تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860843987




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید با سود بانکی فعلی در کشور موفق نیست


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تولید با سود بانکی فعلی در کشور موفق نیست
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان با اشاره به بالا بودن سود تسهیلات در نظام بانکی کشور، گفت: هیچ واحد تولیدی در کشور با سودهای بانکی موجود نمی تواند موفق شود.
 حیدر آسیابی در بیستمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی استان سمنان افزود: در بهترین شرایط اقتصادی و حتی در کشورهای اروپایی اگر این سود بانکی وجود داشته باشد، اروپا را ورشکست می‌کند.
وی اضافه کرد: تسهیلات در کشورهای اروپایی با سود صفر تا چهار درصد به واحدهای تولیدی ارایه می شود، اما در ایران سودهای بانکی بسیار بالا است و این موضوع مانعی برای رشد و توسعه تولید واحدهای تولیدی است.
وی با تاکید بر حمایت از بخش خصوصی به وسیله دولت، ادامه داد: فعالیت بخش خصوصی در جامعه می تواند بسیار موثر باشد، زیرا با ایجاد اشتغال می تواند رونق اقتصادی را توسعه بخشد و باعث پویایی جامعه شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان اضافه کرد: دولت برای ایجاد اشتغال باید هزینه کلانی انجام دهد، اما بخش های خصوصی می‌تواند این کار را انجام دهد و تنها خواسته این فعالان حمایت است، اما هیچ پشتوانه و مشوقی ندارند.
آسیابی گفت: مشکلات و موانع بسیار زیادی بر سر راه بخش خصوصی وجود دارد که مسوولان می توانند مشوق تولیدکنندگان باشند و در عمل نیز به آن ها کمک کنند و حرف های خود در حمایت از آنها را عملی کنند.
وی تاکید کرد: واحدهای تولیدی و بخش های خصوصی باید میدان دار اقتصاد باشند و دولت نیز باید حمایت‌گر آن ها باشد و با ارایه بسته های حمایتی و تشویقی، برای بخش های خصوصی زمینه رشد اقتصادی در جامعه فراهم می شود.
وی افزود: رویکرد کمیته قضایی استان سمنان نیز رفع مشکلات و موانع واحدهای تولیدی، تسهیل در امور آن ها و جلوگیری از توقیف ماشین آلات و جلوگیری از ورشکستی واحدهای تولیدی است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان ادامه داد: سمنان استانی صنعتی است و با وجود فعالیت واحدهای تولیدی زیاد، تا کنون حتی یک واحد با حکم مقام قضایی تعطیل نشده و این نشان دهنده نگاه ویژه دادگستری استان سمنان به توسعه و رونق اقتصادی سمنان است.
در این نشست، محمدرضا خباز استاندار، محمدهمتیان معاون استانداری، سیدعباس دانایی فرماندار، علی اصغر جمعه ای رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان، و شماری از فعالان بخش خصوصی و مسوولان دستگاه های اجرایی حضور داشتند.
در این نشست مصوبات نشست های قبلی بررسی شد و همچنین درباره معضلات واحدهای تولیدی مانند هزینه های حمل و نقل، تسهیلات واحدها، بیمه تامین اجتماعی، ارز و رفع مشکلات بخش های خصوصی بحث و تبادل نظر شد.




تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن