تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860718121




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قهرمانی که با «یارانه» گذران زندگی‌ می‌کند!


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
قهرمانی که با «یارانه» گذران زندگی‌ می‌کند!
قهرمانی که با «یارانه» گذران زندگی‌ می‌کند! دارنده مدال برنز کشتی آلیش در قاره آسیا و نماینده ایران در مسابقات جهانی این رشته بدلیل از دست دادن شغل بواسطه حضور در اردوهای تیم ملی، این روزها در شرایطی سخت گذران زندگی می‌کند.


به گزارش فرهنگ نیوز، سعید خلیلی عضو تیم ملی کشتی آلیش ایران که در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به کسب مدال برنز شد و در مسابقات جهانی ۲۰۱۶ قرقیزستان نیز به عنوان نماینده ایران در وزن ۷۰ کیلوگرم حضور داشت، به دلیل حضور متوالی در اردوهای تیم ملی شغل خود را از دست داده و هم اینک با ایستادن بر سر چهارراه در شهر کلاله استان گلستان به کارهایی نظیر گچ‌کاری و کاشی‌کاری می‌پردازد تا در کمال بی‌توجهی مسئولان از پس مخارج زندگی بربیاید و دستش را جلوی دیگران دراز نکند!
 
این کشتی‌گیر گلستانی در گفت‌وگو با ایسنا، در این‌باره اظهار کرد: سه سال است عضو تیم ملی کشتی آلیش ایران هستم. متاسفانه زمانی که از مسابقات جهانی قرقیزستان به ایران بازگشتم از شغلی که داشتم بیکار شدم و دلیلی آن نیز حضور در اردوهای تیم ملی و مسابقات مختلف بود. پس از این موضوع پیگیری‌های زیادی داشتم اما هیچ‌کدام از مسئولان استان گلستان و شهر کلاله کاری برایم نکردند تا در جایی مشغول به کار شوم.
 
خلیلی افزود: این در حالی است که مسئولان استانی و فرماندار و اعضای شورای شهر کلاله به من قول داده بودند هر طور شده یک شغل برایم دست و پا کنند اما به قول‌شان عمل نکردند. مسئولان هیات کشتی استان نیز هیچ کاری برایم نکردند و علی رغم آگاهی از این موضوع هیچ قدمی برایم برنداشتند.
 
وی خاطرنشان کرد: پس از مسابقات جهانی برای حضور در جام جهانی بلاروس به اردوی تیم ملی دعوت شدم اما بدلیل مشکلات شدید مالی نتوانستم به اردو بروم. حتی برای اینکه بتوانم به اردوی تیم ملی در تهران پیش از حضور در مسابقات جهانی بروم از مسئولان اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان خواستم اندکی به من کمک مالی کنند تا مشکلاتم را حل کنم که در نهایت سیصد تا چهارصد هزار تومان برایم جمع کردند و من نیز آن را در اختیار خانواده‌ام گذاشتم و خودم با ده یا پانزده هزار تومان پول توجیبی به اردوی تیم ملی رفتم.
 



 
دارنده مدال برنز آسیا با بیان اینکه زندگی‌اش را با استفاده از پول یارانه می‌گذراند، گفت: در اردوی تیم ملی که بودم همسرم باید زایمان می‌کرد اما هیچ پولی در بساط نداشتیم که در نهایت با قرض توانست پول عمل را جور کند و فرزندم را به دنیا بیاورد.
 
خلیلی در پایان اظهار کرد: به دنبال این نیستم که حتما شغل نان و آب داری برایم پیدا شود بلکه هر شغلی که باشد آن را قبول می‌کنم تا از این وضعیت نجات پیدا کنم. هر روز به سر چهارراه می‌روم و کارگری می‌کنم تا اندکی از پس مخارجم بربیایم. کارهایی مثل کاشی‌کاری و گچ‌کاری را هر چند خیلی وارد نیستم اما تا حدودی یاد گرفته‌ام و در کنار ورزش کردن به این کارها می‌پردازم تا محتاج کسی نشوم. البته جوانان زیادی غیر از من به علت بیکاری سر چهارراه می‌آیند تا آن‌ها هم مثل من خرجشان را در بیاورند اما اوضاع کار بگونه‌ای است که یک روز کارگری هست و یک روز نیست!
 









95/9/29 - 21:49 - 2016-12-19 21:49:17





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن