تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860315552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طبقه بندی دانشجویی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ماهنامه خط خطی - داود قنبری: مملکت ما شاید تنها جایی در دنیاست که مدرک دانشگاهی در آن از نان شب واجب تر است. اینکه مدرک به دست آمده اصولا چه کاربردی داشته باشد مهم نیست.
 
مهم این است که یک مدرکی در دستتان داشته باشید. برای همین است که کارمند بانک مهندس صنایع خوانده، مدیر بازرگانی یک شرکت واردکننده محصولات ساختمانی مهندسی عمران خوانده، خواننده ای داریم که پزشک است، شاعری داریم که علوم آزمایشگاهی خوانده است و نقاشی که مدرک فوق لیسانس فیزیک هسته ای را روی دیوار اتاقش زده است، شخص خودم میکروبیولوژی خوانده ام و همین طور می شود ادامه داد. و همه این ها نشان می دهند که در دانشگاه ها چه بلبشویی حاکم است.

برای اینکه بهتر با این هرج و مرج آشنایی پیدا کنیم، می بایست علم طبقه بندی دانشجویان را فرابگیریم.

1- طبقه اول دانشجوایی اند که اصولا برای درس خواندن به دانشگاه آمده اند. این ها همان بچه خرخوان های مدارس هستند. این دانشجویان معمولا تا سطح فوق لیسانس یا دکتری در سمی خوانند و اکثرشان شاگرد اول هستند. راه شناسایی این گونه از دانشجویان بسیار راحت است. اکثر اوقات سرشان در کتاب های درسی شان است و سر کلاس درس در ردیف اول و یا حداکثر دوم می نشینند. زمانی که استاد سوال می کند، دستشان فوری می رود بالا و مورد نفرت بقیه دانشجویان هستند.

2- طبقه دوم دانشجویانی اند که برای این به دانشگاه آمده اند که سربازی نروند. این دسته که قاعدتا تک پسر هستند، با این نیت درس می خوانند که سن پدرشان به جایی برسد که معاف شوند. و قاعدتا زمان فارغ التحصیلی آن ها با سن پدرشان ارتباط تنگاتنگی دارد. حتی دیده شده است که این نوع دانشجویان دست کم در شش سال لیسانس گرفته اند و گاه تا سطح دکتری و فوق دکتری هم ادامه داده اند. برای شناسایی این دسته کافی است به ته نشین های کلاس نگاهی بیندازید. این گروه کسانی اند که هر کلاس را در دو، سه و یا چهار مرتبه می گذارنند.

3- طبقه سوم دانشجویانی اند که برای شوهریابی پا به دانشگاه گذاشته اند. این گونه که دختر هستند، مدت زمان تحصیلشان با زمان ازدواجشان برابری می کند و متاسفانه گاه تیرشان به هدف نمی خورد و تا سطوح فوق دکتری و بالاتر تحصیل می کنند.
 
راه شناسایی این دانشجویان این طوری است که در دسته های چندتایی  در کریدور یا حیاط دانشگاه دور هم جمع شده اند و جزوه ای در دست دارند که از پسرهای هم کلاسی شان قرض گرفته اند که قرار نیست هرگز نیم نگاهی به  آن بیندازند. گاه دیده شده است اهل کوه پیمایی جمعی نیز هستند. بعضی از این دانشجویان، که سرانجام از شوهریابی خسته شده اند، بعدها با مدرک فوق دکتری به کوهنوردانی حرفه ای تبدیل شده ند که قله اورست را در ایکی ثانیه فتح می کنند.

4- طبقه چهارم دانشجویانی اند که سن ورودشان به دانشگاه غیرعادی بالاست. به طوری که گایه سن پدر یا پدربزرگ و ایضا مادر یا مادربزرگ بقیه دانشجویان را دارند. این ها برای این به دانشگاه آمده اند که در محل کارشان ارتقاء شغلی بگیرند و یا با حقوق بالاتری بازنشسته شوند. شناسایی این افراد خیلی خیلی راحت است، چرا که زیاد سر کلاس حاضر نمی شوند و دسته مردهایشان اگر در  دانشگاه دیده شوند، کله کچلشان از دور داد می زند.

5- طبقه پنجم دانشجویانی اند که فقط و فقط آمده اند مدرکی بگیرند و بروند. این گونه بیشتر در دانشگاه های غیردولتی دیده می شوند. گاه دیده شده است کسی که در جدول ضرب مشکل دارد، مجبور می شود طی شش واد ریاضی که قرار است پاس کند، انتگرال دوگانه و سه گانه را تا درجه سوم حل کند. راه شناسای این گونه، چهره های بهت زده شان است که به استاد و وایت برد و جزوه شان خیره شده اند. اکثر این دانشجویان شاغل اند و دیده شده است بعضی از آن ها به اندازه حقوق سه یا چهار استاد درآمد داشته اند.

6- طبقه ششم دانشجویانی اند که نه خودشان و نه هیچ کسی در دنیا نیم داند در دانشگاه چه کار می کنند. بیشتر اوقات این گونه در تفریح می گذرد و میزان مشروط شدگی شان بسیار بالاست. گاهی هم بعد از چند ترم، کارشان به اخراج می کشد.

7- طبقه هفتم دانشجویانی اند که فقط به خاطر چشم و هم چشمی پا به محیط علم و دانش گذاشتهه اند. مهم ترین اعضای این دسته را خانم هایی تشکیل می دهند که عروس یا جاری ای با تحصیلات عالیه داشته اند. این گروه با اینکه سنی ازشان گذشته است، زمانی دست از تحصیل بر می دارند که عروس یا جاری شان خسته شود و اعلام فارغ التحصیلی کند. میزان انگیزه در این دانشجویان بسیار بالاست. گاهی دیده شده است این دانشجویان برای درآوردن چشم رقیبشان، اختراع، اکتشاف و یا نظریات مهمی از خودشان در کرده اند.





۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن