تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس امر به معروف كند به مؤمن نيرو مى بخشد و هر كس نهى از منكر نمايد بينى منافق را ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817028086




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اسکادران سایبری جدید برای نیروی هوایی آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت سایبربان: فرماندهان ارشد نیروی هوایی آمریکا، محافظت از تسلیحات این نیرو در برابر حملات سایبری را یکی از راهبردهای اساسی آینده خود می‌دانند.
 
 
ایجاد یک اسکادران سایبری جدید در نیروی هوایی آمریکا



نیروی هوایی آمریکا از ایجاد و استقرار یک اسکادران جدید سایبری و تلاش برای گسترده‌تر و فعال‌تر کردن بخش امنیت سایبری در این نیرو خبر داد. مقامات و فرماندهان ارشد نیروی هوایی آمریکا، طی چند ماه گذشته به صورت مستمر بر لزوم تقویت سامانه‌های این نیرو در برابر حملات سایبری تأکید کرده‌اند.

پیتر کیم (Peter Kim)، از افسران ارشد امنیت اطلاعات در نیروی هوایی، معتقد است: «ما باید یک کار خوب در رابطه با شبکه‌هایمان انجام بدهیم. سامانه‌های تسلیحاتی ما معمولاً به فناوری اطلاعات نیز وابسته هستند و از همین رو، ما تلاش می‌کنیم تا در نیروی هوایی، این موضوعات در جایگاه بهتری قرار گرفته و به وسیله امنیت سایبری، از آن‌ها محافظت شود.»

این مقام ارشد نیروی هوایی، مدعی شد که برای به ثمر رساندن این تلاش‌ها، نیروی هوایی در حال تهیه طرحی آزمایشی برای ایجاد یک اسکادران سایبری است که وظیفه ویژه آن، گشت‌های امنیت سایبری به جهت حفاظت از سامانه‌ها و هسته‌های شبکه نیروی هوایی است.

پیتر کیم، در ادامه صحبت‌های خود گفت: «رشد ناگهانی و سریع الگوریتم‌های کامپیوتری در کنار حس‌گرها و سامانه‌های تسلیحاتی که با پردازنده‌ای کامپیوتری در ارتباط هستند، ایجاد چالش‌های سایبری متعددی خواهند کرد.
 
نیروی هوایی، می‌خواهد از سلامت پهپادها، سامانه‌های کنترل آتش و سامانه‌های اویونیک کامپیوتری، در برابر حملات و تهدیدات سایبری، اطمینان حاصل نماید.»

البته کیم در صحبت‌های خود، به نوع خاصی از سلاح، اشاره نکرده است، اما با توجه به گفته‌های او، محدوده گسترده‌ای از تسلیحات وجود دارد که به‌صورت ویژه، به سامانه‌های زیرساختی فناوری اطلاعات وابسته هستند. یکی از واضح‌ترین مثال‌های موجود در این رابطه، جنگنده‌های فوق پیشرفته و نسل پنجمی F-35 است.
 
این جنگنده‌های فوق پیشرفته که از سامانه‌های بسیار پیشرفته هوش مصنوعی نیز برای ردیابی و حمله به اهداف خود بهره‌برداری می‌کنند، در مواردی آسیب‌پذیری‌هایی از خود نشان داده و همین موضوع، سبب نگرانی مقامات آمریکایی در زمینه اعتماد به محصولات مشابه شده است. یکی دیگر از مواردی که مورد تأکید فرماندهان نیروی هوایی برای تأمین امنیت قرار دارد، حفاظت از پهپادها در برابر حملات سایبری و نفوذ هکرها است.

به اعتقاد کارشناسان امنیتی، افزایش سامانه‌های عملیاتی و جریان اطلاعات، علاوه بر اینکه قابلیت‌ها را افزایش می‌دهد، سبب بروز آسیب‌پذیری‌ها هم می‌شود و همین موضوع، لزوم هوشیاری در برابر تهدیدات را گوشزد می‌کند. البته در این میان، برخی رفتارهای امنیتی بسیار ساده یا به تعبیری اصول اولیه بهداشت سایبری نیز وجود دارد که همواره مورد تأکید بوده و رعایت آن‌ها تا حد زیادی می‌تواند از خطرات امنیتی در سطح شبکه‌های دولتی بکاهد.

کیم در این رابطه معتقد است: «ما باید نسبت به این موضوع آگاه باشیم که خطرات در بیرون از اینجا، در کمین ما هستند. دشمنان و مهاجمان، همواره در تلاش‌اند تا با تغییر روش‌ها، به سامانه‌های ما نفوذ کرده و اطلاعات ما را به سرقت ببرند. یک افسر نیروی هوایی، باید اصولی را رعایت کند و اطلاعاتی در مورد آن چیزی که دانلود می‌کند یا روی آن کلیک می‌کند داشته باشد. مأموران ما باید بدانند که نباید از یک رایانه پشتیبانی، برای شارژ کردن آیفون خود استفاده کنند. آن‌ها باید قبل از دانلود هر چیزی، صبر کرده و در مورد آن فکر کنند.»





۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن