تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860414962




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردانی با شکست حریف اسپانیایی راهی مرحله بعد شد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مردانی با شکست حریف اسپانیایی راهی مرحله بعد شد
سجاد مردانی تکواندوکار وزن 80+ کیلوگرم کشورمان در نخستین مبارزه خود در شیاپ‌چانگ باکو، توانست نماینده اسپانیا را از پیش رو بردارد.
آفتاب‌‌نیوز : به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، دومین روز از مسابقات فینال گرندپری 2016، از ساعت 8:30 صبح امروز (شنبه) به وقت ایران در در مجموعه ورزشی المپیک «سارهادچی» آغاز شده است و مبارزات تکواندوکاران اوزان 57- و 67+ کیلوگرم زنان و 68- و 80+ کیلوگرم مردان در حال پیگیری است. در این دوره از مسابقات 16 تکواندوکار (هر وزن دو نماینده) براساس آخرین رنکینگ اعلام شده در ماه اکتبر به مصاف یکدیگر می‌روند تا تا در نهایت مدال آوران 4 وزن 58-، 68-، 80- و 80+ کیلوگرم در گروه مردان و 4 وزن 49-، 57-، 67- و 67+ گیلوگرم زنان در آخرین رویداد سال 2016 معرفی شوند.


سجاد مردانی، تکواندوکار وزن 80+ کیلوگرم کشورمان به عنوان اولین نماینده ایران در روز دوم و پایانی بر روی شیاپ‌چانگ رفت. مردانی در مبارزه نخست خود به مصاف «دنیل گومز» اسپانیایی، دارنده مدال برنز بازی‌های اروپایی 2015 رفت و توانست با کسب نتیجه 3 بر یک پیروز این دیدار باشد.
مردانی برای راه‌یابی به مرحله نیمه نهایی می‌بایست به مصاف یاسین طرابلسی دارنده مدال برنز قهرمانی جهان 2013، طلای مسابقات قهرمانی آفریقا 2016، نقره مسابقات قهرمانی آفریقا 2014 و 2011، برنز مسابقات قهرمانی آفریقا 2010 و طلای بازی‌های ‌آفریقا 2015 برود.


سجاد مردانی تکواندوکار وزن 80+ کیلوگرم کشورمان در نخستین مبارزه خود در شیاپ‌چانگ باکو، توانست نماینده اسپانیا را از پیش رو بردارد.


 


به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، دومین روز از مسابقات فینال گرندپری 2016، از ساعت 8:30 صبح امروز (شنبه) به وقت ایران در در مجموعه ورزشی المپیک «سارهادچی» آغاز شده است و مبارزات تکواندوکاران اوزان 57- و 67+ کیلوگرم زنان و 68- و 80+ کیلوگرم مردان در حال پیگیری است. در این دوره از مسابقات 16 تکواندوکار (هر وزن دو نماینده) براساس آخرین رنکینگ اعلام شده در ماه اکتبر به مصاف یکدیگر می‌روند تا تا در نهایت مدال آوران 4 وزن 58-، 68-، 80- و 80+ کیلوگرم در گروه مردان و 4 وزن 49-، 57-، 67- و 67+ گیلوگرم زنان در آخرین رویداد سال 2016 معرفی شوند.


سجاد مردانی، تکواندوکار وزن 80+ کیلوگرم کشورمان به عنوان اولین نماینده ایران در روز دوم و پایانی بر روی شیاپ‌چانگ رفت. مردانی در مبارزه نخست خود به مصاف «دنیل گومز» اسپانیایی، دارنده مدال برنز بازی‌های اروپایی 2015 رفت و توانست با کسب نتیجه 3 بر یک پیروز این دیدار باشد.


مردانی برای راه‌یابی به مرحله نیمه نهایی می‌بایست به مصاف یاسین طرابلسی دارنده مدال برنز قهرمانی جهان 2013، طلای مسابقات قهرمانی آفریقا 2016، نقره مسابقات قهرمانی آفریقا 2014 و 2011، برنز مسابقات قهرمانی آفریقا 2010 و طلای بازیهای آفریقا 2015 برود.


مسابقات فینال گرندپری G8 است و به دارندگان مدال طلا 80 امتیاز، نقره 48 امتیاز و برنز 28.8 امتیاز در راستای افزایش رنکینگ المپیکی و جهانی تعلق می‌گیرد.




۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن