پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851094726
فقط25 درصد قدرت در اختیار رئیس جمهور است
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: فقط25 درصد قدرت در اختیار رئیس جمهور است
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: اگر از زمان خاتمی شوراها و رشد رسانه های مردمی در تاریخ ثبت شود، از زمان روحانی خارج شدن ایران از ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل در تاریخ خواهند ماند، اما حالا تندروها در حال زدن این موضوع هستند.
آفتابنیوز : به گزارش ایسنا، حمید رضا جلاییپور در نشستی که با عنوان «بررسی وضعیت نیرو های سیاسی جامعه پیش از انتخابات 96» در دفتر حزب اتحاد ملت شاخه استان البرز برگزار شد گفت: انتخابات در ایران از چند جهت اهمیت دارد، یکی از جنبههای آن این است که در چهار دهه گذشته نقاط عطف کشور با انتخابات متقارن است.
جلایی پور با بیان اینکه هر بار انتخابات در کشور برگزار شده است، نتیجه آن به نقطه عطفی تبدیل شده است، افزود: مثلا انتخابات سال 76 تعیین کننده بود، یا انتخابات 78 برای مجلس ششم غیرمنتظره بود.
وی در ادامه به انتخابات سال 80 اشاره و اعلام کرد: در این انتخابات بنا گذاشته بودند که خاتمی دیگر نیاید اما آمد و 2 میلیون رای نیز بیشتر از سال 76 آورد و این انتخابات نیز در کشور تعیین کننده بود.
این استاد دانشگاه تهران انتخابات 84 و حضور چند نامزد اصلاح طلب را یکی از بزرگترین اشتباهات اصلاحطلبان عنوان کرد و گفت: این اشتباه منجر به ایجاد زمینه ای شد که رئیس جمهوری سر کار بیاید که با حرف ها و تدابیرش باعث تحریم و کاهش مراودات بین المللی کشور شد که تا انتخابات تعیین کننده سال 92 ادامه داشت.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ادامه داد: با انتخابات سال 92 کشور از یک وضعیت نیمه بسته وارد دوره میانه روی شد و اگرچه الان هم فضا آنچنان گشوده نیست ولی تا حد زیادی از وضعیت پیش از 92 فاصله گرفته ایم و فضا عوض شده است.
جلایی پور با بیان اینکه اگرچه هنوز هم برخی از سخنرانی ها در کشور مانند سخنرانی مطهری به عنوان پسر شهید مطهری، نائب رئیس مجلس آن هم در روز اربعین در شهر مشهد و در یک برنامه مذهبی لغو میشود اعلام کرد: اما در شرایط کنونی همین لغو سخنرانی به یک پدیده تبدیل میشود.
این جامعه شناس در ادامه به اهمیت بسیار زیاد انتخابات 96 اشاره کرد و گفت: انتخابات 96 بر سرنوشت کشور تاثیر می گذارد از همین رو شایسته است که همچون چهار دهه گذشته نسبت به این انتخابات نیز حساسیت داشته باشیم.
وی به اهمیت انتخابات از جنبه جمعی و کار روی موضوعات عمومی اشاره و خاطرنشان کرد: انتخابات از آن جهت که باعث جمع شدن مردم در خصوص مسائل عمومی کشور میشود نیز اهمیت دارد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: انتخابات زمینه ساز توجه به امر عمومی است که باعث رشد مردم می شود و همین موضوع یکی از تفاوت های کشور ایران با بعضی کشورهای همسایه را رقم زده است، زیرا در ایران انتخابات یک امر داغ و عمومی است.
جلایی پور ادامه داد: علاوه بر اینها مردم نیز پس از 84 فهمیده اند که اگر غفلت کنند ضرر خواهند کرد.
وی با بیان اینکه انتخابات بهار سیاسی برای فعالیت عمومی است، تصریح کرد: انتخابات باعث باز شدن فضا می شود حتی آنهایی که تمایلی به باز شدن این فضا ندارند نیز برای مشروعیت یابی بیشتر به آن تن می دهند.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در بخش دیگری از سخنان خود و در راستای بررسی فضای سیاسی کشور گفت: به طور کلی در حال حاضر سه نیروی اصلی در عرصه سیاسی کشور اثر گذارند، اصولگرایان، اصلاح طلبان و نیروهایی تحول خواه (که تابلوی صریح برای معرفی خود ندارند) این سه نیرو را تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: در این چند ماه منتهی به انتخابات با بررسی فضای مجازی و رسانه های این سه گروه می توان با نحوه آماده شدن آنها برای انتخابات آشنا شد.
جلایی پور به پایگاه اجتماعی هر کدام از این نیروها اشاره و اعلام کرد: پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان از اصولگرایان بیشتر است زیرا اصولگرایان با نهایت تلاش خود فقط می توانند 10 درصد از آرا را جذب کنند اما اصلاح طلبان بین 15 آرا را می توانند در اختیار داشته باشند.( در شرایطی این ۱۵ درصد می تواند تا ۴۰ درصد افزایش پید کند).
این فعال سیاسی افزود: پس پایگاه اصولگرایان از نظر اجتماعی زیاد نیست بلکه قدرت سیاسی آنها اهمیت دارد زیرا آنان مهمترین امکانات حکومت را در دست دارند.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین اصولگرایان قدرت سیاسی دارند و در حوزه امکانات عمومی نیز نقش بیشتری دارند.
جلایی پور در بخش دیگری از سخنان خود اصولگرایان را به سه دسته تقسیم کرد و گفت: اولین گروه از اصولگرایان در این دسته بندی اصولگرایان تندرو هستند.
این استاد دانشگاه تهران تصریح کرد: این گروه از اصولگرایان پایگاه اجتماعی بسیار ضعیفی دارند اما از امکانات عمومی حکومت از جمله امنیت بسیار زیاد، پول و شش کانال تلویزیونی بهره می برند و با محدودیت کمی مواجه هستند.
وی اضافه کرد: آخرین دسته گلی که این گروه در کشور به آب داد به دعوت فرانسه پس از سال ها از رئیس جمهور ایران باز می گردد که فورا با آتش زدن سفارت عربستان خواستند به دنیا نشان دهند که هیچ تغییری در ایران رخ نداده است.
جلایی پور افزود: اگر یک اصلاح طلب یکی ازکوچه های کرج را به فرض محال می بست به او اتهام براندازی می زدند اما یک سفارت در قلب پایتخت آن هم در شرایطی که کشور در حال خیز برداشتن بود به آتش کشیده می شود تا علامت منفی به جهان فرستاده شود، بنابراین دست این گروه از اصولگرایان باز است.
وی در ادامه با طرح این سوال که تندروها در انتخابات پیش رو به دنبال چه چیزی هستند گفت: اولین چیزی که این گروه دنبال می کند عدم حضور روحانی در انتخابات و یک دوره ای شدن ریاست جمهور وی است.
جلایی پور افزود: البته این گروه در میان مدت به دنبال تغییر ساختار سیاسی از ریاستی به پارلمانی هستند زیرا هر انتخابات سراسری که در کشور برگزار می شود اعصاب اینها را خورد می کند و با وجود سیستم پارلمانی بهتر می توانند این موضوع را مدیریت کنند زیرا وقتی به مجلس راه یابند یکی را نخست وزیر می کنند و از شر رئیس جمهور راحت می شوند.
این جامعه شناس به نگرانی دیگر این گروه در آینده اشاره کرد و گفت: موضوع جانشینی یکی از مسائلی است که تندروها نسبت به آن نگرانی زیادی دارند.
وی افزود: تندروها تمایل زیادی دارند تا منویات خود را در این موضوع اعمال کنند بنابراین با رئیس جمهور شدن روحانی، احساس نگرانی آنها در بحث جانشینی بیشتر می شود.
جلایی پور از تلاش این گروه برای عدم حضور روحانی در وهله اول گفت و توضیح داد: اگر روحانی در انتخابات حاضر نشود برای رد صلاحیت نیروهای اصلاح طلب نیز دستشان باز است و بنابراین بر روی این موضوع کار می کنند.
وی ادامه داد: اما در صورت حضور روحانی برای انتخابات 96 باز هم برنامه دارند و تمایل دارند که وی رد صلاحیت شود همانطور که هاشمی و معین رد صلاحیت شدند.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: گفته می شود حتی در سال 80 خاتمی را نیز رد صلاحیت کرده بودند اما تقاضا در جامعه آنقدر زیاد بود که با پیگیری مقامات بالاتر خاتمی به عرصه انتخابات بازگشت.
این استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه دسته گل 88 را تندروها با اعلام رای آوردن احمدی نژاد آن هم ساعت 10 شب به آب دادند و نتوانستند آن را جمع کنند اعلام کرد: در شرایط فعلی دست تندروها برای چنین دسته گل به آب دادنهایی باز نیست. از همین رو تلاش خواهند کرد با برجسته کردن مشکلات اقتصادی و زیر سوال بردن برجام جلوی رای آوردن روحانی را بگیرند.
وی ادامه داد: اگرچه مقصر اصلی بخشی از مشکلات اقتصادی کشور همین گروه های تندرو هستند که با در اختیار داشتن منابع اصلی به کسی هم پاسخگو نیستند اما با حمایت های بی دریغ صدا و سیما از هیچ انتقادی فروگذار نمی کنند.
جلایی پور افزود: البته مردم آگاه شده اند و تبلیغات این گروه تاثیری ندارد چون اگر تاثیری داشت در انتخابات 94 خود را نشان می داد.
وی به مهمترین اقدام این گروه در روزهای اخیر اشاره و اعلام کرد: با رای آوردن ترامپ در آمریکا این گروه تلاش می کند برجام را بی ثمر نشان دهد.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ادامه داد: به نظر من برجام کشور را از خطر بزرگی نجات داد زیرا هر کشوری که ذیل فصل هفتم شورای امنیت سازمان ملل قرار داشت با اتفاقات بدی مواجه شده اما ما با مذاکره و گفت و گو از ذیل فصل هفتم خارج شدیم.
وی اضافه کرد: اگر از زمان خاتمی شوراها و رشد رسانه های مردمی در تاریخ ثبت شود از زمان روحانی خارج شدن ایران از ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل در تاریخ خواهد ماند اما حالا تندروها در حال زدن این موضوع هستند.
جلایی پور خاطرنشان کرد: آنها خود می دانند که این بازی خطرناک است اما انجام می دهند.
وی در ادامه گفت: کار دیگری که تندروها در صدد انجام آن هستند ایجاد اختلاف میان اصلاح طلبان است و تمایل دارند تا اصلاح طلبان نامزدهای دیگری جز روحانی داشته باشند که خوشبختانه تا کنون موفق نشده اند و اصلاح طلبان موضع خود را با حمایت از روحانی مشخص کرده اند.
جلایی پور در ادامه به بخش دیگری به اصولگرایانی که عمدتا از طرف حزب موتلفه نمایندگی می شوند اشاره و اعلام کرد: این گروه را نمی توان تندرو نامید زیرا تندروها به امکانات عمومی کشور دسترسی دارند اما اینها زیاد دسترسی ندارند.
وی به عدم انسجام و تفرقه این گروه اشاره کرد و گفت: این گروه از 10 سال پیش که به ناطق نوری پشت کرد تاثیرگذاری خود را از دست داده تا تندروها تاثیر اصلی را در اختیار بگیرند.
این استاد دانشگاه، باهنر را یکی از چهره های این گروه معرفی کرد و با بیان اینکه این گروه نه انسجام دارد و نه مدیریت گفت: به عنوان نمونه آقای باهنر چه نقشی در هماهنگ کردن اصولگرایان دارد؟!
جلایی پور ادامه داد: این گروه در حال حاضر متفرق است، اثر گذار نیست.
وی حمایت طولانی از احمدی نژاد را یکی از بزرگترین خطاهای این گروه دانست و گفت: احمدی نژاد در هشت سال خود هر کاری خواست انجام داد.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت افزود: این گروه اگر بخواهد از موضع مردم و کنار آنها حرکت کند باید به چهره هایی همچون علی مطهری یا ناطق نوری نزدیک شود اما این کار را نمی کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: بخش دیگری از اصولگرایی نیز وجود دارد که عاقل و پخته است و از روحانی حمایت می کند، علی مطهری، ناطق نوری و تا حدودی علی لاریجانی از جمله چهره های این بخش هستند.
جلایی پور توضیح داد: پس به طور کلی اصولگرایان در چند ماه مانده به انتخابات به سه گروه تندرو که در تضاد با روحانی است، میانه رو که کاری انجام نمی دهد و پخته که از روحانی حمایت می کند تقسیم می شود.
وی تصریح کرد: البته خود روحانی نیز به گروه سوم از اصولگرایان تعلق دارد و خود نیز هیچگاه اعلام نکرده است که اصلاح طلب است.
وی در ادامه سخنان خود به وضعیت اصلاح طلبان اشاره و اعلام کرد: علی رغم فشارها و محدودیت های دوران احمدی نژاد، این گروه در حال حاضر منسجم ترین جبهه سیاسی ایران است چون هم مدیریت دارد که تشکل های 18 گانه اصلاح طلب را مدیریت می کند و هم اختلافی میان آنها وجود ندارد.
جلایی پور با بیان اینکه انسجام اصلاح طلبان در دو دهه گذشته کم سابقه است گفت: مکانیزم هماهنگی خوبی نیز وجود دارد از جمله شورای هماهنگی 18 گانه، شورای مشاورین خاتمی و شورای سیاستگذاری.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچ گروهی نتوانسته است به این انسجام خللی وارد کند گفت: در شرایطی که سفارت آتش می زنند و یا موشک ها را با سر و صدا آزمایش می کنند روحانی خوب عمل کرده و اعتقاد داریم دفاع از روحانی کار درستی است.
جلایی پور گفت: جامعه ایران و اصلاح طلبان و به طور کلی کشور به این وضعیت میانه روی نیاز دارند زیرا هم خاورمیانه در یک شرایط ناامن قرار دارد و هم وضعیت دنیا نا امن است که انتخاب ترامپ هم نمونه آن است.
وی افزود: بنابراین ما وظیفه سنگینی بر عهده داریم و در این یکسال عاقلانه و در نهایت پختگی باید عمل شود.
این جامعه شناس با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری اصلاح طلبان زیاد مشکلی ندارند، اعلام کرد: اما در ارتباط با انتخابات شوراها کار اصلاح طلبان پیچیده تر است زیرا در تمام شهرها نیروهای زیادی برای حضور در انتخابات آمادگی دارد و امر مثبتی است ولی این مدیریت انتخابات شورا را سخت تر می کند.
وی با اشاره به حضور نیروهای میانه رو و اصلاح طلب در هیئت نظارت بر انتخابات شوراها ، تصریح کرد: این یک فرصت است بنابراین برای موفقیت در انتخابات شوراها باید افرادی در لیست اصلاح طلبان قرار گیرند که نخست از زندگی سالم برخوردار بوده و رانتخواری نکرده اند دوم اینکه توانایی و شایستگی کار کردن برای مردم را داشته باشند.
جلایی پور در بخش دیگری از سخنان خود به نیروی سوم در عرصه سیاسی کشور پیش از انتخابات 96 اشاره و اعلام کرد: این نیرو تابلو ندارد ولی وجود دارد، اینها کسانی هستند که دلشان برای مملکت می سوزد اما اعتقاد دارند با ساختار موجود نمی توان کاری از پیش برد و باید تغییرات ساختاری ایجاد کرد.
وی ادامه داد: این گروه تریبون هایی جهانی و ماهواره ای در اختیار دارند که حرف های آنها را بازگو می کند.
جلایی پور تصریح کرد: از سال 80 به بعد این گروه بر «تحریم» انتخابات تمرکز کرد، از 88 به بعد به جای تحریم «سکوت » کرد، در انتخابات 94 اگرچه تحریم نکردند اما سکوت هم نکردند و به نظر می رسد قصد دارند برای انتخابات 96 در شوراها به خصوص شورای تهران فعال شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اگرچه رئیس جمهور در ایران فقط 25 درصد از قدرت را در اختیار دارد اما همین قدرت در تدبیر امور مهم است و نباید به دست تندروها بیفتد.
این استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه امیدواریم روحانی در دوره بعدی و در صورت رئیس جمهور شدن عملکرد اقتصادی بهتری از خود نشان دهد گفت: اگرچه بخش بزرگ غیر خصوصی اقتصاد کشور شفاف نیست زیرا نهادهای زیادی وجود دارند که عمومی هستند اما هزینه، درآمد، سود، زیان و هیچ چیز آن برای عموم مشخص نیست .
وی بر لزوم ایجاد شفافیت اقتصادی تاکید و اعلام کرد: اگر قرار بر مبارزه با مفاسد اقتصادی باشد، باید در همه حوزه ها شفافیت صورت بگیرد زیرا شفافیت حق همه مردم است و بهترین عامل مبارزه با فساد است.
وی املاک نجومی را یکی از مصادیق عدم شفافیت عنوان کرد و گفت: در این پرونده مسکنی که هر مترمربع آن 10 میلیون تومان ارزش داشته است با یک دهم قیمت آن به افرادی واگذار شده است که خودشان می گویند نیروهای خودی هستند و حق داشته اند بگیرند.
وی افزود: بنابراین ما حق داریم که این موارد را مورد سوال قرار دهیم و امیدواریم در دوره بعد و در صورت انتخاب روحانی شفافیت بیشتری در همه حوزه های اقتصاد ایجاد شود.
جلایی پور در بخش پایانی از سخنان خود به وضعیت دانشگاه ها در کشور اشاره و تصریح کرد: روحانی در صورت انتخاب شدن باید در یک سیاست کلان جلو دستگاه مدرک سازی را بگیرد زیرا مگر یک کشور چقدر مدرک نیاز دارد. مشکل آموزش عالی فقط کالایی شدن نیست بلکه همین پمپاژ مدرک سازی است. کشور به افراد مولد و افرادی که خدمات موثر بدهند نیاز دارد نه صدور مدرک.
۱۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت: فقط25 درصد قدرت در اختیار رئیس جمهور است
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت فقط25 درصد قدرت در اختیار رئیس جمهور استتاریخ انتشار جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۲ ۳۸ عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت اگر از زمان خاتمی شوراها و رشد رسانه های مردمی در تاریخ ثبت شود از زمان روحانی خارج شدن ایران از ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل درنتایج رسمی انتخابات اتریش اعلام شد/ فان در بلن با 53.8 درصد رئیس جمهوری شد
نتایج رسمی انتخابات اتریش اعلام شد فان در بلن با 53 8 درصد رئیس جمهوری شد وین - ایرنا - ولفگانگ سابوتکا وزیر کشور اتریش روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد شمارش آراء صبح روز سه شنبه به اتمام رسیده و بر اساس نتیجه نهایی فان در بلن با 53 8 درصد معادل 2 47 میلیون رای پیروزرئیس جمهور کرهجنوبی: آماده کنارهگیری از قدرت هستم
رئیس جمهور کرهجنوبی آماده کنارهگیری از قدرت هستم روز نو رئیس جمهور کره جنوبی آمادگی خود مبنی بر کنارهگیری از قدرت را اعلام کرد به گزارش ایلنا به نقل از آسوشیتدپرس پارک گون هه رئیس جمهوری کره جنوبی اعلام کرد که حاضر است از قدرت کناره گیری کند و از پارلمان این کشور خواست تاتفاقات مشهد و اختیارات رئیس جمهور
علی صوفی - عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان - در روزنامه آرمان نوشت آقای رئیسجمهور بخشنامهای را ابلاغ کنند و طی آن امنیت فعالان سیاسی و شخصیتهای لشکری و کشوری را برای سخنرانی در استانها و شهرستانها تضمین کنند و در صورت لزوم برای حفظ امنیت آنها نیروهایی را قرار دهنددیدار رئیسجمهور با جانباز 70 درصد دفاع مقدس+تصاویر
دیدار رئیسجمهور با جانباز 70 درصد دفاع مقدس تصاویر رئیس جمهور با بیان اینکه فداکاری و جانفشانی ایثارگران ملت ایران را برای همیشه بیمه کرده است تاکید کرد اگر روحیه دفاع و جهاد نباشد دشمنان هر روز ما را مورد هجمه قرار میدهند آفتابنیوز حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان شامدیدگاه رئیس جمهور در مورد بازار ارز/افزایش ۱۰ درصدی حقوق در سال۹۶
ساعت24-رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه در سخت ترین شرایط حاضر شدیم با پرداخت ۲۲ درصد سود از بازار سرمایه پول تامین کنیم گفت حاضر نیستیم قیمت دلار را افزایش دهیم محمدباقر نوبخت با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دو سیما با اشاره به اینکه بودجه سال آیندهتاکید رئیس جمهوری فرانسه بر افزایش قدرت دفاعی اروپا
تاکید رئیس جمهوری فرانسه بر افزایش قدرت دفاعی اروپا تهران- ایرنا- رئیس جمهوری فرانسه روز پنجشنبه بر لزوم افزایش امنیت در اروپا و تقویت قدرت دفاعی این قاره تاکید کرد به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس 24 فرانسوا اولاند در کنفرانسی خبری با حضور همتای جمهوری چک در این باره گفت امنیتمعاون رئیس جمهوری: ایران با دیپلماسی موفق دولت یازدهم، قدرت بلامنازع منطقه است/ عقلانیت در دولت تدبیر و امید ب
معاون رئیس جمهوری ایران با دیپلماسی موفق دولت یازدهم قدرت بلامنازع منطقه است عقلانیت در دولت تدبیر و امید به بارنشست ارومیه – ایرنا – معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت ایران با دیپلماسی موفق دولت یازدهم قدرت بلامنازع منطقه است و با تلاش این دولت عقلانیت در کشور بمعاون رئیس جمهوری: افزایش 10 درصدی مدیریت زنان در برنامه ششم توسعه
معاون رئیس جمهوری افزایش 10 درصدی مدیریت زنان در برنامه ششم توسعه ارومیه- ایرنا- زمینه حضور زنان در سطوح مدیریتی و مسئولیتهای مدنی در حالی در دوره اول ریاست جمهوری دکتر روحانی مورد اذعان کارشناسان و مردم قرار گرفته که معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده افزایش 10 درصدی مددیدگاه رئیسجمهور در مورد بازار ارز/افزایش ۱۰ درصدی حقوق در سال۹۶
نوبخت خبر داد دیدگاه رئیسجمهور در مورد بازار ارز افزایش ۱۰ درصدی حقوق در سال۹۶ شناسهٔ خبر 3841125 - دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰ ۰۷ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس jwplayer display inline-block; رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه در سختترین شرایط حاضر شدیم با پرداخت ۲۲ در-