تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816000871




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنگنه: نتیجه اجلاس اوپک ادامه برجام است!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: زنگنه: نتیجه اجلاس اوپک ادامه برجام است!
وزیر نفت با تأکید بر اینکه نتیجه اجلاس اوپک ادامه برجام است، گفت: قیر موجود در کشور توسط شرکت‌های خصوصی تولید می‌شود و وزارت نفت قیری در اختیار ندارد.
فارس: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه) پارلمان دو سؤال ملی شهباز حسن‌پور نماینده سیرجان از بیژن زنگنه وزیر نفت را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

حسن‌پور در یکی از این سؤالات درباره علت عدم اجرای کامل بند (ی) تبصره 2 قانون بودجه سال 94 که در خصوص اختصاص 2 میلیون تن قیر رایگان به وزارت راه بود،‌ از وزیر نفت سؤال کرد.

همچنین وی در پرسش دیگری درباره علت عدم اجرای بند 5 ماده 6 قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی در وزارت نفت سؤال کرد.

زنگنه وزیر نفت با حضور در نشست علنی امروز پارلمان به ارائه توضیحاتی درباره این 2 پرسش پرداخت و اظهار داشت: قیر موجود در کشور توسط شرکت‌های خصوصی تولید می‌شود و وزارت نفت قیری در اختیار ندارد که بخواهد آن را به صورت رایگان در اختیار دستگاه‌های مذکور قرار دهد و برای اجرای این حکم قانونی لازم است تا منابع مورد نیاز آن در اختیار شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی قرار گیرد.

وی افزود: سال گذشته تنها حدود 10 هزار میلیارد ریال در اختیار شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی قرار گرفت و مابقی آن به عنوان یارانه به حساب خزانه واریز شد.

وزیر نفت همچنین تصریح کرد: تغییر در ارقام و ردیف‌های بودجه نیاز به تأیید سازمان برنامه و بودجه دارد و چنانچه وزارت نفت رقمی مازاد بر ارقام مشخص شده در بودجه برای این امر هزینه کند، باید پاسخگوی دیوان محاسبات و بازرسی مجامع باشد.

زنگنه در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: قوانین مصوب مجلس باید انعکاس بودجه‌ای داشته باشد و تا وقتی انعکاس بودجه‌ای نداشته باشد ما نمی‌توانیم آن را اجرایی کنیم،‌ همانطور که گفتم ما قیر رایگان نداریم، ما قیرفروشی نداریم و تولید قیر در اختیار بخش خصوصی است، ما درآمدها را به خزانه واریز می‌کنیم که بخشی به عنوان عوارض و بخشی به عنوان یارانه پرداخت می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تغییر ارقام بودجه‌ای باید اصلاح شود، گفت: برای بودجه سال 96 با اصرار وزارت نفت، این روش برداشته شد تا پول را به وزارت راه بدهند و خودش برود قیر خریداری کند، ما قیر رایگان نداریم.

زنگنه با اشاره به افزایش سقف سهم تولید ایران در اوپک، گفت: خوشبختانه توانستیم سقف تولید نفت کشورمان را افزایش دهیم که این ادامه برجام است.

وزیر نفت در ادامه سخنانش با بیان اینکه باید بررسی کنیم چگونه می‌توانیم این مصوبه مجلس را اجرایی کنیم، تصریح کرد: ما یک پول مشخصی را در اختیار داریم که هر جا بگویند آن را هزینه می‌کنیم، هر گونه تقسیم‌بندی برای صرف این پول انجام شود، ما آن را اجرایی خواهیم کرد،‌ با توجه به اینکه روال برای سال آینده تغییر کرده است، لذا فکر می‌کنم مشکلات در این زمینه حل و فصل شود.

وی بر همین اساس با اشاره به شرایط گاز رسانی به استان‌ها،‌ یادآور شد: وضع برخی استان‌ها در گاز رسانی مناسب نیست، هم‌اکنون استان‌های کرمان، فارس، آذربایجان غربی و خراسان رضوی با شرایط نامناسب گازرسانی مواجه هستند؛ اگر نُرم کشور در گاز رسانی 70 درصد پیشرفت داشته باشد، در استان‌های ذکر شده این رقم زیر 25 درصد است.

زنگنه تصریح کرد: امسال اولین سالی است که نزدیک به 20 میلیون لیتر می‌توانیم گازوئیل صادر کنیم، اما با توجه به مشکلات زیاد کشور شاید این موضوع خیلی نمود پیدا نکرده است؛ نزدیک به 8 هزار روستا در کشور گاز رسانی شده‌اند که این روند همچنان ادامه دارد و الآن 90 درصد جمعیت کشور از نعمت گاز برخوردارند، ولی باز هم برخی استان‌ها در این زمینه عقب‌ماندگی‌هایی دارند که باید آنها را برطرف کنیم.

وزیر نفت همچنین درباره جایگاه‌های عرضه سوخت و شیوه مدیریت این جایگاه‌ها،‌ توضیح داد: جایگاه‌هایی مجوز داشتند که اقداماتی هم انجام دادند و پیشرفت‌هایی داشته‌اند که ما گفتیم به کارشان ادامه دهند، اما برخی جایگاه‌های عرضه سوخت هستند که فقط مجوز دارند ولی اقدامی انجام ندادند، فلذا ما گفتیم در قالب دیگری فعالیت کنند.

زنگنه در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 6 هزار جایگاه عرضه سوخت در کشور داریم که آنها تک‌تک با وزارت نفت در ارتباط هستند. ما پیشنهاد دادیم به عنوان مثال یکصد شرکت در این زمینه ایجاد شود و این شرکت‌ها با وزارت نفت در ارتباط باشند نه اینکه وزارت نفت با 5 الی 6 هزار نفر به صورت تک‌تک در ارتباط باشد.





تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن