تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817218416




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زن باستانی که بر روی درختان زندگی می‌کرده است!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وبسایت techera.ir - فرید کریمی: لوسی زن باستانی است که احتمالا دو برابر یک دختربچه وزن داشته و طول قامتش حدود یک متر بوده است. زن باستانی که ۳.۲ میلیون سال قدمت دارد، نخستینی متعلق به گونه آسترالوپیتکوس آفارنسیس بوده است. حال نتایج مطالعات جدید آشکار می کند، ساختار استخوان های بازوی لوسی به گونه ای بوده که نشان می دهد، اعضای گونه او احتمالا زمان زیادی را بر روی درختان سپری می کرده اند.
 

 
زن باستانی که بر روی درختان زندگی می‌کرده است!


لوسی، زن باستانی ۳.۲ میلیون ساله که حدود نیم قرن قبل کشف شده، دارای کامل ترین اسکلتی است که تاکنون از یک انسان نما دیده شده و درک ما از تکامل انسان را کاملا دگرگون کرده است.

دیرینه شناسان هنوز به خوبی نمی دانند آیا لوسی همچون انسان های مدرن کاملا بر روی دو پای خود راه می رفته و یا برای گریز از شکارچیان و جمع آوری غذا از درختان بالا می رفته است. برخی از دانشمندان -از جمله افرادی که در مطالعه اخیر شرکت کرده اند- گمان می کنند، او حتی پس از سقوط از درخت جان سپرده است.

اما اینکه او چه مدت را بر روی درختان سپری می کرده، موضوع مشاجرات دانشمندان بوده است، چراکه اثبات این موضوع با توجه به شواهد بدست آمده از اسکلت باستانی لوسی، بسیار دشوار بوده است.


زن باستانی که بر روی درختان زندگی می‌کرده است!

دونالد جوهانسون و موریس تایب به همراه لوسی در سال ۱۹۷۴


حال در مطالعه اخیر، محققان برای اثبات این موضوع، ساختار داخلی بازوی راست و استخوان های پای لوسی را با استخوان های حدود ۱۰۰ شامپانزه و ۱۰۰۰ انسان مدرن مقایسه کرده اند و نتیجه گرفته اند، نسبت استحکام بین بازوها و پاهای لوسی بیش از انسان، به شامپانزه نزدیک بوده است.

به گفته کریستوفر راف، دیرینه مردم شناسی از دانشگاه جانز هاپکینز و محقق ارشد این مطالعه: ” این بدان معنی نیست که او مانند یک شمپانزه عمل می کرده، بلکه این موضوع نشان می دهد اندام او بیشتر از انسان، به شامپانزه شبیه بوده است.”

برای شبیه سازی نحوه استفاده استخوان های لوسی در زندگی روزمره، محققان مدل های دیجیتالی سه بعدی که از اسکن فسیل، ساخته شده بودند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. استخوان ها، مانند نی نوشیدنی توخالی هستند و اگر به صورت افقی به این استخوان ها نگاه کنید، مجموعه ای از حلقه ها را مشاهده می کنید.

عرض هر یک از این حلقه ها در نواحی خاصی نشان دهنده قدرت و استحکام آن است. این عرض، ضخامت قشر استخوان یا کورتیکال نام دارد. به عنوان مثال، استخوان بازوی راکت یک بازیکن حرفه ای تنیس دارای کورتیکالی بزرگتر از بازوی دست دیگر اوست. به همین ترتیب، استخوان های لوسی دارای ضخامت قشر استخوان بالایی هستند.


زن باستانی که بر روی درختان زندگی می‌کرده است!

پرزیدنت باراک اوباما در سال ۲۰۱۵، در حال مشاهده بقایای استخوان های متعلق به لوسی، جد انسان، فسیل ۳.۲ میلیون ساله در کاخ ملی، آدیس آبابا، اتیوپی.


جان کیپلمن، دیرینه ‌مردم‌شناسی از دانشگاه تگزاس، آستین می گوید: ” او جثه کوچکی داشته؛ اما با در نظر گرفتن جثه اش، بسیار قوی بوده است.”

از آنجا که شواهد زیادی مبنی بر استفاده از ابزار که می توانسته استخوان های لوسی را مستحکم تر کند، وجود ندارد، محققان نتیجه می گیرند، او از درختان بالا می رفته است.

محققان دیگری از جمله دونالد جوهانسون، دیرینه مردم شناسی از دانشگاه ایالتی آریزونا و اعضای تیمی که موفق به کشف لوسی شده بودند، هنوز هم فکر می کنند لوسی و دیگر اعضای گونه استرالوپیتکوسس آفارنسیس، در درجه اول بر روی دوپا راه می رفته اند.

باستان شناسان در نوامبر سال ١٩٧۴ در حفاری جنوب اتیوپی موفق به کشف بقایای این استرالوپیتکوسس آفارنسیس شدند. این گونه با نام علمی AL288  و به نام عامیانه لوسی نام گذاری شده است. فسیل لوسی ۴٠ درصد از بدن یک انسان را شامل شده و به نظر می رسد، متعلق به یک زن تقریبا ٢۵ ساله باشد.

یافته های این محققان چهارشنبه هفته گذشته در نشریه "PLoS ONE”به چاپ رسیده است.




۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن