تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835141588




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه عصبانیت خود را کنترل کنیم قبل از اینکه او ما را کنترل کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



چگونه عصبانیت خود را کنترل کنیم قبل از اینکه او ما را کنترل کند؟
روز نو : مینا پورفرخ روانشناس عمومی اظهار داشت: خشم یک هیجان مانند ترس، غم  و شادی است که هرکسی این هیجان را در طول زندگی تجربه می کند و به طور اجتناب ناپذیر با آن مواجه می شود.


 وی تصریح کرد: در رابطه با خشم موضوعی که در افراد مختلف متفاوت است تجربه خشم است که می خواهد به صورت رفتار نمود پیدا کند، وقتی که هیجان خشم به رفتار تبدیل شود اسم آن را عصبانیت می نامیم که شدت بروز آن در افراد مختلف متفاوت است.

پور فرخ بیان کرد: زمانی که آستانه تحمل فرد پایین بیاید فرد خشمگین می شود و به صورت رفتارهای عصبانی نمود پیدا می کند. اثرات خشم بیشتر در ارتباطات اجتماعی نمود پیدا می کند و این افراد عموما در ارتباطات منزوی می شوند.

این روانشناس عمومی اشاره کرد: امروز به دلیل تحمل منابع استرس زای زیاد، کمبود زمان، آلودگی هوا، ترافیک، ناهمانگی و تحمل شرایط غیر منتظره و استرس زا، موجب ایجاد اضطراب می شود و وقتی فرد در سال بیش از 200 واحد استرس را تحمل کند دچار فروپاشی و خشم و عصبانیت می شود.

وی گفت: افرادی که مدیریت هیجان را یاد گرفته اند می توانند عملکرد تبدیل خشم به عصبانیت را به خوبی و با آگاهی مدیریت کنند.

پورفرخ اضافه کرد: در افراد افسرده به دلیل آنکه که مهارت های انتقال و ابراز کلام را ندارند و نمی توانند ناراحتی خود را با سلامتی روان مطرح کنند. این افراد انگشت نشانه و عملکرد را به طرف خود می گیرند و با راهکارهایی که اتخاذ می نمایند خشم را در وجود خود درونی می کنند.

این روانشناس عمومی افزود: خشم درونی شده در فرد منجر به افسردگی شده و سبب احساس بی لذتی وبی انگیزگی در زندگی می شود.

 وی تاکید کرد: افراد باید یاد بگیرند خشم را سرکوب نکنند زیرا سرکوب خشم منجر به ایجاد اختلال روانی، کاهش بازدهی، فرافکنی و عقده می شود و سرکوب خشم به معنای حل نشدن موضوعات و مسائل باعث ایجاد آن است.

 پور فرخ اظهار داشت: معمولا کسانی که خیلی زود عصبانی می شوند بسیار سریع نیز حالت خوشحالی به آنها دست می دهد و عموما این گونه افراد انواع واکنش های هیجانی اعم از هیجان شادی، غم، یا خشم را با بزرگنمایی و به طور هیجانی بروز می دهند.

این روانشناس عمومی اشاره کرد: اولین گام برای مدیریت و کنترل خشم افزایش مهارت خود آگاهی است، فرد باید آگاهی در لحظه را یادبگیرد، مثلا نفس عمیق بکشد یا از تکنیک فشار انگشت سبابه و شصت به منظور بازداری از پاسخ هیجانی به طور موقت کمک بگیرد.

وی بیان کرد: همچنین سکوت در شرایط تنش زا و تصمیم به پاسخ به آن در زمان دیگر و تاخیر در آن می تواند تمرینی باشد تا فرد کنترل تکانه ها را برای مدت بیشتری به تعویق بیاندازد.

پورفرخ تصریح کرد: ترک موقت محل در هنگام عصبانیت و قدم زدن می تواند منجر به بازداری فرد از عصبانیت و تفکر بیشتر در رابطه با عملکرد خود باشد.

این روانشناس عمومی گفت: گفتگو و صحبت در رابطه با موضوعی که سبب عصبانیت شده بسیار حائز اهمیت است و تا زمانی که صمیمیت در رابطه و صحبت وجود نداشته باشد افراد نمی توانند موضوعی را که موجب ایجاد حس عصبانیت شده حل کنند.

وی اضافه کرد: در برخی مراکز مشاوره کارگاه های مدیریت خشم وجود دارد که مهارت های کنترل خشم را به صورت عملی مورد بررسی قرار می دهند.

پورفرخ افزود: خشم خصیصه ژنتیکی نیست و به صورت اکتسابی ایجاد می شود و معمولا کودک از پدر و مادر آن را آموزش می بیند و وقتی پدر و مادری رفتار خود را تغییر می دهند تاثیر زیادی بر کاهش خشونت در فرزند خواهد داشت. 

این روانشناس عمومی تاکید کرد: خشم در افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی غیر قبل کنترل است. این افراد در کودکی به دلیل اینکه اضطراب را تجربه نمی کنند نمی توانند از اتفاقات ناخوشایند درس بگیرند و یک واقعه ناخوشایند بارها در زندگی آنها تکرار می شود.  برای درمان این افراد با توجه به رابطه مستقیم هورمون تستوسترون با خشم، هورمون تراپی می شوند یا شیوه های مدیریت خشم را آموزش می بینند که در این افراد خشم خطرناک تر است.

وی یادآور شد: توصیه می شود افراد همانگونه که آزمایش های مختلف پزشکی را انجام می دهند به فشارهای روانشناختی توجه داشته باشند و اگر اضطرابی دارند به درمان آن اقدام کنند.




تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن