تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869984801




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم افزایش قیمت میوه های شب یلدا در بازارهای راکد مشهد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مهر از بازار میوه در شب یلدا گزارش می دهد
عدم افزایش قیمت میوه های شب یلدا در بازارهای راکد مشهد

خرید شب یلدا


شناسهٔ خبر: 3854162 - دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴
استانها > خراسان رضوی

.jwplayer{ display: inline-block; } مشهد ـ میوه های مخصوص شب یلدا همچون هندوانه، لبو و انار بدون افزایش قیمت در مغازه های سطح شهر به وفور یافت می شود و هیچ گونه افزایش قیمتی در این ایام در بازار میوه و تره بار رخ نداده است. خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: علی رغم جوشش هر ساله مردم و رفت و آمدهای فراوان در بازارهای میوه و تره بار به ویژه در ایام شب یلدا به نظر می رسد امسال تفاوت هایی را در میزان تقاضا و از سویی حجم عرضه، می توان شاهد بود و نتیجه این وضعیت به سکون و عدم افزایش قیمت ها منجر شده است و بازارهای میوه در سکوت و سکون کنونی، حسرت هیاهوی گذشته را می خورد. برای بررسی بیشتر گفتگویی با رئیس اتحادیه میوه و تره بار مشهد داشتیم، همچنین وضعیت عرضه میوه را از مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری مشهد جویا شدیم. هیچ گونه افزایش قیمتی در این ایام در بازار میوه و تره بار رخ نداده است حسین مصدق، رئیس اتحادیه میوه و تره بار مشهد اظهار کرد: با زحمات کشاورزان، کمبود میوه ای در بازار احساس نمی شود، بلکه هم اکنون عرضه میوه و تره بار بیش از حد معمول تقاضا می باشد و در حال حاضر مشکلی وجود ندارد. وی افزود:نظارت همیشگی و دائم از طرف بازرسین اتحادیه وجود دارد اما در زمان های اوج مصرف میوه که زمان افزایش دید و بازدیدها و صله رحم مردم می باشد، نظارت های ویژه ای را برای کنترل بر بازار در نظر می گیریم. بازرسین اتحادیه به شکایات مردمی نیز در اسرع وقت رسیدگی می کنندرئیس اتحادیه میوه و تره بار مشهد اضافه کرد: بازرسین اتحادیه در مقابل مواردی همچون کم فروشی، گرانفروشی، بازارسیاه و احتکار بسیار حساس بوده و علاوه بر پیگیری هایی که از طرف اتحادیه رخ می دهد، به شکایات مردمی نیز در اسرع وقت رسیدگی می کنند. مصدق با بیان اینکه انواع مرکبات شمال و جنوب در بازار موجود می باشد، گفت: با توجه به اینکه وفور میوه وجود دارد، قیمت ها مناسب و با توجه به نوع و کیفیت میوه متفاوت خواهد بود و میوه های مخصوص شب یلدا همچون هندوانه، لبو و انار بدون افزایش قیمت در مغازه های سطح شهر به وفور یافت می شود و هیچ گونه افزایش قیمتی در این ایام در بازار میوه و تره بار رخ نداده است.

۷۵۰ تن میوه ذخیره کرده ایم در ادامه جهت روشن شدن وضعیت عرضه انواع میوه گفتگویی با احمد محبی مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری مشهد داشتیم. احمد محبی با اشاره به تمهیدات ویژه سازمان میادین میوه و تره بار برای شب یلدا اظهار کرد: ۷۵۰ تن میوه ذخیره کرده ایم و از سویی ساعات کاری بازارها افزایش داده شد. وی با یادآوری اینکه نظارت بر قیمتها و رضایت مشتریان به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته تصریح کرد:دراین ایام ناظران مقیم بازارها و ناظران منطقه‌ای باحضور مستمر خود در خدمت شهروندان خواهند بود. احمد محبی افزود:۳۰۰ تن پرتقال، ۳۰۰ تن سیب، ۵۰ تن کیوی و ۱۰۰ تن انار به صورت مستقیم از تولیدکنندگان خریداری و تا سی آذر ماه در ۴۳ بازار ارازاق عمومی و میوه و تره بار مشهد توزیع می شود. وی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای عرضه میوه در این ایام وجود ندارد، گفت: دیگر اقلام میوه نیز ۱۰ درصد کمتر از قیمت بازار در این فروشگاه ها عرضه می شود. با این توضیحات واضح است که یلدای امسال اگر چه کم رنگ تر از سالهای گذشته است اما حداقل میتوان گفت گرانی را با خود به ارمغان نیاورده است، به ویژه اینکه قطعا جشنواره های عرضه میوه یا تخفیف های فروشگاه های بزرگتر در کاهش قیمتها تاثیر خواهند داشت.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن