تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869875447




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

من، رامین رضاییان با پاس گل‌هایم پاسخ می‌دهم! :: ورزش سه


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: من، رامین رضاییان با پاس گل‌هایم پاسخ می‌دهم!
رامین رضاییان بعد از پشت سر گذاشتن اتفاقات ابتدای فصل رفته رفته توانسته در ترکیب اصلی پرسپولیس جای خود را تثبیت کند و اکنون روی 3 گل از 4 گل اخیر این تیم تاثیر مستقیم داشته است.

به گزارش "ورزش سه"، رامین رضاییان که در ابتدای فصل در اتفاقی عجیب راهی ترکیه شده بود و پیش از آغاز لیگ ترکیه قراردادش را با ریزه اسپور فسخ کرد، به بازیکنی دردسرساز در لیست پرسپولیس تبدیل شد.   رضاییان که روزهای زیادی را برای متقاعد کردن مسوولان و همچنین کادرفنی این تیم پشت سر گذاشته بود، در نهایت توانست در تمرینات این تیم حضور یابد و البته هفته های بسیاری را دور از ترکیب پشت سر گذاشت. او در بازی برابر تراکتورسازی روی نیمکت پرسپولیس حاضر شد و در ادامه 5 بازی را از روی نیمکت و بدون اینکه فرصتی به او داده شود دنبال کرد. رضاییان در بازی برابر استقلال خوزستان و در هفته نهم برای دقایقی کوتاه فرصت بازی به دست آورد و اگر خوش شانس بود می توانست پاس گل منجر به گلزنی کامیابی نیا را فراهم کند که ضربه هافبک دفاعی سرخپوشان با اختلافی کم به بیرون رفت. رضاییان که بعد از هفته ها به ترکیب پرسپولیس اضافه شده بود البته با استرس بالا شباهت عجیبی با بازیکنی که اولین حضور خود در لیگ برتر را به نمایش می گذارد پشت سر گذاشت.
رضاییان در بازی برابر صنعت نفت آبادان بار دیگر به ترکیب پرسپولیس اضافه شد. این بازیکن که برابر کره جنوبی موفق شده بود پاس گل تیم ملی را به نام خود ثبت کند، برابر نفت آبادان و با پیراهن پرسپولیس نیز توانست با ارسال خود این تیم را در موقعیت گلزنی قرار دهد و در نهایت سرخپوشان به سه امتیاز بازی دست یابند.   

  رضاییان اما علیرغم این پاس گل در بازی بعدی تیمش برابر پیکان نیمکت نشین شد و در دقیقه 70 مجوز حضور در زمین را کسب کرد اما نتوانست راهی به دروازه حریف برای هم تیمی هایش ایجاد کرد. اما اخراج محمد انصاری برابر پیکان مسیر حضور او در ترکیب اصلی این تیم را مهیا کرد تا رضاییان برابر ماشین سازی به ترکیب اصلی راه یابد و بار دیگر در نقش گلساز ظاهر شود و اینبار نیز پاس گل سه امتیازی برای وحید امیری مهیا کند.
رضاییان در هفته سیزدهم لیگ برتر نیز با توجه به مصدومیت فرشاد احمدزاده مجوز حضور در ترکیب اصلی را به دست آورد و اینبار نیز توانست در نقش گلساز مهدی طارمی را بعد از دو هفته به گل برساند.
رضاییان با سه پاس گل در 208 دقیقه حضورش در ترکیب پرسپولیس که دو تای آن منجر به پیروزی سه امتیازی انی تیم شده و البته یک پاس گل در بازی برابر پدیده توانسته نقش خود را به عنوان بازیکن پاسور و گلساز در سمت راست این تیم به خوبی ایفا کند. این در حالی است که علی علیپور به عنوان دیگر نیمکت نشین پرسپولیس و البته با حضور 859 دقیقه ای خود در ترکیب این تیم، توانسته سه پاس گل به نام خود در ترکیب این تیم ثبت کند. 
پرسپولیس در هفته های اخیر که از نظر گلزنی در شرایط سختی به سر می برد شرایط سختی نیز برای گلسازان اصلی تیم خود ایجاد کرده و آنها صرفا به عنوان بازیکن جانشین اجازه حضور در ترکیب این تیم را دارا هستند. 
با این حال سوال اصلی اینجاست که با بازگشت فرشاد احمدزاده و پایان مصدومیت این بازیکن شرایط حضور رامین رضاییان چگونه خواهد بود و این بازیکن بار دیگر علیرغم حضوری فیکس در تیم ملی روی نیمکت خواهد نشست یا خیر.

17:16  1395/09/21





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن