تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بهترین چیزی را که دوست دارید درباره شما بگویند ، درباره مردم بگویید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870878999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معافیت مالیاتی برای سرمایه گذاران/گردشگری پنجمین صنعت پردرآمد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
معافیت مالیاتی برای سرمایه گذاران/گردشگری پنجمین صنعت پردرآمد

جاذبه های گردشگری کمتر دیده شده‎


شناسهٔ خبر: 3854390 - دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۹
فرهنگ > میراث فرهنگی و گردشگری

.jwplayer{ display: inline-block; } یک فعال اقتصادی با اشاره به اینکه گردشگری یک صنعت بزرگ است، گفت: این صنعت بعد از نفت، گاز، پتروشیمی و خودرو بیشترین میزان درآمد را برای کشورهای مختلف ایجاد می‌کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انجمن سرمایه‌گذاران مناطق نمونه گردشگری ایران، فرشید علیزاده ساوه با تاکید بر نقش مناطق نمونه در توسعه صنعت گردشگری کشور، گفت: موضوع احداث مناطق نمونه گردشگری در سال ۱۳۸۰ مطرح و در نهایت قوانین مربوط به آن در سال ۱۳۸۶ ابلاغ شد. از آن سال در دولت دهم بالغ بر ۱۱۶۵ منطقه در کل کشور به عنوان مناطق دارای قابلیت تبدیل شدن به منطقه نمونه گردشگری معرفی شدند که اقدامی غیرکارشناسی بود. این فعال اقتصادی بیان داشت: تاکنون از بین ۱۱۶۵ منطقه تعیین شده بالغ بر ۱۰۰ منطقه تاییدیه فعالیت در قالب مناطق نمونه گردشگری را دریافت کرده‌اند و مقرر شده است در مورد سایر مناطق اعلام شده از سوی سازمان تصمیم‌گیری شود. علیزاده ساوه در مورد روند احداث این مناطق تشریح کرد: این مناطق باید در چارچوب قانون و بر اساس استانداردهای تعریف شده و زیر نظر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور راه اندازی و اداره شوند. وی بیان داشت: پس از دریافت موافقت‌نامه از سوی سازمان با رعایت استانداردهای موجود امکان فعالیت و احداث این مناطق فراهم می شود. بر اساس قانون موجود سرمایه‌گذاری در مناطق محروم در قالب منطقه نمونه گردشگری حداکثر ۱۳ سال معافیت مالیاتی و در مناطق معمولی بین ۵ تا ۱۰ سال معافیت دارد. نایب رئیس انجمن سرمایه گذاران مناطق نمونه گردشگری ایران ادامه داد: از طرف دیگر حضور سرمایه‌گذار خارجی در این مناطق برای طرح‌های ملی با معرفی سازمان گردشگری توسط سازمان سرمایه‌گذاری خارجی تضمین خواهد شد. این فعال اقتصادی با بیان اینکه این مناطق در چهار سطح و براساس ظرفیت‌ها تقسیم بندی می‌شود، افزود: سطح محلی که مساحت آنها زیر ۳۰ هکتار است، مناطق استانی که بین ۳۰ تا ۱۰۰ هکتارند و مناطق ملی بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ هکتار و در نهایت مناطق بین المللی که مساحت آنها بالای ۳۰۰ هکتار است. علیزاده ساوه اظهار داشت: همچنین این مناطق از نظر مذهبی، تاریخی، فرهنگی و ورزشی تقسیم بندی می‌شود و کاربری و نوع جذب گردشگر در هر منطقه متناسب با موقعت آن تعریف می‌شود. وی افزود: آنچه در مناطق نمونه گردشگری ساخته می شوند مکمل عامل اصلی جذب گردشگر است. در این مناطق انواع خدمات رفاهی و تفریحی از جمله مراکز خرید، ایجاد دهکده سلامت و انواع خدمات دیگر درنظرگرفته می شود که می‌ان برای آن از اصطلاح دهکده گردشگری هم استفاده کرد. علیزاده اظهار داشت: فراموش نکنیم که گردشگری یک صنعت بزرگ محسوب می شود و بعد از نفت، گاز و پتروشیمی و صنعت خودرو بیشترین میزان درآمد را در سطح دنیا برای کشورهای مختلف ایجاد می کند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن