنند.   در چنین شرایطی، ممکن است گروهی به عنوان مثال با حضور فرانسه، آمریکا، الجزایر و ژاپن، بورکینافاسو و ایران، یا اسلونی، آرژانتین، غنا و استرالیا تشکیل شود.   این بهترین راه برای توسعه فوتبال در سراسر دنیاست. در این شرایط هر تیمی 3 بازی با تیم هایی از سراسر دنیا انجام خواهد داد و سه دیدار مهم را در کشور خود و در برابر دیدگان هوادارانش میزبانی خواهد کرد.    

    در ضمن اگر در بین 16 تیم پایانی، 12 تیم از اروپا یا 10 تیم از آمریکای جنوبی قرار داشتند، بدان معناست که شایستگی حضور در این مرحله را داشته اند. این فرمت برگزای جام جهانی، هر دو وجه ورزش مبنی بر رقابت برای قهرمانی میان بهترین ها و ارائه فرصت ها به تیم های شایسته برای ابراز وجود را شامل می شود.   البته احتمالا اجرای چنین ساختاری غیرممکن خواهد بود. زیرا معمولا منافع فوتبال آخرین موضوعی است که مورد توجه قرار می گیرد. پیشنهاد فعلی فیفا ممکن است بالاخره مورد تصویب قرار بگیرد و در این صورت رخ دادن این اتفاق، تاریخ باشکوه جام جهانی دستخوش حرص و طمع و مصحلت های سیاسی خواهد شد.   جاناتان ویلسون- اسپورت ایلوستریتد   ترجمه: آریا فاطمی مقدم

11:00  1395/09/30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن